Arama sonuçları: *

• Users: Oktayt35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

R5 7600x Soğutucu Önerisi

5070 ekran kartım ve ryzen 5 7600x var kasamda MSI MAG FORGE 100M toplamda 3 adet fan kasada 1 tanesi egsoz zaten işlemci fazla ısınıyor gibi geliyor yeni nesil oyunlarda vs 70-80 bandında geziyor ekran kartında bir sıkıntı yok sıcaklık konusunda sizce kasaya fan mı eklemeliyim yoksa 240lık sıvı...
  2. O

Maks 4000 TL akvaryum kasa matx işlemci için

Arkadaşlar bütçem maks 4000 tl 5 ve üzeri fanı olan fiyat performans akvaryum kasa önerebilirseniz çok sevinirim.
  3. O

LOL CLİENT DONUYOR YA DA OYUN İÇİNDE DONUYOR

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim oyundan soğudum,5070 ekran kartı 7600x 32 gb ram vs vs yani orta üstü bir sistemim var grafik isteyen oyunlar oynuyorum hiç bir sorun yok takır takır harika bir şekilde oynuyorum ama bu ***** oyuna gelince günde minimum 1-2 kez ya client donuyor ya da oyunda...
  4. O

BATTLEFIELD 6 İÇİN SECURE BOOT AÇILIR MI

Arkadaşlar secure boot kapalı pc'm de ne işe yarar eder bilmiyorum bf6 açık betasına girmeye çalışırekn secure boot error verdi kapalıymış bende açmam gerekiyor da açsam pc de aksama vs olur mu ne işe yarar?
  5. O

CS2 vs Valorant(Güncel Populerlik vsvs)

Arkadaşlar 2 oyun arasında sürekli git gel yapıyorum cs envanterim vardı 30klık satıp ekran kartı alıp pcmi tam olarak dizmiş oldum.Cs için pc dizmiştim şimdi envanterimi sattığım için oynamak istemiyorum bıçaksız vs hiç zevkli değil,1 yıl önce bıraktığım valoya döndüm envanter vs var ikide bir...
  6. O

MSI MAG 100M kasam var anakart asusun B…Prime fan çoklayıcı önerir misiniz

anakartta 2 slot var fan için kasa direkt 3 fanla geliyor 1 i boşta bayadır havalar falan çok sıcak ek olarak üste 2 fan alıcam 3 kablo boşa çıkıyor fan çoklayıcı önerir misiniz pin vs anlamıyorum maks 175-200 tllik çoklayıcı önerir misiniz
  7. O

Çözüldü✓ OLEDMonitörümü2gündürpcyi kapattıktan sonra düğmesinden kapatmıyorum sorun mudur

OLED Monitörümü 2 gündür pcyi kapattıktan sonra ek olarak kendi düğmesinden kapatmıyorum sorun olur mu ben pc kapanınca ekran da kapanır algısına kapılmışım bugun yattığım yerde tak etti yeni aldım zaten monitor samsung g6 oled sanırım bir eylem olmayınca kendini kapatıyor zaten,genede içimin...
  8. O

Çözüldü✓ 5070 Cyberpunk ve Warzone orta üstü ayarlarda 70-80 derece normal mi

5070 Cyberpunk ve Warzone orta üstü(yüksek) ayarlarda 70-80 derece normal mi işlemcim amd 5 7600x bu sıcaklıklar normal mi 1050ti dan geçtim pek anlamıyorum sıcaklık vs
  9. O

ESKİ MONİTÖRÜMÜN KABLOLARINI YENİ MONİTÖRDE KULLANSAM SORUN OLUR MU

Arkadaşlar eski monitörüm AOC’un 24 inç 165 hzlik monitörü,yeni OLED ekran monitöre geçtim bilmediğimden soruyorum eski kabloları kullansam direkt sorun yaratır mı kablo kalitesi vs önemli mi?(Kablolar masanın orda cırt kelepçeyle bağlı birazda onları tek tek açıp değiştirmeye üşendim…)
  10. O

1050ti'dan 5070 e geçtim yapmam gereken bir ayar vs var mı?

