Arama sonuçları: *

• Users: Noysal
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Noysal

12 Yaşında ki yeğenime telefon lazım, öneri

12 Yaşında ki yeğenime yeni bir telefon lazım. Bütçe 12.000 TL, okul olsun oyun video falan olsun fena olmayan 120hz yeni nesil özellikleri taşıyan ve şarjı da orta ve uzun ömürlü bir telefon arayışındayız. Önerilerinize açığımi şu an düşündüğüm, REDMI Note 14 256 GB.
  2. Noysal

X870 Gigabyte Aorus Elite Ice ile 9800x3d ve RAM Uyuşmazlığı

Amazon'dan sipariş verdiğim X870 Gigabyte Aorus Elite Ice anakartın maalesef başta RAM uyumluluğuna bakmadığım için her şeyi doğru montaj etmeme rağmen açamamıştım, bir şekil tek RAM ile çalıştırdıktan ve bios güncellemesi attıktan sonra görüntü alabildim ve BIOS ekranından amd expo ayarını açıp...
  3. Noysal

Psu için beyaz sleeve kablo önerisi lazım

Beyaz setup için beyaz psu arıyordum lakin hem çok masraflı hem de harcadığım paraya değmeyecek paylar olduğu için uygun fiyata A kalite bir psu için beyaz güç kablosu önerisi istiyorum sizlerden. F/p olursa güzel olur ama dandik olmasın çünkü ben dandik mal alacak kadar zengin değilim 😁
  4. Noysal

DHGate’den Forma Almak

Online sayfalarda illa ki unique veyahut daha basımı olmayan formları pahalıya satan yerler görmüşsünüzdür. Bende bunlara merak saldım, gittim araştırdım bunların formaları genelde DHGate diye bir yerden aldığını duydum. Temu’ya benzer bir uygulama ve pazar, gittim beğendiğim bir formayı XXL...
  5. Noysal

Geniş Kapsamlı PSU Tierlist

Psu arayan arkadaşlara redditte bulduğum excel listesini paylaşmak istediğim epey detaylı umarım yardımcı olur bende ararken keşfettim. Sanırım Lian Li 1000w Gold Edge alacağım beyaz, TR’de zaten beyaz psu diyince maksimum 5-6 tane psu kalıyor elinizde. Sabahtan beri uğraşıyordum şimdi içim...
  6. Noysal

GT502 Yamuk Ayağı ve Asus servisinin Açgözlülüğü

Merhaba arkadaşlar, Beyaz sistem kurmaya kasadan başlamak istedim ve kendime uygun 2.elden Beyaz bir GT502 plus buldum, uygun bir fiyat olduğuna karar kıldıktan sonra, marmaray ile 1 saat 10 dk sonucu Gebze’de kasayı satan abi ile buluştuk. Abi bana daha önce söylemediği kasanın kusurunu...
  7. Noysal

4K Oyunculuk için 4080 mi ? Yoksa 5070 Ti mı ?

Samsung’dan 4k OLED monitör almayı düşünüyorum, ayrıyeten beyaz setup kuruyorum, 4K da hikayeli olsun fps shooter olsun, moba olsun ve dizi film olsun genel olarak takılmak istiyorum. 2.el beyaz 4080 ile sıfır veya 2.el beyaz 5070 ti ile arada kaldım. Saf güçte 4080 güçlü ama 5070 ti yazılım...
  8. Noysal

Ryzen 5 7500f'den 7 9800x3d upgrade

Hocam başlıkta da gördüğünüz gibi böyle bir işlemci upgrade'ı yaptım çok sevdiğim ve forumu da güncel kullanmış olan ekselans hocamdan aldım, kargom bir gün içinde nevşehirden istanbula geldi. Taktım çalıştırdım biraz meşakatli oldu çünkü dram ışığı yandı bir daha söktüm kontrol için bir baktım...
  9. Noysal

Baldur's Gate 3 Tavsiyeleri

Normal fps shooter ve linear hikayeli oyunlar oynarım ama herkesin tavsiyesi ile baldur's gate 3 ü indirdim (bütçe olmadığı için torrent ile indirdim, oyunu beğenirsem ve param olursa satın almayı da düşünüyorum) oynamış arkadaşlar başlangıç tavsiyeleri verebilir mi ? neye dikkat etmek lazım ve...
  10. Noysal

5080'li sistem toplama tavsiyesi lazım

Çok da bayat olmayacak bir 5080'nin üzerine maksimum 140k bütçeli sistem önerisi lazım.
  11. Noysal

