Arama sonuçları: *

• Users: enessylu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

CL 30 6000 MHZ QUAD CHANNEL RAM

Herkese Merhabalar. Sistem özelliklerim: Kasa: Asus TUF Gaming GT502 Beyaz Kasa fanları: Rampage 7C-120B Anakart: MSI MPG X870E Edge Ti Wi-Fi İşlemci: AMD Ryzen 5 9600X Ekran kartı: ASUS TUF Gaming RTX 4070 Ti Super RAM: Corsair Vengeance ARGB CL30 6000 MHz DDR5 Depolama: Samsung 2 TB M.2 SSD...
  2. E

ASUS TUF GAMİNG GT 502 kasa için yardım

Merhabalar, ASUS TUF GT502 kasa modeline sahibim. Paneldeki LED tuşu kablosunu ARGB fan kontrolcüsüne takacağım fakat takamıyorum. Bana aşağıdaki ek kablodan lazım. Kabloyu aşağıdaki siteden almayı düşünüyorum fakat site güvenlimi diye emin olmak istedim. Bu siteden daha önce ürün alan varmı...
  3. E

ARGB bağlantısı için kablo

Merhabalar, ASUS TUF GT 502 kasa modeline sahibim. Paneldeki LED tuşu kablosunu ARGB Fan kontrolcüye takacağım fakat takamıyorum. Bana aşağıdaki ek kablodan lazım. Nerden temin edebilirim? Kablo normal olarak 2 pinli ama kontrolcüdeki 2 pin yerine sığmıyor mecbur bundan alıp takmam lazım.
  4. E

Asus Sistem için ARGB Kontrolcü önerisi

Herkese merhaba. Kaliteli ve fanların renkleri kasmayacak şekilde bana kaliteli ARGB kontrolcü lazım. ASUS TUF GAMİNG FAN HUB ARGB PWM kontrolcü kullanıyorum fakat kasa ışıkları yine kasıyor, ve 2 pinli soket yeri olmadığı için bu kontrolcüde kasa ön paneldeki led bağlantı soketi bu kontrolcüye...
  5. E

DLSS FG X4 yapınca oyunlarda siyah ekran

Herkese merhabalar. NVIDIA Profile Inspector uygulamasından Cyberpunk 2077 oyununu seçtim. DLSS FG ayarını x4 yaptım. Oyuna girdim. 2K Ultrada RTX EN FULL ayarlarda, 350-400 FPS Alıyorum fakat ekran siyah ama oyun sesleri olarak ateş etmem falan bunlar var :D Ekran kartı olarak RTX 4070 Ti...
  6. E

R5 9600X ve RTX 4070 Ti Super kombinasyonunda FPS değerleri nasıldır?

Herkese merhaba, dostlarım. 2 ay önce bir sistem toplamıştım. Red Dead Redemption 2'ye girdiğimde CPU kullanımının genel olarak %50'lerde ve şehir kısımlarına girdiğim zaman %50'nin üzerinde bir kullanımı olduğunu gördüm. Hatta valentine kasabasında bazen ekran kartım %90'lara kadar inerken...
  7. E

Ray Tracing Saçmalığı ve Pazarlama

Herkese merhabalar. Günümüzdeki oyunlara baktığım zaman, eski oyunlara nazaran pekte gelişmiş grafiklere sahip değiller. Artık grafik olarak çoğu oyun zaten iyi durumda. Fakat ne hikmetse misal 2020 de çıkan oyunları 4K oynatabilen RTX 3090 şu anda günümüz de 2K oynatabilmekte ve 2K kartı...
  8. E

%1 ve %0.1 FPS Değerlerim

Herkese Merhabalar. Sizlerden %1 ile %0.1 FPS hakkında bilgi edinmek istiyorum. Bunu detaylıca açıklayıp bilgilendirme yaparsanız sevinirim. Oynamış olduğum Red Dead Redemption 2 oyunun da, bütün fps değerlerim mevut. Oyun ayarları 1440p çubuk ultra da. DLSS ise kapalı. Native çözünürlük yani...
Geri