gta 5 te optimizasyon var diye kim söyledi oyun suan eski artık agır bir oyun degıl zaten o zaman cıktıgında da o kadar güçlü sistemler yoktu onların...
Merhabalar, ASUS TUF GT502 kasa modeline sahibim. Paneldeki LED tuşu kablosunu ARGB fan kontrolcüsüne takacağım fakat takamıyorum. Bana aşağıdaki ek...
Merhabalar, ASUS TUF GT 502 kasa modeline sahibim. Paneldeki LED tuşu kablosunu ARGB Fan kontrolcüye takacağım fakat takamıyorum. Bana aşağıdaki ek kablodan...
Valla hocam şöyle, ben msi kasa kullanıyordum sekira 100r modeli, üzerinde kontrolcü ile gelmişti, panelden gelen led tuşu iki soket o kontrolcüye bağlıydı...
iadeye yolladım, sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı. Bir yandan da pişman oldum açıkçası o kadar fana ücret ödedim diye, onun yerine iade onaylanırsa...
Şöyle anlatayım, benim hiç bir sorunum yok zaten senkronize açısından bütün ışıkları kafama göre değiştirebiliyorum, bütün kasadaki ledler kasıyor gibi bu...
Hocam bende şöyle bir sorun var, Asus Tuf Gaming GT 502 kasaya sahibim. Kontrolcü çıkmadı içinden, bende Asus Tuf Argb pwm hub kontrolcü aldım. 6 adette...