Yazlık iş tavsiyesi veya önerisi

Cümleten sa, konu başlığında gördüğünüz gibi yazın çalışmak için iş arıyorum ama asgari ücret için değil daha 30 binden yukarı maaş veren işlerde çalışmak istiyorum. Mesai 8-12 saat arası olabilir, mekan İstanbul-Üsküdar çevresi. Daha önce garsonluk yaptık hem iğrenç bir meslek hemde 9 saat...
  12. Noysal

Kumaş veya Keten Pantalon önerisi lazım

Arkadaşlar malum havalar ısınmaya başladı, bu nedenden ötürü kot giymek eziyet gibi geliyor. Bildiğiniz iyi ve kaliteli kumaş veya güzel keten pantalon satan yerleri veya dükkanları veyahut internetten linkleri gönderirseniz sevinirim, almayı düşünüyorum ama iyi bir yer tam olarak kestiremiyorum...
  13. Noysal

Öneri Dizi arayanlara öneri; Boardwalk Empire

Çok anlatmaya gerek yok dizi kendini kanıtlamış bir dizi, eğer mafya, şiddet, politik, amerika, 1920 ve alkol yasağı tarzı hikayeler ve çarpıcı hbo dizi geliştirme tarzından hoşlanıyorsanız bu dizi kesinlikle hoşunuza gidecek.
  14. Noysal

Yaz için uygun fiyatlı yazlık parfümler

Uzun zamandır parfümlere ilgim var ve sosyal medyadan olsun gerçek hayatta olsun deneyip, yeni tarz parfümler bulmaya çalışıyorum. Tiktok ve insta da gördüğüm videolardan parfümleri araştırıp muadillerini deneyip almaya çalışıyorum, malum fiyatlar ateş pahası olduğu için muadil alıyorum. Şu ana...
  15. Noysal

Creed Aventus ve Acqua di Gio Profondo Muadil parfüm önerisi lazım

Evet beyler, kafamda bu 2 parfümü almayı kararlaştırdım, malum ilkbahara girdik sayılır bunun için creed aventus muadili almayı düşünüyorum ve bunun için glabella g45 epey öne çıkıyor. Profondo için MAD'i tercih edecektim ama yorumlarda birisi ''parfüm çok iyi olmuş ama dp daha muhteşem''di...
  16. Noysal

İnstagram, facebook ve twitter girilmiyor

Sabah uyandığımdan beri bu uygulamalara ne telefondan, ne de pc'den giremiyorum. Herhalde yasak falan var ? eko ile falan mı ilgili anlamadım, gözaltına alınmış sanırım. Ne zaman düzelir bilgisi olan var mı ?
  17. Noysal

2.El sayfasının saçmalık ve kazıklık olayı

Arkadaşlar yani bende azbuz alım satım yaptım 2.el pc işinde ama forumda ki ''2.el satış'' fiyatları gerçekten komedi, adamlar 6700 xt li sisteme 40k falan istiyor, kaç yıllık ortalam bir ekran kartına 5000, 6000 fiyat biçmeler, görünce bir gülme geldi. Eğer oraya ilan koyan arkadaşlar veya...
  18. Noysal

Hangi protein tozunu almalıyım ?

Şu an güncel 90 kiloyum ve boyum 1.77, kilo verip ince ve fit bir futbolcu vücudu istiyorum, yani hayvan gibi olmak istemiyorum, günlük protein ihtiyacım hesaplarıma göre 180 grama yakın, yulaf, yeşil mercimek ve tavuk yiyorum ama protein tozuna ihtiyacım var gibi geldiği için biraz araştırma...
  19. Noysal

YURTİÇİ KARGOYA 330 TL ÖDEDİM

2 gün önce bir kitap sipariş ettim, havacılık psikolojisi ile ilgilenen bir psikaloğun kitabıydı kitapda gerçekten pahalı bir kitapydı neyse, kargoya İzmir'den verildi, Üsküdar, İstanbula geldi ve ben kargoya 330 tl ödedim. E-fatura da gönderildi 257 tl ücret gerisi kdv diyor. Böyle bir...
  20. Noysal

53 k da stabil 2k sistem kurmaca ve ekipmanlar

Setup kurarken not defterinden hesaplamalar ve tahminler yapmıştım bir çoğunu doğru yapmama rağmen tabii piyasanın hareketliğinden dolayı sapmalar oldu. Bu sistem daha uygun ve aynı performans veren ürünler ile de kurulabilirdi ama bazı ürünlerde ucuza kaçmak istemedim ve setupum bence upgrade...
Geri