Arama sonuçları: *

• Users: mt2509
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Ekran parlaklık sorunu MSI THIN 15

Msı thin 15 pc aldım ekran parlaklığı full ama çok sönük duruyor ne yapmam lazım
  2. M

Monitör Renk çözünürlük ayarı önerisi

ASUS TUF Gaming VG27VQ 27 inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Kavisli Gaming Monitörüm var fifa valorant ve rdr 2 tarzı oyunlar oyunnuyorum ona göre çözünüelük kontras parlaklık ayarı önerisi yapar mısnız
  3. M

Kasamdan böyle fan sesi geliyor hangi fan bulamadım

büyük ihtimal ekran kartı ne yapmam lzım
  4. M

Direksiyon seti önerisi

Yeni direksiyon seti almak istiyorum önceden benim vardı ama beğenmiyordum. sizce ne almalıyım ne önerirsiniz. Ets 2, Forza horizon, Formula 1, Tarzı oyunlar oyunlar oynuyorum. buna uygun arıyorum sizce ne olabilir.
  5. M

Ekranı yenileyince siyah oluyor ??

Ekranı yenile diyorum siyah oluyor sonra yenşden yeniliyırum eski haline dönüyor. uygulamanın üstüne gidiyorum siyahlaşıyor
  6. M

Sadece Csgo da ping sorunu yaşıyorum

sadece csgo da yaşadığım ping soprunu var valorantta lolde zulada ya da başka oyunda yaşamıyorum sadece csgo da var. internet müşteri hizmetlerini arayıp paket yükselttim ama yine de değişmedi
  7. M

Ekran kartı almak istiyorum.

[H3 id='Gigabyte+B550+Gaming+X+V2+AMD+AM4+DDR4+ATX+Anakart']Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart[/H3] AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor, 3501 Mhz, 3 Çekirdek, 6 Mantıksal İşlemci 8 gb balistik 3000 Mhz Ram 8 Gb adını bilmediğim başka ram var Şuanki Ekran kartım Asus rog strixs 570 8gb
  8. M

Driver sorunu yaşıyorum

Asus rx 570 8 gb. ekran kartım var internetten driver indiriyorum sitesinden oyunlarda çöküyor bazı oyunları açmıyor ne yapmam lazım
  9. M

2000k bütçe Klavye Önerisi

Klavyem Bozuldu 2000k bütçem var klavye önerisi. İstiyorum
  10. M

Bu klavyeden almak istiyorum sizce iyi mi

[H3 id='GamePower+Sense+RGB+houma+gitti+biraz+tuzlu+gibime+geldi+ama']GamePower Sense RGB hoşuma gitti biraz tuzlu gibime geldi ama[/H3]
  11. M

GamePower Sense RGB Wireless/Bluetooth/Kablolu Mekanik Red Switch Gaming Klavye

[H3 id='GamePower+Sense+RGB+WirelessBluetoothKablolu+Mekanik+Red+Switch+Gaming+Klavye']GamePower Sense RGB Wireless/Bluetooth/Kablolu Mekanik Red Switch Gaming Klavye[/H3]
  12. M

Çözüldü✓ 1500k bütçem var oyuncu klavyesi önerisi

uzun ömürlü mekanik uzun klavye istiyorum kablosuz da olur
  13. M

Yeni Klavye alacağım öneri

[H3 id='Rampage+KB-R132+FALCON-X+Gri+kullanyordum.+bozuldu+yeni+alcam+ama+ne+alcam+bulamadm.']Rampage KB-R132 FALCON-X Gri kullanıyordum. bozuldu yeni alıcam ama ne alıcağımı bulamadım.[/H3] Bütçem 1500k en fazla kablosuz da arıyorum ama bulamadım güzel mekanik ya da mekanik hissiyatlı da olur...
  14. M

Fm Lisans sorunu ve hangisini alacağımı bilmiyorum

Fm ye başlayacağım bende 22 ve 24 var epic gamesten aldım ama takımların logosu futbolcuların lisnsları ve yüzleri yok. Ben anadolu kulüpleri çalıştırmayı çok seviyorum fifa falan. Hangi fm yi almalıyım sizce. bi de nerden almalıyım steamde 23 falan yok
  15. M

Ps5 mi xbox mu Pc mi

Bilgisayarım var ama işten çıkıp başına geçmek biraz yoruyor açıkçası valo cs gibi oyunlarda oynamıyorum nadiren. oynarım. Eve geldiğimde yatağıma uzanıp biraz hikaleyi oyunlar oynamak istiyorum ps5 ve xbox düşünüyorm. sizce hangisini almalıyım
  16. M

Discord kapandı ne kullanıcam

Discord kapalı arkadaşım yok arkadaş edinmek istiyorum valo oynamak için ya da farklı oyunlar ama dc kapalı
  17. M

Monitöre bağlanan ledler arıyorum

İnternette gördüm monitöre bağlanan led ışıklar var ekranda ne oluyorsa ışıkta da aynısı oluyor bilen güzxel ürün varsa önere bilir mi
  18. M

Steamda bissürü oyunum var ama fifadan başka oyun oynamıyorum ??

belki satın aldığım 25 oyun vardır birkaçını oynadım ama daha fifadan başka bir şey oynamıyorum gta 5 i bitirdim online da sarmıyor. rdr 2 oynarken pc çöktü ilerlemem gitti sinirlendim daha girmedim. Hitman 3 oynuyorumdum ama fark ettim hep aynı şey gir öldür ajanlık yap farklı hikayeler falan...
  19. M

Monitör için uyumlu ambilight varmı ??

[H3 id='ASUS+TUF+Gaming+VG27VQ+27+in+165Hz+1ms+Full+HD+FreeSync+Kavisli+Gaming+Monitr']ASUS TUF Gaming VG27VQ 27 inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Kavisli Gaming Monitör[/H3] Kullanıyorum çok bütçem yok videolarda gördüm çok güzel duruyor arka planda Varmı önereceğiniz güzel led Ama ekran ile...
  20. M

Ekran Kartı Almak istiyorum Öneri

Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor, 3501 Mhz, 3 Çekirdek, 6 Mantıksal İşlemci 8 gb balistik 3000 Mhz Ram 8 Gb adını bilmediğim başka ram var Şuanki Ekran kartım Asus rog strixs 570 8gb
Geri