Arama sonuçları: *

1. TsuchinagaHiyori

Çözüldü✓ Adrenalin 25.11.1 OpenGL Problemi

Aktif olarak 9070xt kullanıyorum. genelde direk güncelliyorum driverlarımı. uzun süre bu driverda oyun oynadım işlerimi yaptım vs. bügün minecraft açmaya çalıştığımda OpenGL hatası vermeye başladı. herkes DLL hatası vs. bahsediyor fakat alakası yok hep güncel tutarım bilgisayarımdaki yazılımları...
  2. TsuchinagaHiyori

(Fırsat) Thermalright Mjolnir Fansız 360mm 4649TL

Bir haftadır bu fiyattaymış yeni gördüm paylaşmak istedim. Akakçe link : https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-mjolnir-vision-360-x-fansiz-siyah-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1174571478.html Gaminggende 4300 tl ye bulunmakta taksit yapmak istiyenler hb gibi yerlerden 300...
  3. TsuchinagaHiyori

Yardım Iş yerinde kullanmalık kulaklık önerisi

işyerinde canım sıkılıyor müzik dinlemek için kulak içi kulaklık arıyorum. önemli faktör benim için şarjının uzun süre gitmesi. kulaklıkla pek alakam olmadığın belli bi bütçe belirlemedim. mümkün olduğunca uygun fiyatlı önerilere açığım.
  4. TsuchinagaHiyori

Yardım 3000TL Gamepad Önerisi?

Bütçem 3000TL eğer esnetebilirsem maksimum 4000TL olur gibi geliyo onun üstü zor. ps5 kontrollerine alışkınım ama alışması kolay olabileceği düşündüğünüz gamepad varsa listeme koyup göz gezdireceğim. önerilerini bekliyorum. PC üzerinde kullanacağım.
  5. TsuchinagaHiyori

Çözüldü✓ AMD Adrenalin Kayıt ve Yayın sekmesi yok

Aktif olarak 9070 XT ekran kartını kullanıyorum. kesinlikle emin olduğum bişi varsa oda ilk zamanlarda sekmede Kayıt ve yayın sekmesinin olduğu idi. Kayıt ile alakalı işim olduğundan adrenaline bakmak istediğimde kayıt ve yayın sekmesinin hiç bi şekilde olmadığını farkettim. kullandığım güncel...
  6. TsuchinagaHiyori

❌İndirim Bitti! (Stok bitti) Lian Li Evrensel Dikey GPU Kiti VG4-4-V2X 2.499 TL

https://www.akakce.com/kasa-aksesuari/en-ucuz-lian-li-vg4-4-v2x-siyah-yatay-ekran-karti-montaj-braketi-fiyati,320525918.html Genelde 2500 TL ye fazla düşmüyor 3000-3500 TL arasında dolanıyor. lian li kasalarla uyumlu dikey gpu kiti. PCIe 4.0 x16 Destekli Uyumlu olduğu orjinal sayfasında...
  7. TsuchinagaHiyori

Yeni Steam Cihazları Hakkında Konuşalım, Ve Benim Tahminlerim

Biraz Bakındım ve bazı spekülasyonlara dayanarak düşünüp neler olabileceklerini anlatmak istiyorum : Steam Machine Tahmini Özellikleri : Zen 4 mimarili / 6 Core 12 Thread / 4.8GHZ / 30W TDP : Bu Değerlere bakında ryzen 5 ailesinden bir CPU olduğu tahmin edilebiliyor kolaylıkla zaten ama TDP...
  8. TsuchinagaHiyori

Yardım PSU Önerisi gerek 850W

selamlar hocalarım. arkadaşıma 850w kaliteli psu gerek uzun süre götürecek. bütçesi 5.500 tl, esnerse 6000 TL maksimum. hb den taksit ile alacak. bu bütçe aralığında öneriniz ne olur. ben raijiintek cratos önerisinde bulundum sizce alınır mı?? ...
  9. TsuchinagaHiyori

Çözüldü✓ Aula Hero 68 HE Sipariş verdim, iptal etmelimiyim?

iyi geceler hocalarım. normalde klavyeye ihtiyacım yoktu aktif olarak mchose g75 pro kullanıyorum. elime bi miktar para geçti ve bu çok övulen Hall effectli klavyelere bakıyordum. Hem görünüsü hemde özelliklerinden bu klavyeyi tercih ettiydim. sizce bu klavyeyi iptal edip başka bi hall effect...
  10. TsuchinagaHiyori

Yardım Türknet geçişi için yardım

Türkenete geçmeye karar verdik ve müşteri hizmetlerini aradık. aktif kullandığımız interneti bizim yerimize iptal edip direk türknete geçirerek kurulum ücretinden kurtulmuş olduk. bize kullanıcı adı ve şifre verilerek geçis yapabileceğimiz sölendi. kullanıcı adı ve şifre mesaj olarak geldi. bu...
  11. TsuchinagaHiyori

Çözüldü✓ Samsung Odyssey G65B Vesa oluyormu?

