Arama sonuçları: *

• Users: dogukankoc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Ryzen 7 7800x3D için sıvı soğutucu önerisi

Güncel olarak işlemcide kullanabileceğim güzel bir sıvı soğutucu önerir misiniz ? suan pearles kule tipi sogutucum var 64 65 derecede çalısıyor.
  2. D

AMD Ryzen7 7800X3D İÇİN SIVI SOGUTUCU ONERİSİ

Merhaba Herkese işlemcim 7800x3d kule tipi sogutucu kullanıyorum ve sıvı sogutmaya geçmek istiyorum önerileriniz nedir ? anakart olarak b650m K DDR5 AM5 mevcut, kasa olarak ise asus a21 plus argb mATX
  3. D

Sıvı sogutma tavsiye ( 7800x3d)

Merhaba Herkese işlemcim 7800x3d kule tipi sogutucu kullanıyorum ve sıvı sogutmaya geçmek istiyorum önerileriniz nedir ? anakart olarak b650m K DDR5 AM5 mevcut, kasa olarak ise asus a21 plus argb mATX
  4. D

TP LINK TX55E WIFI ADAPTORU HK

Merhaba TX55E aldim montajini gerceklestirdim guncel yazilimini internetten indirdim setuptan kurmaya calistigimda boyle bir hata aliyorum hem bluetooth icin hem wifi icin destek olur musunuz
  5. D

PC için usb modem önerisi (Masaüstü)

Merhaba Herkese 1000mbps internet baglattım türk telekom ve evmde tek giriş var buda salonda odamdaki masaüstü bilgisayarıma kablo cektigim zaman cok görüntü kirliliği oluyor bu durumdada bilgisayarıma wifi adaptörü almak istiyorum nelere dikkat etmem lazım öenerebileceginiz bir cihaz varmıdır ...
  6. D

Altyapi secimi hakkinda

Selamlar Herkese istanbuldan corluya tasiniyorum Turknet 100 mbps 500 + 6 ay boyuncada 160 tl kurulum taksite boluyor totalde 560 tl istiyor. tahutsuz Superonline 1000 mbps ye 800 tl istiyor 12 ay tahutlu. sorum sizce hangisini almak hangisinde sikinti yasamam ve bu modem olaylarini anlamiyorum...
  7. D

ONERI KABLOSUZ MOUSE

Merhaba arkadaslar suan LogitechG402 kullaniyorum kablosuz mouseye gecmek istiyorum onerileriniz nedir ? Fiyat bandim 3k - 4k yi gecmezse mutlu olurum
  8. D

SSD Onerisi anakarta uyumlu mu degil mi nasil anlarim

Merhaba herkese Sistemime 1 tane daha SSD almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir ? anakartim : b650m-k suan kullandigim ssd : kingston nv3 1tb PCIe 4.0 NVMe M.2 2280 ssd tekrar aynisindan alayim mi yoksa onericeginiz bir ssd varmi ve ekstra olarak bu anakartim 2 tane takabilir miyim surec...
  9. D

3 katli ev icin internet nasil saglayabilirim

Merhaba herkese modemimiz 1. katta resmini asagida gorebilirsiniz. Sadece 1. kattaki odalarda internete erisebiliyorum ben 2.kat zemin kat ve bodrum kattada erismek istiyorum konu hakkinda en ufak bir bilgim yok rooter nedir cogaltici nedir bilmiyorum, sizlerden ricam bana yardimci olabilir...
  10. D

Masaustu pc kapattigimda ekran kapaniyor kasa acik kaliyor

Masaustu pc windows alttan kapattigimda ekran kapaniyor kasa acik kaliyor rgbler yaniyor fanlar donuyor yani tam olarak kapanmiyor konu hakkinda desteginizi rica ederim
  11. D

Mavi Ekran 1 Günde 2 Kez Mavi Ekran Hatası

Yeni Pc aldim yaklasik 5 6 ay oldu hic mavi ekran yememistim 1 gunde 2 kere yedim Pcyi zorlayacak bisi de yapmadim; Biraz endiselendim ve asagidaki sorunla karsilastim Pcyi actigimda video veya oyun acilmiyor yeniden baslattigimda acabiliyorum
  12. D

Monitör askı aparatı

Merhaba arkadaşlar monitör askı aparatı almak istiyorum temudan önerdiğiniz bir tane var mı 2 li olursa güzel olur 2. monitörü almak istiyorumda
  13. D

3000-4000 TL BANDINDA WİRELESS KULAKLIK ONERISI

MERHABA BU ARALIKLARDA KABLOSUZ KULAKLIK ISTIYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ANLAMIYORUM PEK
  14. D

Bu Yazıları Nasıl Kaldıracağım?

arkadaşlar ne yaptım ne ettim bilmiyorum ama söyle bir görsel var bilgisyarımda sebebi nedirr ben nasıl actım bunu nasıl kapatacagım yardımcı olur musunu 1736182851 kapattım alt z den istatistiklerden kapandı
  15. D

Phantom spirit 120 se

Merhaba arkadaşlar az önce bir hazır sistem aldım ve montajlı gelecek bu durumda dışarıdan aldıgım kule tipi sogutucuyu takarken tekrardan termal macun sürmem gerekli midir ? ( aldıgım hava sogutucu phantom spirit 120 se )
  16. D

Anlık fps drop tarzı sorun

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 3 aydır pcyi kullanmaktayım çeşitli oyunlar oynadım bir sıkıntı görmedim ama bugun gta5 oynayayım dedim very high 2 k da 180 sabit fps alırken birden alttaki video da ki gibi fps droplar yasanıyor ve can sıkıcı bunun sebebi nedir bilgisayardan mı kaynaklı yoksa...
  17. D

Merhaba aldığım Pc hakkında düşünceleriniz nedir ?

İşlemci : Ryzen 7 7800x3d ANA KART: 1 x Asus PRIME B650M-K DDR5 AM5 mATX Anakart EKRAN KARTI: 1 x Asus DUAL GeForce RTX 4070 Super 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı RAM: 1 x Patriot Viper Venom 32GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL30 Ram AMD EXPO Sogutucu : Phantom Spirit 120 Se Güç Kaynağı: Asus...
  18. D

Forza 5 te kablolu ps5 kontroller kafayı yiyor

Merhaba herkese forza indirdim ve ps5 gamepadim var bluetooth ile bagladım sıkıntı yok ama sarjı bitince kablolu baglayım dedim kontroller kafayı yedi sanki aynı anda basıyormus gibi tuslara yardımcı olabilir misiniz
  19. D

AULA F75 KLAVYESI HK.

Herkese merhaba kendi kendine windowstan cıkıyor tekrardan FN W yapmak zorunda kalıyorum ve ekstra olarak sarsı azaldıgında esc yanında kı tus yanıp sonuyor ve rgp aydınlatması kapanıyor normal mi bunlar ?
  20. D

Bluetooth ozelligi işe yarar mı

merhaba arkadaslar pcmde bluetooth ozellıgı bulunmamakta onun yerine bunu aldım https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098K3H92Z/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 işimi görür mü şimdiden teşekküğrler.
Geri