Arama sonuçları: *

• Users: Rexeans
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Thermalright TF7 boşta 45-55 derece çok mu?

DeepCool AK400 digital soğutucum var Anakartı değiştirdim kaliteli olsun diye bu Thermalright TF7 aldım biraz katı zor sürüldü ama sürdüm, eskiden zalman termal macunla 35 derece falandı boşta şimdi 45 dereceden aşağı inmiyor, daha yüke sokmadım. Bu sıcaklık normal mi yoksa değiştirmeli miyim?
  2. R

2. el Lian-li strimer wireless 3x8 pin aldım ışıklar yanmıyor

Az önce 2. el Lian-li strimer wireless 3x8 pin aldım bilgisayarıma taktım ışıkları yanmıyor, driverde falan da görmedim, aldığım çocuğa sordum bunun içinden dongle çıkmıyor dedi 24 pin olanlarda çıkıyor dedi ses etmedim denedim şimdi çalışmıyor çocuğu arayıp geri al demeli miyim yoksa çocuk...
  3. R

Çözüldü✓ 2. monitör önerisi QHD 10 Bin TL altına.

Elimde 25 inch 280 Hz FHD monitör var bunu fps oyunları için kullanmak istiyorum linki bu: https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g2524h-25-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,318068830.html Yanına bide 2K çözünürlülükte hikayeli oyunları oynayabilmek için bir monitör istiyorum, 165...
  4. R

Çözüldü✓ 240mm LCD sıvı soğutucu önerisi

Kasamda 240mm destek var sırf görsellik olsun diye lcd ekranlı istediğim görüntüyü verebileceğim bir sıvı soğutucusu arıyorum varsa tavsiyenizi alırım
  5. R

Çözüldü✓ AM4 SOKET 3PİN 5V ARGB GİRİŞLİ ANAKART

Bende şuan Asus TUF B450M plus gaming var, güzel bir anakart vazgeçmek istemezdim ama 3 pin argb olmadığı için çok tiksindim artık Bana yine bu seviyelerde bir anakart lazım argb si olan, ama tuf serisi falan hep 20 bin lira üstü saçma rakamlar var, mümkünse artık 5-6-7k ya falan bir anakart...
  6. R

Çözüldü✓ YENİ PSU ALDIM PC AÇILMIYOR

Yeni modüler 750w psu aldım MSI MAG A750GL modeli, anakarta elektrik geliyor ışığı yanıyor power switch doğru bağlandı eminim CPU gpu bağlantilarini yaptım SATA girişi verdim SSD ve argb controllere, bütün kabloları bağladım, power tuşuna bastığımda çıt diye bir ses geliyor başka bi tepki...
  7. R

Çözüldü✓ 750W Full Modüler Psu Önerisi

Ekran kartı aldım 550w psu yetmiyor 750w almak istiyorum. Sıfır olan MSI MAG A750GL 5 bin tl civarı para vereyim mi yoksa 2. elden 2500-3000 arası corsair vs. mi alsam tam karar veremedim Ekran kartı : MSI SUPRIM X 3080 10GB İşlemci : R5 5600
  8. R

Bilgisayar masası projesi.

Mobilyacıda bilgisayar masası yaptırmak istiyorum, yükseklik 70cm, genişlik 130cm, derinlik 60cm, olmasını istiyorum, önem verdiğim nokta sağlam olması darbeye dayanıklı olmalı ve sallanmaması, buna uygun proje çizebilecek veya hazır projesi olan var mı? Direkt mobilyacıya verebileceğim şekilde...
Geri