Arama sonuçları: *

• Users: Zulkovic
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Bu pc masası alınır mı?

Beyler değer mi fiyatına? Yorumları; paketleme kötü kargoda darbe alabiliyor ve malzeme kalitesi biraz düşük demiş ama böyle bir masa lazım var mı öneriniz? https://www.trendyol.com/flinder/siyah-oyuncu-masasi-cift-yon-kullanima-uygun-bilgisayar-masasi-gamer-masasi-gaming-masa-l-masa-p-967575313
  2. Z

Yardım Ekran Kartımda Vızıltı Sesi

Dostlar Gigabyte Windforce RTX 4070 Super ekran kartımda vızıltı ortaya çıktı bugün, bios update, chipset update ve nvidia driver güncellemelerimi yaptım, rdr2'ye girdim kasadan bi vızıltı farkettim. Daha dün böyle bir ses yoktu. İşlemcinin çalışma sesini az buçuk bilirsiniz, laptopun anakartına...
  3. Z

Öneri Steelseries CS2 Dragon Lore Edition Alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-cs2-dragon-lore-counter-strike-18000-dpi-wireless-gaming-mouse.html?fbclid=PAdGRleAN5RU5leHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA8xMjQwMjQ1NzQyODc0MTQAAaf4XXjGHVtrk259y-ID3VWt4enPVx-LbCYwcuTTQSFTY-5B34KopbFrLaojvA_aem_SvFSxA6inz4yY2xfqiLvIg#genel-bakis Dostlar...
  4. Z

Ekran kartımın fanı garip dönüyor

Merhabalar, kasım ayında hazır sistem aldım içerisinde Gigabyte Windforce OC 4070 Super 12 Gb mevcut. İlk aldığım gün sistemi montaj ettikten sonra 3 fandan soldaki fanın bi garip döndüğünü farkettim ama belki rpm olarak daha düşük dönüyordu yük altında değil diye düşünerek geçiştirdim. (Aynı...
  5. Z

XIAOMI MI STICK Kumandası İle Açılmıyor?

Selamlar, Daha 2 gün önce Mi Stick 1080p aldım 10-15 yıllık Philips Televizyonum için, kurulumunu yaptım sorun yok ara sıra takılmalar var (bunu diğer kullanıcılar da deneyimlemiş) çünkü cihazın pasif soğutması çok yeterli değil ısınan bir cihaz kullanımlarda. Neyse sorunumuza gelirsek cihazı...
  6. Z

Yardım Wireless Klavye Önerisi 5000TL

Herkese iyi forumlar, Dostlar konumuz şu koyduğum görseldeki ajazz ak680 maxin siyahlı desenli keycapsini çok beğendim ancak bu model istediğim özelliklere sahip değil. Son zamanlarda popülerleşen ajazz dareu monsgeek vesaire bu klavyelerde çok bilgim yok o sebeple istediğim özellikler için...
Geri