Hepsiburadadan bügün north bayou f80 siparişi verdim. G65B monitörümde yarın gelicek. biraz araştırma yaptım vesa 100x100 desteği var fakat insanlar takmadan önce garip bir uzatma aparatı kullanıyor. bu aparat ekstra olarak alınmalımı yoksa kutu içeriğinden çıkıyormu? Bu tarz bir aparattan...
  12. TsuchinagaHiyori

Yardım Msi Mag 32CQ6F Monitör alınır mı?

2k monitör bakıyorum. benim normalde aradığım özellikler vesa desteği bulunması ve renkleri yeterli canlılıkta vermesi. gezinirken denk geldim. Srgb renk kapsamı 101% (8+TRC = 10bit) ve kontrast oranıda güzel duruyodu, ayrıca 1ms GTG olduğuda yazıyor. ailemle konuştum almışken büyük boyutta...
  13. TsuchinagaHiyori

Yardım Fazeon X27F180QP 27 inch 2K Nasıldır?

aklımda şu sıralar 2k monitör alma düşüncesi var. bütçemde öle fazla yüksek değil. gezinirken fazeon marka monitör gördüm. özellikleri dolu gibi gözüküyodu ama bu fiyata illa bi alverisi veya bi sıkıntısı olabilme ihtimalini düşündürdü. kullanan veya bilen varsa konu hakkında yazabilirmi? başka...
  14. TsuchinagaHiyori

Yardım Temu Ters Fan Gümrük sorusu

temudan bilgisayarıma 6 tane ters fan almayı planlıyorum. normalda gümrüğe takılmaması için kargo dahil 30 euro geçmemesi gerekli. oda yanlış bilmiyosam 1500-1600tl civari olması gerek. ama sepetimde toplam fiyat 2300 tl oluyor ve sipariş vermeme izin veriyor. eğer bunları sipariş verirsem...
  15. TsuchinagaHiyori

🔥İndirim (Outlet) Asus Tuf 2K İPS 170hz monitör 6433TL~

daha önce konusu açıldımı bilmiyorum ama normalde 8000-9000 TL bandında geziniyordu monitör. şuanda garip bi indirim almış. outlet veya iade edilmiş stokları elden çıkarıyor olabilirler. dikkat etmekte fayda var...
  16. TsuchinagaHiyori

İnceleme Thermalright Mjolnir Vision 360mm İnceleme

Thermalright Mjolnir Vision 360 Black Bu sıvı soğutmayı türkiyede kimsenin konuşmadığını farkettim. bütçesi yüksek olan ve LCD ekran şartı isteyenler içinde incelemede mümkün olduğunca deneyimlerimi ve özelliklerinden bahsedeceğim. Öncelik olarak belirteyim şuanda 28.09.2025 tarihi itibariyle...
  17. TsuchinagaHiyori

Çözüldü✓ P12 max fan ile sıvı soğutma kombolanır mı

3 tane P12 max ile 360mm radyatör aldım. Fanlar 82 CFm ve 4,2 O/hm gibi birimlerde hafa üfleyebildiği yazıyordu. bunlarla sıvı soğutma kombolanırmı? güzel soğuturmu
  18. TsuchinagaHiyori

Thermalright Mjolnir Vision 360mm alınır mı??

https://share.google/8o2aQIuuN7HsxclqK biraz araştırdım, türkiyede çok konuşanı yok ama yurt dışında kullananı var. bir testte 7800x3D boşta 40 dereceye kadar yükte 75 dereceye kadar stabil tuttuğunu gördüm. sizce alınır mı?? (evet fanları yok ekstra fan almak gerekiyo) thermalright kullanan...
  19. TsuchinagaHiyori

Yardım Ps5 Slim Soğutucu öneri

Ps5 slim için aklınızda güzel bir soğutucu varsa önerebilir misiniz?.
  20. TsuchinagaHiyori

Custom Klavye Ne Kadar Tutar?

şu sıralar garip bi özentilik başladı diyelim. şöle belli bi bütçe ile custom klavye falan yapsam ne kadar tahmini tutar acaba? %75 ve üstü klavyeler kullanmayı seviyorum bildiğim kadarıyla PCB, Klavye kasası switch ve tuşlar gerekiyor. Aktif olarak mchose g75 pro kullanıyorum. yedektede Aula...
Geri