Arama sonuçları: *

• Users: zelimzhh
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

KİLO ALDIRICI GAİNER ÖNERİSİ

Selamlar Boy 186 Kilom 60 3öğün yemek ve 2-3 öğün gainer alıp hedefim ayda minimum 4-5 kilo almak düzenli olarak yemekten sonra süt+1 ölçek gainer içmeyi planlıyorum. Marka olarak ne önerirsiniz? Bağırsak yormasın mide fesatı geçirmeyeyim. F/P olsun lütfen.
  2. Z

5000₺’ye kadar “İTOPYA”dan Monitör Önerisi

Fps oyunları oynuyorum IPS Panel 144-200 arası hz benim için yeterli olacaktır. Kaliteli güzel olsun. Monitörün ayağını kullanmicam pivot olması önemli değil. Hoparlör önemli değil. Yalnızca panel kalitelisi önemli. Birkaç ürüne baktım ama bilen eden varsa danısmak istiyorum. İtopya üzerinde...
  3. Z

BİLGİLERİNİ UNUTTUGUM ESKİ HOTMAİL ADRESİME ERİŞME

Arkadaşlar merhaba bu işten anlayan ilglenen var mı? Öz abimin (cezaevine) hotmail adresine girmem gerekli ama elimde olan tek şey onun hotmail adresi. Eski şifrelerini denedik ama olmadı yani şifreyi hatırlamıyor. Mailden facebook hesabına girmek istiyor. Kısaca ne şifre ne de telefon numarası...
  4. Z

BİOS UPDATE YARIDA KALDI

Arkadaşlar anakartım BİOSTAR A320MH Tek ram ile açmayı denedim açılmadı. Bios pilini çıkarıp bekleyip taktım yine ekran gelmedi. Bilgisayar çalışıyor ama güç yok. (Klavye ışığı, monitör yok.) Sistem; R5 1600 Gtx 1650S Biostar A320MH 1x8 2666mhz kingston 1x8 2400mhz gskill Vs550 corsair psu...
  5. Z

RAZER USB DONGLE KAYBOLDU.

Merhaba razer mousem'in dongle'ı kayboldu kullanamıyorum maalesef. Ne yapmam gerekli. Ürünümün kutusu faturası yok sadece mouse var. Ayrıyetten ne kadar önemli bilmiyorum ama razer blackshark v2 pro kullanıyorum dongle ile
  6. Z

ASUS GTX 1650 SUPER İLE OC AYARLARI

MERHABA MSI Afterburner üzerinden veya başka uygulama uzerınden oc yapmak istiyorum nasıl bi ayar yapmam gerek. Sistem; ASUS GTX 1650SUPER 2X8GB DDR4 RAM BİOSTAR A320MH RYZEN 5 1600 CORSAİR VS550
  7. Z

Çözüldü✓ WİNDOWS 10 PRO "ÜCRETSİZ" LİSANS ANAHTARI

Merhaba arkadaşlar daha önce windows 11 pro için ücretsiz lisans anahtarı bulabilmiştim fakat şuan windows 10 pro için bulamıyorum. Veya ucuza alabileceğim güvenilir bir yer var mı? Bu konu hakkında bilgisi olan.
  8. Z

2. El DDR5 Orta Segment Sistem

Selamün aleyküm pc toplicam bütçeyi kendi kafama göre seçiyprum şuan arttırabilirim. 10.000-15.000₺ arasında. Dış kasayı dahil etmeden 2. El çoğu oyunda 60fps verecek sistem önerir misiniz. Öncelik İşlemci AMD ekran kartı fark etmez. Oynadıgım oyunlar; Lol, cs ve kırıntı oyunlar.
  9. Z

KAÇ MODEL MT25 ALINIR?

Selamlar 2. El mt25 alıcam 2019 model üst almayı düşünüyorum denk gelirse iyi fiyat düşük km 2018 model de olabilir. Kaç kasa kaç km’de almalıyım nelere dikkat etmeliyim. Alırken motor başında neler yapmam gerekli.
  10. Z

CS2 SUNUCUYA JAİLBREAK VE MAP EKLEME(PROOYUN)

CS2 için sunucu açtım fakat nasıl map ekleyeceğimi bir türlü bulamadım yardımcı olacak var mı.
  11. Z

Ryzen 7 9800X3D 86 Derece Normal mi?

