Arama sonuçları: *

• Users: Ovesna
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Çözüldü✓ İşlemci değerim normal mi ?

Öncelikle merhabalar işlemci sıcaklığım sizce normal mi boşta sadece arkada whatsapp, opera ve discord açık. Oyuna girdiğimde de 60 derecelerde falan oluyor
  2. O

Yardım Kullanımın böyle olması normal mi?

Ram kullanımının bir tuhaf olduğu düşüncesindeyim, Beni aydınlatabilir misiniz? Buradaki kullanılabilir ram neden 8.5gb? yardımcı olursanız sevinirim. Bu durum normal mi?
  3. O

Yardım Türknet sizce nasıl ?

Merhabalar şu anda süperonline kullanmaktayım tahaüttümün bitmesine 1 ay var süperonlinede de 1000mbps alıyorum fakat şu sıralar biraz pingim oluyor anlık ve mobilden kablosuz olarak sıkıntı yaşıyorum, kayıtlı ağ değil diyip attığı oluyor, videolar reelslar açılmıyor. Bende bu yüzden türknet...
  4. O

Yardım İşlemcim ile ekran kartı Uyumlu olur mu?

Öncelikle iyi akşamlar, şu anda kullanmakta olduğum bilgisayarımda ryzen7 3700x işlemci ve ekran kartım ise gtx 950. Bir yerde 6 taksit RTX 3050 6GB versiyonun 8bin TL'ye peşin fiyatına 6 taksite alabiliyorum sizce alınır mı? ekran kartıma ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Alırsam bir sorun yaşar...
  5. O

Win 11 açılan uygulamalar ekrana gelmiyor

Kuzenim itopya üzerinden bilgisayar sipariş edip bu akşam kurulumu yapmış. windows açılıyor masaüstü geliyor fakat devamında Microsoft Edge olsun ayarlar olsun tıkladığı zaman ekrana gelmiyor ama aşağıda açıldığı gözüküyor, güncelleme vesaire var mı diye bakmak için ayarlara gireyim diyorum o...
  6. O

Telefon seçimi için yardım

Öncelikle hayırlı geceler, İphone 15 Plus 256gb sıfır fiyatını 54bin TL'ye bir yerde buldum telefon sıfır ve garantili bilindik bir mağazadan alacağım fakat sizlere danışıp fikir almak istedim . Halıhazırda 5-6 yıllık bir android telefon kullanıyorum Apple istediğim için bu telefon fiyatı...
  7. O

2025'DE XS MAX ALINIR MI?

Başlıkta da yazdığım gibi Xs Max almayı düşünüyorum. Kendime değil babama alacağım babam kullanacak telefonla çok bir işi yok sadece sosyal medyaya girip arama yapıyor. 1 sene kadar idaretenlik almayı düşünüyorum. Sizce hala alınır mı? Varsa başka öneriniz ona da açığım fakat ios tarafını...
  8. O

IOS Hala 11 PRO MAX alınır mı ?

Öncelikle merhabalar 11 pro maxi gündelik kullanım için babama alacağım yaşı 40 küsür civarında telefonla sadece facebookta dolaşıyor arama yapıp video izliyor. Sizce alınır mı. ? Fiyatı 15 ve türkiye cihazı.
  9. O

Çözüldü✓ Yeni aldığım SSD'nin hızı neden böyle düşük

Kingston KC3000 1TB ssdisin bugün aldım kurulumu yaptım az önce okuma yazma testine soktum fakat hızı vaat edilenden düşük bunun sebebi nedir? Anakartım B450M A-PROMAX. Bu arada amazonun kendisinden aldım ssdyi.
  10. O

Yardım Ryzen7 3700x B450M A-PRO MAX ekran kartı önerisi verebilir misiniz?

İşlemcim R7 3700X b450m pro max anakartım var LEGION R25I-30 FHD bir monitör kullanıyorum. Şu an bilgisayarımda GTX 950 var sizler ne önerirsiniz ikinci el veya sıfır fark etmez uygun bir şekilde ne yapabilirim. Oyunlarda drop vesaire yiyorum bunun darboğazdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu...
Geri