Arama sonuçları: *

1. E

Superlight 2 Gümrüğe Takılır Mı?

Ürünün birebir değişimini istedik ve servis yurt dışından bize yenisini gönderdi diyelim. Sanırım gümrüğe takılma gibi bir sorunu olup 2-3 bin TL masraf çıkartıyormuş bu konu hakkında güncel bilgisi olan var mı süreç nasıl işliyor. Ayrıca bu modelin kronik hemen baş gösteren bir sorunu var mı?
  2. E

Asus X509F İkinci El Kaça Satılır?

Hocalarım ürünü ofis için kullandım RAM 16 GB'a yükselttim yük altında kullanmadım kasası temiz hiçbir sorunu yok kaç bine satabilirim?
  3. E

Yardım Epic Games Rocket League hesabıma giremiyorum

Hocalarım uzun bir aradan sonra oyunu yükledim ve girdim aldığım hata "oyuncu kayıt verilerini Rocket League ile senkronize edemedi, sunucuya bağlanılamadı." Araştırdım sistem saatini ay ve gün yerini değiştirdim sonuç aynı. Çözümünü bilen var mı?
  4. E

Öneri %60-%75 arası hotswap mekanik klavye önerisi.

Hocalarım başlıkta belirttiğim gibi 2k ya kadar çıkabilirim hotswapli mekanik klavye arıyorum şimdiden herkese teşekkürler.
  5. E

W11 Güncellemesi Takılı Kaldı

Arkadaşlar "2025-x64 tabanlı sistemler için Windows 11 Version 24H2 01 Toplu Güncelleştirmesi" diye bir güncelleme yükledim. Sistemi yeniden başlatın dedi başlattım fakat olmuyor. Kapatırken sürekli güncelleştir kapat yapmak zorunda kalıyorum tekrar tekrar yapıp denedim sonuç aynı silmeye...
  6. E

Samsung Monitör Prize Takınca Kendi Kendine Açılıyor

Arkadaşlar, Samsung Odyseus model monitörüm önceden kendi güç tuşuna basmadan ekran vermezdi. Şimdi prize takar takmaz sırasıyla "Samsung, Odyseus, HDMI girişi bulunmadı." uyarısı verip gidiyor. Kasanın güç tuşuna basınca, Asus yazısı gelip açılıyor Anakartım Asus Prime 520M-K hızlı başlangıç...
  7. E

Öneri 1800 TL altı hotswap %60 klavye önerisi

Boyut:%60-%65 Özellik:Hotswap, Mekanik Aradığım bunlar hocam, önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
  8. E

Yardım Forza Horizon 4 Garajdan "Araca bin" deyince oyundan atıyor

Arkadaşlar oyunu silip bir daha yükledim sistemim kaldırıyor tek sorun garajdan Araca bin seçeneğine basınca oyundan atıyor garaj hariç seçince az araba çıkıyor ne yapmam lazım dosyalar da doğru.
  9. E

Kule Tipi Soğutucuyu Kendim Takabilir Miyim?

Hocalarım AMD işlemcim var kule tipi soğutucuyu kendim takmayı düşünüyorum Videoları dikkatlice izleyerek yapabilir miyim? Ayrıca bu işin püf noktası var mı? Aldığım soğutucunun yanında termal macun geliyor macunu temizlemek için izopropil alkol şart mı? Şimdiden teşekkür ederim.
  10. E

Yardım Asus Prime 520M-K Ankartı Sisteme Ses Vermiyor

Başlıkta da belirttiğim gibi PC ses vermiyor. Güvenli modda DDU ile sürücüyü silip yeniden yükledim, fakat ASUS'un sitesi karışık geldi setupları denedim, sonradan yine denedim Aygıt Yöneticisi'nden güncelleme yaptım, yine ses vermedi. En son servisi aradım ankartı söküp yollayın dediler, başka...
  11. E

Öneri Anakartım wifi desteği yok kablosuz bir USB bağlantı sağlamam lazım

Başlıkta belirttiğim gibi wifi için USB'li bir sağlayıcı arıyorum. Kaliteli ve sorunsuz olması önemli f/p ürün olursa daha iyi olur, şimdiden teşekkür ederim.
Geri