Arama sonuçları: *

• Users: ustam06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Yardım Samsung vs iphone sizce hangisi

Beyler ben samsungcuyum açık konuşmak gerekirse abimde iphone 11 var alma dedim dinlemedi aldı şuan kullanıyor öve öve bitiremiyor prizin yanından ayrılamıyor garibim bide benmi fazla iphone düşmanıyım yoksa gerçekten kaliteli markamı iphone yani ben şuan milyoner olsam yinede iphone almam...
  2. U

Yardım Neden 4060ti 3060tiden daha ucuz

Beyler sırf meraktan soruyorum ben bunu şimdi baktımda asus dual 4060ti 8 gb sitelerden baktım 22 25 k arasındayken yine aynı sitelerden baktım asus tuf gaming rtx 3060ti 8gb 256bit ekran kartı 30 31k nasıl oluyor bu yeni çıkan daha performanslı olan bir kart neden daha ucuz hadi normal 4060...
  3. U

Yardım 1000 TL'ye kadar siyah türkçe q klavye önerisi

Klavyem bozulacak galiba bazı tuşlara sert basmayınca basmıyor zorlayınca basıyor falan o yüzden 1000tlye kadar klavye önerisi bekliyorum rgb mekanik siyah Türkçe q şeklinde önerilerinizi bekliyorum eski klavyem rampage KMRx9
  4. U

Çözüldü✓ Her gece pc fişini çekmek zararlımı

Her gece pc fişini çekmek zararlımı birçok arkadaşımın başına geldi gece elektrik git gel yapıyor falan psu bozulanmı demezsin o yüzden her gece çekiyorum kimiside,diyor bios pili biter diye çekeyimmi sizler nasıl yapıyorsunuz ne önerirsiniz
  5. U

Yardım Ryzen 5600 vs intel i5 12400f

Vatandan baktım arada 1k fark var hangisi alınmalı sizce hangisi daha iyi performans verir oyun için alacamda ekran kartı 3070ti
  6. U

Yardım Trendyoldaki buhar makineleri iş yaparmı

Trendyoldan gördüm buhar makinesi ne işe yarıyor alıp masaya koysam güzel durur ama almaya değermi tam ne işe yarıyor bunları bilen biri yazarsa memnun olurum tavsiyeniz nedir
  7. U

Yardım Ets2 süspansiyon kodu nedir çok sert orijinali

Zevk alamıyorum artık taş gibi oyun yumuşak süspansiyon kodu varmı tam haliyle yazarmı bilen biri yapalım fizik gerçekçi olsun
  8. U

Yardım Steam aile paylaşımı hakkında sorum var

Dün bir arkadaş yazdı hesabını aile paylaşımı aç içinden bir oyun oynayabilirmiyim diye ayıp olur diye tm dedim şimdi benim hesaptaki oyunlardan pcde yüklü olan 4 oyun var şimdi ben açsam bu arkadaş benim pcde yüklü olmayan bir oyun oynayacakya ben o sırada diğer oyunları oynayabilecekmiyim...
  9. U

Mavi Ekran Ekstra sürücü kurmazsak ne olur

Slmlar kafamı karıştıran konu var size danışmak istedim şimdi ben 11 pro kurdum formatla sonra güncellemelerini yaptım Windows güncellemelerini sonra uygulamaları oyunları yükledim bu kadar ve şuan sorunsuz çalışıyor sistem ekstra driver falan kurmadım ama aygıt yöneticisinde işlemcim ekran...
  10. U

Yardım Valorant vs delta force

İkiside ücretsiz bana göre zevk veren oyunlar sizce hangisini oynamalıyım birini yükleyebilirim ancak grafik gerçekçilik için delta force gözümde ama valorantda zevk veriyor az çok hangisi sizce
  11. U

Yardım Delta force vs valorant

İkisinide oynadım ikiside ücretsiz ikiside güzel ama şuan kararsız kaldım biri gerçekçi savaş hissi gerçekçi grafik diğeri eğlence zevk benim için ama birini yüklemem lazım o yüzden sizce hangisi (şuan yeni format attım sadece delta force yüklü silip valo yüklemeye değermi yoksa devam edeyimmi...
  12. U

Mavi Ekran Pcyi uzun süre kapalı yada açık tutmak zararlımı

Ben biraz dengesiz kullanıyom pcyi ya 1 ay hiç açmıyorum ya 2 ay kalkmıyorum bi zararı varmı yada sorun oluştururmu uzun süre kapalı kalması açık kalması
  13. U

Evdeki prizlere şarj aleti gibi şeyler takınca anlık cıngı çıkıyor

Evdeki prizlere şarj aleti gibi şeyler takınca anlık cıngı çıkıyor sonra sorunsuz çalışıyor başına gelen varmı neden olabilir zararı nedir
  14. U

Evdeki prizler cıngı çıkartıyor

Evdeki prizlere şarj aleti gibi vb. Şeyler takınca anlık cıngı çıkıyor bu neden olabilir evde topraklamada var
  15. U

Yardım Ekran kartımın üxerindeki rgb nasıl değiştirebilirim

Merhaba asus tuf gaming rtx 3060ti gddr6x 8 gb 256bit ekran kartı var tuf logosu rgb ama bunu nasıl değiştirebilirim bilen birisi söyleyebilirmi illaki değişiyordur dediler araştır dediler yazılımı uygulaması varmı acaba
  16. U

Çözüldü✓ Öneriniz nedir bu sistem hakkında

Ana kart : msı h610m-e ddr4 Ekran kartı : asus tuf gaming rtx3060ti 8gb 256bit İşlemci : i5 12400f Ram : kingston 8+8 16 gb 3200mhz Ssd : mldm300 nvme ssd 1 tb sağlık 93 Güç Kaynağı : cougar stx 700w Bu sistem sizce nasıl Monitör asus 144 hz ıps panel 1ms
  17. U

Yardım Ssd sağlığı normalmi

Ssd sağlığım normalmi birde 1tb m2 ssd bu ama 953 gb toplam alan gösteriyor normalmi bunlar
  18. U

Yardım Ssd sağlığım 95 iyi mi? kötümü

1 tb m2 ssd var sağlık 95 baktımda çok format attım zamanında çok oyun indirdim sildim bu yüzden normal diye düşündüm ama 95 seviyesi sizce nasıl götürürmü daha sizlerinki kaç
  19. U

Yardım Epic gamesden aldığım mudrunner açılmıyor

Pcye format atmadan önce sorun yoktu şimdi format sonrası epicden indirdiğim mudrunner açılmıyor başlatılıyor diyor sonra geri başlat diyor aynı girmiyor dosya doğrulamasıda yaptım olmadı 1739287233
  20. U

Windows 11 pro discord nasıl indirilir

Format attım bugün dcyi indirmek istedim ama microsoft mağazasında yoktu tarayıcıdan indireyim dedim girilmiyor hata veriyor nasıl indircem
Geri