Sarı sitede sıfır kapalı kutu faturalı ve garantili bir ASTRAL RTX 5080 ilanı var da onu alsam ekran kartını garantiye göndermem gerektiğinde ne yapmalıyım? Türkiye'de geçerli olur mu garantisi?
İkinci el RTX 5080 alacağım satıcı ürünü web üzerinden almış kutusu faturası garantisi var ama fiziki faturası yok faturanın pdf'ini atsa ekran kartını garantiye yollamam gerekirse o pdf yeterli olur mu?
Satıcıya evinize yakın bir bilgisayarcıda testlerini yapabiliriz dedim bana onun için zamanının olmadığını ve kendi evlerinde testleri yapabileceğimi söyledi. Ekstra olarak satıcı yurtdışına taşınacağını o yüzden sattığını söyledi.
İkinci el ROG Astral RTX 5080 almayı düşünüyorum. Kart 2025'in sonunda Vatan Bilgisayar'ın internet sitesinden alınmış; kutusu, faturası ve garantisi mevcut. Satıcı da kartı evinde test edebileceğimi söyledi.
Ben de biraz araştırdıktan sonra, fiziki kontrollerin dışında şu programları...
Arkadaşlar daha birkaç gün önce Gaming Trio 5080, 88 bin liraydı şuan 98 binden aşağı yok ya anladım zam geliyor da şak diye 10 bin lirada zam yapılmaz yani hatta 98 bin lira da indirimli fiyatı. Normal mi bir kaç gün içinde bu kadar zam yapılması?
Ya zamlar geliyor sürekli eğer uygun fiyata bulamazsam ikinci el düşünebilirim belki. Ayrıca 85 üzerine fazla çıkmak istemiyorum. Birde benim sistemim yazıyor yazdıklarımın altında ben sizinkini görebiliyorum benimki görünmüyor mu?
Ya para bastığım falan yok tabii ki ama o kadar para vermişken garanti desteğini sessizliğini soğutma performansını vesaire daha çok beğendiğim bir markaya 15-20k fazla verebilirim. Ama yine de belli olmaz tabii ki
10-15 derecede fazlaymış. Ya sonuçta ben F/P sistem dizmiyorum ASUS ve MSI ağırlıklı sessiz çalışan, iyi soğutan bir ekran kartı almayı düşünüyorum dediğim gibi eğer indirimde 80-85 bin civarına sıfır bulabilirsem seçimim gaming trio'dan yana olur