Arama sonuçları: *

• Users: berk90
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Zoko Amiral White için 140mm fan tavsiyesi

3 veya 4 tane 140mm fan arıyorum.Kriterlerim önemliden önemsize doğru; 1-fiyat 2-performans 3-ses, Rgb ile ilgilenmiyorum.Yurtdışından vergi ödemeden alabileceğim seçenekler varsa harika olur.
  2. B

Güncel b650 anakart tavsiyesi

Bilgisayarın anakart haricinde tüm parçalarını topladım ama anakart konusu derya deniz, bir türlü karar veremedim.Sadece iki tane kriterim var. 1-) 9700x i full yükle bile altından kalkacak 2-)1. kosulu sağlaması şartıyla ucuz olması (bütçe 5kdan ucuz 8kdan pahalı olmasa iyi olur.)...
  3. B

SİZCE GOODRAM mi PATRIOT VIPER mı?

GoodRam IRDM Black 16GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Bellek sipariş ettim ,sağoslun ptt kargomu kaybetmiş ve stok bitmiş.Onun için alternatif ram bakıyordum karşıma Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz çıktı.fiyatları benzer sayılır ama hangisi daha iyi karar veremedim.Hangisinin artısı...
  4. B

Asrock b650 stok sorunu

Anakartları aylardır piyasada yok.Yakında yılbaşı zamları,ek vergiler gelecek. Yılbaşından önce alternatif seçeneklerini görsek de yolumuza baksak keşke.Umarım 3 kuruş daha fazla kar etmek için yeni yılı beklemiyolardır. Piyasada malın olmazsa adın da olmaz.Sonra da millete dünya kadar para...
  5. B

Ryzen 7 9700x için anakart tavsiyesi

Fazla para kalmadığı için anakarta 5100 kadar para ayırdım.Anakarttan tek istediğim vrm mosfetlerinin iyi olması,9700x en maksimum performans alınması. Ekstra özelliklere ihtiyac duymuyorum(wifi,bluetooth, 4 ram slotu vs) ramler goodram 6000 hz cl30, ssd kc3000. ekran kartına şimdilik para yok...
  6. B

Çözüldü✓ Ilk defa kendim sistem topluyorum,kritiklerinize ihtiyacım var.

Fiyat performans sistemi yapmaya çalışıyorum. Ama "performans" da özellikle istediğim şeyler var.İlk olarak toplayacağım kasayı solidworks,catia,ansys,unreal engine,blender gibi programlar kullanmayı hedefliyorum.Çok büyük dosyalarda çalışmam yok zaten.Bu programlardan bazıları tek çekirdekle...
Geri