hocam msi center de soğutma sihirbazı ve kullanıcı senaryosu özelliklerini indirdim de buradan bakabiliyor muyum? Neye bakacağımı da bilmiyorum tam ama armoury crate de bir şey gözükmüyor galiba
Sıcakların gelmesiyle birlikte çoğunlukla oyun oynarken nadiren de olsa boşta çalışırken sıvı soğutucunun fanı yaklaşık 5 saniye kadar aşırı hızlı dönüyor sonra normale dönüyor ama inanılmaz gürültü çıkarıyor bazen her dakika oluyor aşırı sinir ediyor. İşlemci sıcaklığı 50-60 dereceyken bile...
Sıvı soğutucunun LCD ekranı için kullanıyordum bu programı ama 2 ay önce program çalışmamaya başladı LCD ekrana istediğim GIF'leri vesaire koyamamaya başladım. Cihazlar bölümünde sıvı soğutucunun olduğu yere tıklayınca girmiyordu yani sıvı soğutucunun kontrolünü tamamen kaybetmiştim. Şu an ise...
Geç kaldığımın farkındaydım, temelim yoktu. Şu an temel atma kampındayım ve tahminen 2 haftaya tamamlamış olurum. O zamana kadar YKS'ye 6 ay kalmış olacak. 6 ay kala TYT'ye başlasam, şubat gibi de AYT'ye geçsem, bu süreçte eşit ağırlıkta ilk 30 bin sıralama yapabilir miyim? Şu an günde 6 saat...
Açıkçası ben sadece ilk 12'yi anlatan bir kamp bulamadım. Yoksa aklımda 3 5 kanal var. TYT matematik kampları var onlar temelden ilk 12'yi anlatıyor mu?
Arkadaşlar mayıs 2005 doğumluyum 2025'e kadar askerlik tecilini yaptırmam gerekiyormuş ben düz açık lise mezunuyum bu sene mezuna kaldım evde üniversiteye hazırlanıyorum askerlik şubesinde tecil yaptırmama bir engel var mı bilgisi olan yardım edebilir mi? Bir de şubede benden ne isterler ne...