Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

Ipad Air A1474 uygulam İOS 15.1 sürümü istiyor?

Herkese merhabalar elimde ipad air A1474 ipad var ama ders çalışmak için uygulama yüklemek istediğimde uygulama İOS 15.1 veya daha yenisi gerekir diyor sizce ne yapabilirim
  2. emirhan1234

0TL-7000TL arası tablet önerisi?

Herkese merhabalar ders çalışmak için alacağım ekranı ne kadar büyük olursa o kadar iyi benim için yardımcı olabilirseniz sevinirim
  3. emirhan1234

Kick-boks başlamak istiyorum?

Herkese merhabalar Kick-boks yapmak istiyorum sizce ne yapabilirim eldiven dişlik ve bandaj set olarak aldım genel olarak fiyatları vb. nasıldır kick-boks salonunun yardımcı olabilirseniz sevinirim
  4. emirhan1234

500k ya ford custom önerisi?

Herkese merhabalar şuan aktif olarak Citroen berlingo 2018 kullanıyorum fakat yük eşya vb. taşınması zor olduğu için ailecek Ford custom bakıyoruz düşük km li güzel bir ford custom önerebilirseniz sevinirim
  5. emirhan1234

500k ya araba önerisi?

Herkese merhabalar km si 200 üstü olmayan tramesi vb. çok aşırı olmayan boyası da aynı şekilde bi araba bakıyorum önerebilirseniz sevinirim
  6. emirhan1234

Askerliği nasıl uzatabilirim?

Herkese merhabalar ben geçen sene de bu sene de üniye gidemedim ve kalmış 2 ay 25 gün sizce nasıl uzatabiirim tecil nasıl olur internetten olur mu yardımcı olabilirseniz sevinirim
  7. emirhan1234

Ek tercihler için site önerisi?

Herkese merhabalar kılavuza baktım da 533 sayfa gerçekten çok karışık olduğu için hiçbirşey anlamadım o yüzden ek tercihlerim için bir site öneriniz var mıdır aynı yök atlas gibi yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
  8. emirhan1234

Media markt fatura hakkında

herkese merhaba 2024 ay ve gün bilmiyorum grundig kahve makinesi aldık fakat 2 gün önce bozuldu ve yakınımda olan beko/grundig yetkili servisine gittim bu arada ürünün kutu ve faturasını atmıştm ve yetkili servis nereden aldıysam oraya gidip e-fatura isteyebileceğimi söyledi ücretsiz...
  9. emirhan1234

Ek tercihler sizce ne zaman açılır?

Herkese merhabalar YKS ilk yerleştirmelerde malesef yerleşemedim 24 tane tercih yapmama rağmen fakat baya oldu ek tercihler ne zaman açılır sizce hala tercih yapamadım malesef :(
  10. emirhan1234

Asker olmak istiyorum?

Herkese merhabalar 2. ye sınava girdim ve yerleşemedim askerliğim de geliyor lise mezunuyum ve normal 6 ay olarak gitsem de orada nasıl Sözleşmeli er ve Uzman çavuş nasıl olunur 2 yıl üni bitirip sonra da Astsubay ya da 4 yıl bitirip Subay nasıl olunur ve Hava,kara,deniz seçebilmek mümkün müdür...
  11. emirhan1234

Ek tercih yapmak istiyorum?

Herkese merhaba ben ilk tercihlerden yerleşemedim malesef şuan ek tercihlerde hem 2 yllık hem de 4 yıllık yazmayı planlıyorum fakat sayısal ve eşit ağırlık için de ek tercihler puanlara bakılarak yazılır diyorlar sıralamaya bakmaz diyorlar bazıları da sadece tyt puana bakıyor say-eşit ağırlık...
  12. emirhan1234

Sizce hangisi daha iyi olur?

Herkese merhabalar ben ek tercihlerde olmazsa mezuna kalmayı düşünüyorum sizce hangi uygulama daha iyi olur yardımcı olabilirseniz sevinirim 345 Allstar Doping hafıza Raund Ev dersanem
  13. emirhan1234

Özel yurtlar ve KYK arasında ne fark var?

Herkese merhabalar ben bu sene üniversiteye gideceğim de merak ettiğim bir konu ikisi arasında ne gibi farklar vardır yardımcı olabilirseniz sevinirim
  14. emirhan1234

50k ya laptop önerisi?

Herkese merhabalar üniversiteye götüreceğim oyuncu laptobu arıyorum bütçem 50k yardımcı olabilirseniz sevinirim
  15. emirhan1234

Yarış pilotu ya da yarış mühendisi nasıl olunur?

Herkese merhabalar araba yarışlarına vb. ilgim var ve merak ediyorum sizce nasıl olunur yardımcı olabilirseniz sevinirim
  16. emirhan1234

Papakha nerde bulabilirim?

Herkese merhabalar papakha arıyorum da internet sitelerine vb. baktım malesef satan biryer bulamadım sizce nerede bulabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim
  17. emirhan1234

Dağıstan kampına katılmak istiyorum?

Herkese merhabalar aktif olarak Brazilian Jiu-Jitsu yapıyorum fakat biraz daha kendimi geliştirmek istediğim için Dağıstandaki güreş kamplarına katılmak istiyorum fakat nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
  18. emirhan1234

Sizce hangisini alsam daha iyi olur?

Herkese merhabalar ben Brazilian jiu-jitsu yapıyorum fakat birazda ayakta dövüşüm gelişsin diye kickboks ya da muay-thai eklemek istiyorum sizce hangi eldiven setini alsam daha iyi olur yardımcı olabilirseniz sevinirim [H3 id='ATTACH+typefull+size1920x775834468ATTACH'][/H3]
  19. emirhan1234

Pazartesi MMA ya da jiu-jitsu'ya başlayacağım?

Herkese merhabalar ben pazartesi 2 spordan birisine başlayacağım ama hangisine başlasam karar veremedim savunma sanatları salonuna yazılacağım ve hocaya soracağım da sizce hangisine başlasam daha iyi olur yardımcı olabilirseniz sevinirim
  20. emirhan1234

Beat müzik yapma programı?

Herkese merhaba ben ufak bir beat ve şarkı gibi bir şey yapmak istiyorum da önerebileceğiniz bir program var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim
Geri