Oynadığım oyun Dying Light 1 -1080P Full ayarlar Isı ve kullanım değeri; Ekran kartı 9070XT 70Derece %80 kullanım işlemci 86Derece %100 kullanım Kullandığım sıvı soğutma; Asus ryujin 360 extreme lcd Kasa; xigmatik pano s siyah 7Fanlı Bu değerler normal mi? Yalnızca dying light oyununda 86...
  12. Z

35CM UZUNLUKTA HANGİ PC KASASI ALINIR?

Aklımda 1 model var "Lian Li Dan Case A3" modeli. Fakat bu da çok renksiz düz gelmeye başladı gözüme. Biraz daha sanki yanı cam olsa veya içerisinde fan olsa daha hoşuma gidebilirdi ama önerisi olan var mı. İstediğim kasa tipi yerden dikey yükseklık maks. 35cm olsun sistemimi içine alsın...
  13. Z

KASA FANI ÖNERİSİ - LİAN Lİ DAN CASE A3

Arkadaşlar kasa fansız geliyor rgb zorunlu değil siyah sessiz performanslı uygun kaliteli soğutucu önerir misiniz? Egzoz soğutucu + 3’lü fan.
  14. Z

YURTDIŞINDAN ÜRÜN ALIP SATMA (SANAL GİYİM DÜKKANI)

Arkadaşlar selamlar yurtdışından ürün alıp satmak istiyorum nereden alabilirim bilmiyorum. Underground streetwear tarzı pek bilinmeyen belirli bi kesime hitap eden şeyler üzerine satış yapmak istiyorum. Nereden alabilirim bilen var mı? (Ön sipariş ile birlikte ne kadar siparş gelirse ona...
  15. Z

YURTDIŞINDAN TR’YE KIYAFET SOKMAK?

Nereden alınır nasıl alınır pek bilmiyorum ama nike ralph lauren markalarının replikalarını türkiyede nereden alabilirim?
  16. Z

CHROME HEARTS GÖZLÜK NEREDEN ALABİLİRİM GÜVENİLİR

Selamlar konudan bayağı bi bağımsız chrome hearts gözlük arıyorum. Belki bilen eden bu tarz giyinen birileri vardır aramızda.
  17. Z

MONİTORDE ANİDEN OLUŞAN YAYILAN ÇİZGİ

Kullandıgım monitör gitabyte G24F 2 aşağıda uzunlamasına bi çizgi oluştu ve her gün artıyor bu çizgi sayısı nasıl durdurabilirim napabilirim. Gidişini Seyretmekten başka bir şey yapamıyorum…
  18. Z

OBS YAYIN AÇINCA CS2'DE PİNG SORUNU!!

Arkadaşlar merhaba internet bilgilerim şu şekilde; OBS Ayarlarım da bu şekilde; CS2 Rekabetçi oyunda 50-60 Arası seyrederken kick üzerinden yayın açtığımda 100'e kadar çıkıyor ve laglanıyor. Nasıl düzeltebilirim?
  19. Z

CS2 BIÇAK İÇİN BIÇAK KASASI AÇMAK MI BIÇAĞI DİREKT SATIN ALMAK MI?

Beyler selamün aleyküm bıçak alacağım 6-10bin tl aralığında muhtemelen gut knife veya huntsman alacağım. Aramızda illa kasa açan eden vardır (sitelerde). Ben de sitelerde çokca açtım ama şuan açacağım kasa direkt Knife kasası. İsmini vermek istemediğim sitede “knife case 180$” ve içerisinden...
  20. Z

A101'DEN HANGİ TELEVİZYON ALINIR?

Merhabalar şuan güncel katalogda 4 tane televizyon var ve toshiba hoşumuza gitti. Sizce hangisi alınır?
Geri