62k civarı bütçem var. Bir yanım bunu ve 4k monitör alıp devam et diyo,dğer yanım güzel 5080 indirimi varken onu al monitörü de 3 4 ay sonra alırsın diyo...
Tam 5070 ti siparişi verecekken önüme düştü bugün.Fiyatı da iyiymiş 12k fiyat farkı için biraz süre lazım da.Acaba kaç gün devam eder bu inidirimler bilemedim.
5070 ti dan sonra monitörü de değiştireyim diyorum.
Beklentilerim az çok belli ; 4k çözünürlük, en az 120 hz yenileme hızı,true hdr8(10 a hayır demem tabi...
Ekran kartı olarak 5070 ti sipariş edeceğim için artık 4k monitöre geçmek istiyorum. Beklentilerim az çok belli ; 4k çözünürlük, en az 120 hz yenileme hızı...
20k fiyat farkı var. Valla 9070 xt fiyatı falan harikaymış ama gönlümde 5070ti dan yana.İndirim falanla biraz düşse hemen alırım ama artık fiyatlar düşer mi...
Render işlerinde nvidia daha iyi tabii ki. 9070xt ne kadar performans veriyor o konularda bilemiyorum. 5070Ti'a çıkamıyorsanız mecburen 5070 almanız gerekiyor.
Nvidia düşünmemin sebebi cad programlarında ve cuda performansında daha iyi diye biliyorum. 9070x de bu alanlarda aynı performansı verir mi? Oyun o kadar...
Alabileceğin sadece 5070 var hocam. Çok tavsiye etmiyorum ya 5070Ti al yada 9070XT. Ama ille nvidia olsun ve bu bütçelerde olsun diyorsan gayet f p bir...