Arama sonuçları: *

• Users: Mrc0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Atk Blazing Sky F1 V2

Arkadaşlar selam.17 cm elim var ve birçok ürün araştırdıktan sonra büyük ihtimalle bu mouse'u sipariş geçeceğim. Kronik bir problemi ya da bildiğiniz herhangi bir sorunu var mı? Hali hazırda Steelseries Sensei ten mouse kullanıyorum ve kronik scrooll tuşu problemi var. Üstüne üstlük hayvan gibi...
  2. M

Epic Games'de Kayıt Sistemi Var mı?

Arkadaşlar slm.Hesabımda Snowrunner 1 Year Anniversary Edition sürümü var ve bir süredir oynuyorum. 3 ana haritayı %100 bitirdim ve dlc haritalarını sonra oynamak istiyorum. Kamyonlarımı ve oyun ilerleyişimi kaybetmeyeceksem silmeyi düşünüyorum. Tekrardan yüklediğimde oyuna sıfırdan başlar mıyım...
  3. M

Kargoyu Ucuza Getirmek

Şu boyutlarda ki bir ürünü en az maliyetle nasıl kargotabilirim? En ucuza gönderen kargo şirketi hakkında bilginiz var mı? Param güvende ile göndermek dışında başka ne yapabilirim? Lise öğrencileri indirimli kargo gönderebilir mi çünkü bir kaç defa okumuştum üniversite öğrencilerinin böyle bir...
  4. M

Piyasa da ki 140 mm Hava Soğutucu Stok Sorunu

Almak istediğim model Frost Commander 140 ya da Deepcool Assasin 140 Kompakt tasarımlı model. Ya da şu anda 5000 serisi tanıtılan ekran kartları gibi yeni tanıtılan soğutucular var mı varsa bizim ülkemize giriş yapar mı? Soru sorduğum zaman stoğu bitmiş ürün hakkında yazılan cevap üstüne konu...
  5. M

Hangi 4070 Ti Super Tercih Etmeliyim

Arkadaşlar bugün alıcam. Palit Jetstream OC vs Gigabyte Eagle OC. Hangisini satın almam gerekiyor. İkisi de markaların en tepe modeli değil. Yardımınız gerek. Kasam Lian li Lancool 216
  6. M

İ5 13600kf vs İ5 14600kf

Bugün ki indirimler de i5 13600kf ya da i5 14600kf satılırsa almak istiyorum. Sizce bu iki işlemci arasında değecek bir fark var mı? B760 tuf ddr4 anakartım var işlemciye otomatik OC yapabilir mi bu anakart eğer yapabiliyorsa bu anakart serisi K ibareli işlemci alabilirim duruma göre. Ekran...
  7. M

Gaming Gecesi İndirim

Bugün ki indirimler de i5 13600kf ya da i5 14600kf satılırsa almak istiyorum. Sizce bu iki işlemci arasında değecek bir fark var mı? B760 tuf ddr4 anakartım var işlemciye otomatik OC yapabilir mi bu anakart eğer yapabiliyorsa bu anakart serisi K ibareli işlemci alabilirim duruma göre. Ekran...
  8. M

Çözüldü✓ 2. El MSI 3090 alınır mı?

Arkadaşlar selam. 750w aorus kaliteli Gold psum var i5 13600kf işlemcim ile yeterli olur mu. 2K monitör de sadece oyun oynamayı düşünüyordum. 4070ti süper fiyatları yüksek olduğu için böyle bir yola başvurmak beni mutlu eder mi? Kartın fiyatı 23750 bu arada.
  9. M

4070 Ti SUPER Coil Whine

Arkadaşlar selam, ekran kartı Coil Whine ile gelir ve bu sorun her zaman devam mı eder? Yoksa 1080p ile Coil Whine yapan kart 2k monitöre geçince Coil Whine yapmama gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Sonuçta kart güçlü bir kart.. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Geri