Arama sonuçları: *

• Users: Odanis
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Ekranda Kırmızı Noktalar Çıkıyor

Monitörde bu tarz kırmızı noktalar çıkıyor.Bazen hiç sorun olmuyor, pc uzun süre açık kalıp kullanılmadığı zaman yaşanıyor genellikle.Daha önceki bilgisayarımda da aynı şekilde çıkıyordu.Monitör kaynaklı olabilir mi? HDMI kablosu değiştirmeyi denedim sorun çözülmedi , oyun oynarken vs genellikle...
  2. O

ATK Mercury I mi yoksa Hyperx Cloud 2 mi

Bütcem yaklaşık 3k aslında arkadaşımla razer blackshark v2x almıştık ama o açıp incelemiş sesin çok kötü olduğunu söyledi bende direk iade edecegim. ATK Mercury I ve Hyperx Cloud 2 ; bu iki kulaklık arasında ses kalitesi olarak çok fark var mı? Kablosuz olsun istiyorum ama aradaki fark çok...
  3. O

Razer Blackshark V2X Alınır mı

Şuan Sharkoon Rush ER3 kullanıyorum.Aslında kafamda kablosuz kulaklığa geçmek vardı ama https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-green-gaming-kulaklik_u19978?srsltid=AfmBOoq9CF_fZMoEaBBVpzUXvga0JsHr9wuOBEtD2hR-U58e8cbE0rIO parolapara ve iyzico ile birlikte 1100 tl ye denk geliyor.Tek jaklı...
  4. O

Kulaklık Gamepad ve Klavye Tavsiyesi bütçe 5-6k

Genel olarak kablolardan çok sıkıldıgım ve ekipmanlarım eskidiği için genel bir değişiklik yapmak istiyorum.Yaklaşık 5-6 bin tl ayırabilirim 3 ekipman için.Wireless olursa benim için daha iyi olur ama gene de önerilere açığım.
Geri