Arkadaşlar Game Pass'i olan varsa yardımcı olabilir mi? Game Pass'i aldığımda içindeki oyunların her birini istediğim gibi yükleyip oynayabilir miyim? Mesela ben ilk başta Microsoft Flight Simülatör 2024, COD MWIII ve Forza Horizon 5 için almak istiyorum bu oyunları eksiksiz bir şekilde...
İşlemcim 7800x3d, 1660 superden 5080'e geçtim 1660 super varken fc 26'da işlemci 70'i görmüyordu 5080'e geçince 75 derecede sabitlendi bunu 70 veya altına çekebilir miyim?
İkinci el ASTRAL RTX 5080 aldım. Alırken 15 dakikalık 4K FurMark testi ve 20 dakikalık OCCT (3D ve VRAM) testi yaptım. GPU-Z ve HWiNFO64 değerlerine baktım, her şey olması gerektiği gibiydi. Bobin sesi de yoktu, fiziksel olarak da herhangi bir sıkıntısı bulunmuyordu. Kutusu, faturası ve 27 ay...
Sarı sitede sıfır kapalı kutu faturalı ve garantili bir ASTRAL RTX 5080 ilanı var da onu alsam ekran kartını garantiye göndermem gerektiğinde ne yapmalıyım? Türkiye'de geçerli olur mu garantisi?
İkinci el RTX 5080 alacağım satıcı ürünü web üzerinden almış kutusu faturası garantisi var ama fiziki faturası yok faturanın pdf'ini atsa ekran kartını garantiye yollamam gerekirse o pdf yeterli olur mu?
Satıcıya evinize yakın bir bilgisayarcıda testlerini yapabiliriz dedim bana onun için zamanının olmadığını ve kendi evlerinde testleri yapabileceğimi söyledi. Ekstra olarak satıcı yurtdışına taşınacağını o yüzden sattığını söyledi.