Arama sonuçları: *

• Users: feiseN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

4000TL Bütçe için Mouse Önerisi

Arkadaşlar merhabalar, iyi forumlar diliyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi 4k TL bütçeye göre bir mouse arayışındayım. Uygun bir şey alıp yoluma da bakabilirim, o kadar profesyonel bakmıyorum bu işlere ama aldığım ürünün de kalitesinden şüphe etmeden alıp uzun yıllar sorunsuz kullanmak...
  2. F

RX 9060 XT Hakkında Desteğe İhtiyacım Var

Arkadaşlar merhabalar! Herkese hayırlı geceler diliyorum. Bir süredir maksimum 15-16k bütçelere ekran kartı bakıyordum ve bu süreç zarfında kasım ayında her türlü araştırmayı yaptım. En sonunda forumda da gördüğüm Sapphire markasının RX 9060 XT 16GB modelini satın aldım. Şimdiye kadar NVIDIA...
  3. F

15K Bütçeye Ekran Kartı Önerisi

Güncel olarak bir ekran kartı arıyorum. Şu anki sistemimde R5 5600 ve 1050Ti kullanıyorum. Anakart olarak da Asus PRIME X370-A kullanıyorum. Zamanında işlemci yükselttim ama ekran kartı için şu anda net olarak ihtiyaç olduğu kanısına vardım. Bütçem 15K civarı. NVIDIA marka bir ekran kartı almak...
  4. F

2000TL Bütçeye Mekanik Klavye Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Konu başlığında da belirttiğim gibi 2000TL bütçem var ve bu fiyat bandında bir mekanik klavye almak istiyorum. Bu bütçelere de fiyatının düştüğünü gördüğüm DAREU EK75 Pro modelini gözüme kestirdim. Aula F75 modelinin de araştırmalarını yaptım ancak sarı sitede olan ürünlerde...
Geri