NVDİA ekran kartından NVDİA ekran kartına geçtiğim için nvida ayarları zaten otomatik yüklüydü sadece son gelen güncellemeyi kurup pc res attım ekstradan yapmam gereken bir ayar var mı verimini arttırmak için yoksa kullanmaya hazır mı
  11. O

Amazonda 2.el yeni gibi etiketli LG UltraGear 27GR83Q-B alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/LG-UltraGear-27GR83Q-B-2560-Monit%C3%B6r%C3%BC/dp/B0CG9B94C3/ref=sr_1_1_so_MONITOR?adgrpid=155329109996&dib=eyJ2IjoiMSJ9.PlRO1a0YwMA_SfIVQITgqusS8EnLjMdb2aYiy-NacFYMcjEtE-GjMIVmoM8uRPU4NIFkND3DcUq0ZMMijBeBHCcUaQDdAQAZNLpVpHM1GmvOXvg7QGoBAVk3D7ZZSBoH-4ligzFp_fIeaPuGUVm9-E...
  12. O

2k 240 HZ MAKS 10500 TL MONITOR ONERİSİ

2k 240 HZ MAKS 10500 TL MONITOR ÖNERİR MİSİNİZ
  13. O

9500 TL SAMSUNG G65B 27 İNÇ ALINIR

https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_egitim/pd.LS27BG652EUXUF/ Bu modelin 27 inçi öğrenci indirimiyle 9500 TL'ye geliyor 2k monitor arıyorum alınır mı bütçem maks bu kadar yardımcı olursanız sevinirim.
  14. O

8000 TL VE ALTI 2K MONITOR ONERİSİ

maks 8k bütçem var ne kadar uygun o kadar iyi 27 inç 2k monitor önerir misiniz?
  15. O

RTX 5070 EKRAN KARTI ALICAĞIM 1920X1080 165 HZ monitorum var sıkıntı olur mu

şu an bütçemden dolayı 2k monitor alamayacağım rekabetçi tarzda oyunlar oynuyorum hikaye oyunları için zaten playstationum var 2k monitorumun olmaması benim için negatif olur mu ya da pc ye vs zarar verir mi bilmediğim için soruyorum.
  16. O

30K BÜTÇEM VAR EKRAN KARTI ÖNERİSİ

tüm sistemi dizdim bir ekran kartı kaldı 7 aydır dizili sistemde 1050ti kullanıyorum cs envanterini satıp ekran kartını alıcam işlemci 7600x önerilere açığım
  17. O

8400 TL BÜTÇEYE BIÇAK ÖNERİSİ

8400 TL Bütçe var stilette, skeleton, bayonet boreal forrest görevde kullanılmış alabiliyorum bu bütçeye ya da gut,hunstman,ursus alıp güzel bir finisher çekebilirim çok kararsız kaldım güzel bıçak kötü desen mi yoksa daha düşük bir bıçak ama güzel bir desen mi arada kaldım yardımcı olur musunuz?
  18. O

1600 DPI 1.35 cs2 sens oynuyorum speed mi hybrid mi mousepad almalıyım

1600 DPI 0.7 cs2 sens oynuyorum speed mi hybrid mi mousepad almalıyım ne önerirsiniz?
  19. O

WRAİTH MOUSE PAD ÖNERİSİ

Herkese iyi forumlar yıllardır rampage mouse ve internet kafe mousepadi kullanıyorum ona rağmen fps oyunlarında yüksek seviyelerde kalabiliyorum da artık değişmenin vakti geldiğini düşünüyorum mouse olarak vxe r1 pro aldım iyizicoyla ödediğim için 500 tl geri verdi onuda mousepadde kullanmak...
  20. O

F1 24 Crack bulabileceğim site var mı arkadaşlar?

playstationda f124 varda pedalla direksiyon pc masasında kablolarda görüntü kirliliği olmasın diye bağlı çoğu çıkarıp ps masasına kurmaya üşeniyorum tekrar da oyuna para vermek istemiyorum crack linki varsa elinizde çok sevinirim
Geri