Arama sonuçları: *

• Users: Fahare
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Donanım arşivi 10 taksit sistemler için kart

Merhaba gece yayınlanacak sistemler 10 taksit hangi kartlara oluyor ,sadece hepsiburada karta mı oluyor ?
  2. F

Lehim istasyonu önerisi

[H3 id='SolinpaTech+8586']SolinpaTech 8586[/H3] [H3 id='Yihua+878D']Yihua 878D[/H3] JCD 8898 Arasında kaldım kağıt üstünde en iyisi 8898 gibi ama emin değilim sizin önerininiz varsa açığım bütçem 2.500tl hobi işleri i.in kullanacağım daha çok galiba 8898 temudan ucuza getirme metottu vardı...
  3. F

RX 580 test sonuçları nasıl

Merhaba Rx 580 nitro se var elimde gaming biostaki test sonuçları nasıl arada bir gpu kullanımları %80e düştü sizce normal mi
  4. F

Yardım Soğutucu anakart ve işlemciyi yamultmuş

Merhaba hiç başınıza geldi mi ? Kule tipi soğutucu yüksek ihtimalle işlemciyi yamulttu (anakart öncesinde yamuk mu hatırlamıyor ama işlemci kesinlikle yamuk değildi) hafif bir yamulma ekte belirttiğim tarzda kule tipi soğutucusu olanlar kontrol edebilir mi FX islemciye özel mi yamulma var yoksa...
  5. F

Anakartın kapasitörü(?) düşmüş görüntü vermiyor.

Merhaba MSI 970a-G43 anakartım var. Kutudaydı taktım görüntü vermedi inceledim bir adet kapasitörü (?) (tam ne olduğunu bilmiyorum fotoğraf bıraktım) kutuda yoktu düştü galiba değerlerini nasıl öğrenip bulabilirim ?
  6. F

Kasa vidaları bu değil mi?

Normal şekilde kasayı montsjlarken gördüm içinden çıkan üst tarafı geniş vidalar olmuyor ince vidalar ile montajlanabiliyor sade normalde montajladığım diğer kasalarda o geniş vida ile takıyorum sizce üretim hatası mı 1738238429 Bu geniş dediğim buda vida kısmına uyan ince dediğim
  7. F

Yeni monitör hangi testleri yapayım ve sizce iyi mi ?

Merhaba viewsonic vx2428j monitör aldım sizce nasıl? Hangi testleri yapayım alabileceğim alternatifleri UltraGear 24GS60F Ve VIEWSONIC 24" VX2479-HD-PRO Bunlardan iyi mi ?
  8. F

Amazon.com iade sorunu (rezaleti)

Merhabalar Amazon üzerinden bir ürün satın almıştım kırık geldi iade ettim, iade kısmında Amazon hediye kartını seçtim( çünkü bankam geç yatırıyor iadeleri 1 haftayı bulur o zaman da zamlı maaşlar denk gelir ürün pahalanır diye hızlı şekilde iade olsun diye seçtim ve iade talebi açarken sağlam...
  9. F

Araba ters şeride geçti az daha eziyordu nereye şikayet edebilirim

Merhaba bugün karşıdan karşıya geçerken biris ters şeride daldı kulağımda kulaklık vardı (muhtemelen korna dahi çalmadı) soldan akıyor diye sola bakıyordum önümden sıfır geçti ve döndü karşıya geçerken yunus polisler geçiyordu söyledim oradan gittiler ama bir şey yaptılar mı bilmiyorum nereye...
  10. F

Yardım Gamers Arena Zam yapması

Merhabalar sabah VG16AL(650w PSU olan) kasa alacktım işlemci alınca eksik oluştu akşam tamamladım sabah 2800 olan kasa şuan 3200 TL zamlı maaşı bırak daha ayın 1i olmadı ne yapabilirim nereye şikayet edebilirim yardımcı olur musunuz @Abdullah Hacıgül
  11. F

❌İndirim Bitti! R5 5600 kutulu 3.574TL(Amazon)+ 300tl Bonus

Amazonda dfs bilgisayar sakmakta bonus karta 300 TL bonus vermekte Link. Bonus detayları Amazonda 3kve üzerine 300 TL bonus (son gün 31 Aralık 16 ocakta yatacak bonus) bonusla 3,274 TL'ye gelmiş olacak
  12. F

3K'ya kadar kasa + PSU (min 600w önerileriniz

Merhaba kasa + PSU arıyorum PSU minimum 600w olsun kasa mesh olursa güzel VG16AL modeli gözüme çarpmıştı o nasıl sizce ?
Geri