Yavaştan yeni bir klavyeye geçiş yapayım diyorum kendim araştırmadım önce sizlerden gelen önerileri görmek istedim. Kablosuz, estetik duran, hem oyun hem gündelik basit işler için kullanabileceğim ve 5-6 bin lirayı çok fazla geçmeyecek güzel bir klavye önerir misiniz?
gamepass var aslında ama serisi olan oyunları steamden alıyorum genelde koleksiyon niyeti ile ama herkes alma yazmış almam büyük ihtimal ile gamepass'den oynarım salarım
Arkadaşlar Game Pass'i olan varsa yardımcı olabilir mi? Game Pass'i aldığımda içindeki oyunların her birini istediğim gibi yükleyip oynayabilir miyim? Mesela ben ilk başta Microsoft Flight Simülatör 2024, COD MWIII ve Forza Horizon 5 için almak istiyorum bu oyunları eksiksiz bir şekilde...
İşlemcim 7800x3d, 1660 superden 5080'e geçtim 1660 super varken fc 26'da işlemci 70'i görmüyordu 5080'e geçince 75 derecede sabitlendi bunu 70 veya altına çekebilir miyim?
İkinci el ASTRAL RTX 5080 aldım. Alırken 15 dakikalık 4K FurMark testi ve 20 dakikalık OCCT (3D ve VRAM) testi yaptım. GPU-Z ve HWiNFO64 değerlerine baktım, her şey olması gerektiği gibiydi. Bobin sesi de yoktu, fiziksel olarak da herhangi bir sıkıntısı bulunmuyordu. Kutusu, faturası ve 27 ay...
Sarı sitede sıfır kapalı kutu faturalı ve garantili bir ASTRAL RTX 5080 ilanı var da onu alsam ekran kartını garantiye göndermem gerektiğinde ne yapmalıyım? Türkiye'de geçerli olur mu garantisi?