Arama sonuçları: *

1. S

Armoury Crate düzgün çalışmıyor

Sıvı soğutucunun LCD ekranı için kullanıyordum bu programı ama 2 ay önce program çalışmamaya başladı LCD ekrana istediğim GIF'leri vesaire koyamamaya başladım. Cihazlar bölümünde sıvı soğutucunun olduğu yere tıklayınca girmiyordu yani sıvı soğutucunun kontrolünü tamamen kaybetmiştim. Şu an ise...
  2. S

6 ayda eşit ağırlıkta ilk 30 bin yapılabilir mi?

Birkaç formda sordum yapamazsın diyenler oldu ondan dolayı bir tık moral bozulması oldu ama başka bir şansım yok zaten.
  3. S

haftaya başlarım haftaya başlarım derken birden 6.5 ay kaldığını fark ettim
  4. S

Geç kaldığımın farkındaydım, temelim yoktu. Şu an temel atma kampındayım ve tahminen 2 haftaya tamamlamış olurum. O zamana kadar YKS'ye 6 ay kalmış olacak. 6 ay kala TYT'ye başlasam, şubat gibi de AYT'ye geçsem, bu süreçte eşit ağırlıkta ilk 30 bin sıralama yapabilir miyim? Şu an günde 6 saat...
  5. S

4K Oyun İçin PC Önerisi

Hocam şaka mı yapıyorsunuz bilmiyorum ama bu bütçeye ancak 4k bir monitör alabilirsiniz.
  6. S

Matematikte ilk 12 konu için izlenecek kanal önerisi

Açıkçası ben sadece ilk 12'yi anlatan bir kamp bulamadım. Yoksa aklımda 3 5 kanal var. TYT matematik kampları var onlar temelden ilk 12'yi anlatıyor mu?
  7. S

Matematikte ilk 12 konu için izlenecek kanal önerisi

Arkadaşlar temel atmak için ilk 12 konuya başlayacağım da ilk 12 konuyu anlatan bir kanal önerir misiniz?
  8. S

Askerlik tecili yaptırabilir miyim?

Tamamdır teşekkür ederim.
  9. S

Askerlik tecili yaptırabilir miyim?

Arkadaşlar mayıs 2005 doğumluyum 2025'e kadar askerlik tecilini yaptırmam gerekiyormuş ben düz açık lise mezunuyum bu sene mezuna kaldım evde üniversiteye hazırlanıyorum askerlik şubesinde tecil yaptırmama bir engel var mı bilgisi olan yardım edebilir mi? Bir de şubede benden ne isterler ne...
  10. S

4080 Super için 4K monitör alınır mı?

almadım daha ekran kartını kararsızım hala 5080 almayı da düşünüyorum ama fiyatı çok fazla olursa alamayabilirim.
  11. S

4080 Super için 4K monitör alınır mı?

Arkadaşlar 4080 super için 4K monitör alınır mı yoksa 2K yeter mi?
  12. S

Ekran kartı tavsiyesi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CSDM8MJP/ref=asc_df_B0CSDM8MJP1719018240000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CSDM8MJP&linkCode=asn&psc=1 Bu nasıl. Dediğim gibi diğer parçalarım ile aynı marka olmasını istiyorum.
  13. S

Ekran kartı tavsiyesi

Haklısınızdır belki ama sistemimin diğer bileşenleri ROG ve MSI 4 bin serisi ekran kartı alacaksam bu iki markadan birini almak isterim en azından uyum olsun biraz. Ha 5080 alacak olsam hiç fark etmez neye yeterse bütçem alabilirim ama en ucuz 5080 de ne kadar olur bilmiyorum.
  14. S

Ekran kartı tavsiyesi

Bütçe yetiyor alırsam 4080 super daha mantıklı sanki ya. 1730580142 Hocam galax markasını hiç önermiyorlar diye biliyorum ayrıca MSI Slim almayı düşünüyorum 4080 de bir bütçe sıkıntım yok almışken daha çok bilinen marka almak daha iyi olur bence. 1730580236 5070 muhtemelen 2025 Nisan Mayıs...
  15. S

Ekran kartı tavsiyesi

Şuan sistemim de 1660 super var biraz acele etsem iyi olur gibi sanki :)
  16. S

Ekran kartı tavsiyesi

Mantıklı mı yani şuan 55 bin liraya 4080 Super almak? 1730579831 5070 almam ya Tİ ya da Super olsa neyse de sadece 5070 almak mantıksız geliyor onu bekleyene kadar 5080 parası biriktiririm daha mantıklı. Tabii biriktirebilirsem.
  17. S

Ekran kartı tavsiyesi

Hocam darboğaz yapmaz biliyorum da 5080 şuan ki 4090'dan daha pahalı çıkarsa ben zaten alamam bugünün parası ile 70 ve ya 80 bin verebilirim en fazla o zaman 4080 daha mantıklı değil mi? Aslında 4 bin serisinin düşeceğini bilsem 4090 dan da düşünebilirim.
  18. S

Ekran kartı tavsiyesi

Ne kadar fiyata çıkar az çok tahmininz var mı ben 70 80 dedim ama 4090'dan güçlü olacaksa 100 bin liraya falan çıkması lazım herhalde
  19. S

Ekran kartı tavsiyesi

5070 falan sonra çıkmayacak mı? Ben öyle biliyorum ilk başta 5080 ve 5090 çıkacak diye duydum.
  20. S

Ekran kartı tavsiyesi

Düşmez mi yani sonra 4 bin serisi?
Geri