Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ 5070ti vs 4080-4080 super

RTX 4080 Super , RTX 5070 Ti'den ortalama olarak %2 daha fazla kas gücüne sahip. Yani kas güçleri aynı bana göre, kim 4080 Super daha iyi diyorsa saçmalıyordur. Üstelik 50 serisi kartlar daha iyi overclock potansiyeline sahipler. MFG olayını konuşmuyorum bile, GDDR7 bellekler ise GDDR6X...
  2. E

Windows geç açılıyor. Anakartım: MSI X870e Carbon WIFI

Maalesef ki, deneyimlerime göre B serisi anakartlar ortalama 9 Saniye açılış süresine sahipken, X serisi anakartlar 50 saniye, Memory Context Restore açarsanız dahi, minimum 19 saniye oluyor. Oyun oynayacak arkadaşlar kesinlikle X serisi anakart gereksiz, zaten çoğu B serisi anakartlar en baba...
  3. E

CL 30 6000 MHZ QUAD CHANNEL RAM

Peki hocam, aynı ramlerden alıp 4 slot yapsam, CL 30 değil de CL 32 6000 mhz yapsam, voltajları da arttırsam 1.40 expo voltajı normalde, atıyorum 1.45 yada 1.50 ye yakın yapsam voltajı yine de çalıştıramazmıyım?
  4. E

CL 30 6000 MHZ QUAD CHANNEL RAM

Herkese Merhabalar. Sistem özelliklerim: Kasa: Asus TUF Gaming GT502 Beyaz Kasa fanları: Rampage 7C-120B Anakart: MSI MPG X870E Edge Ti Wi-Fi İşlemci: AMD Ryzen 5 9600X Ekran kartı: ASUS TUF Gaming RTX 4070 Ti Super RAM: Corsair Vengeance ARGB CL30 6000 MHz DDR5 Depolama: Samsung 2 TB M.2 SSD...
  5. E

ASUS TUF GAMİNG GT 502 kasa için yardım

Kargo ve kdv dahil 155₺ tutuyor :)
  6. E

Anladım, tamam teşekkür ederim, sanırsam sipariş vermeden bilemeyeceğiz :))
  7. E

Merhabalar, ASUS TUF GT502 kasa modeline sahibim. Paneldeki LED tuşu kablosunu ARGB fan kontrolcüsüne takacağım fakat takamıyorum. Bana aşağıdaki ek kablodan lazım. Kabloyu aşağıdaki siteden almayı düşünüyorum fakat site güvenlimi diye emin olmak istedim. Bu siteden daha önce ürün alan varmı...
  8. E

ARGB bağlantısı için kablo

Merhabalar, ASUS TUF GT 502 kasa modeline sahibim. Paneldeki LED tuşu kablosunu ARGB Fan kontrolcüye takacağım fakat takamıyorum. Bana aşağıdaki ek kablodan lazım. Nerden temin edebilirim? Kablo normal olarak 2 pinli ama kontrolcüdeki 2 pin yerine sığmıyor mecbur bundan alıp takmam lazım.
  9. E

Asus Sistem için ARGB Kontrolcü önerisi

Herkese merhaba. Kaliteli ve fanların renkleri kasmayacak şekilde bana kaliteli ARGB kontrolcü lazım. ASUS TUF GAMİNG FAN HUB ARGB PWM kontrolcü kullanıyorum fakat kasa ışıkları yine kasıyor, ve 2 pinli soket yeri olmadığı için bu kontrolcüde kasa ön paneldeki led bağlantı soketi bu kontrolcüye...
  10. E

Kasa Üstündeki Led Tuşu

Valla hocam şöyle, ben msi kasa kullanıyordum sekira 100r modeli, üzerinde kontrolcü ile gelmişti, panelden gelen led tuşu iki soket o kontrolcüye bağlıydı, o kontrolcüde anakarta bağlıydı argb olarak, kasadaki fanlarda kontrolcüye bağlıydı. Bende işte şuan ki kasam tuf gt 502 beyaz modeli, asus...
  11. E

Kasa Üstündeki Led Tuşu

iadeye yolladım, sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı. Bir yandan da pişman oldum açıkçası o kadar fana ücret ödedim diye, onun yerine iade onaylanırsa, rampage 7C-120B modelini alacağım, reverse değil ama fiyat olarak baya makul, görüntü olarakta baya tatmin edici gibi.
  12. E

Kasa Üstündeki Led Tuşu

Şöyle anlatayım, benim hiç bir sorunum yok zaten senkronize açısından bütün ışıkları kafama göre değiştirebiliyorum, bütün kasadaki ledler kasıyor gibi bu yüzden söylüyorum, armory crate asus tuf kontrolcüyü görmüyor mesela, görmesi için de, benim paneldeki kabloyu kontrolcüye bağlamam gerekir...
  13. E

Kasa Üstündeki Led Tuşu

Hocam bende şöyle bir sorun var, Asus Tuf Gaming GT 502 kasaya sahibim. Kontrolcü çıkmadı içinden, bende Asus Tuf Argb pwm hub kontrolcü aldım. 6 adette Asus Tuf TR120 fan aldım. Hepsi birbirine uyumlu olsun diye hep aynı marka aldım. Şimdi sorum şu, kontrolcüde 2 pin soket giriş yeri yok...
  14. E

DLSS FG X4 yapınca oyunlarda siyah ekran

Herkese merhabalar. NVIDIA Profile Inspector uygulamasından Cyberpunk 2077 oyununu seçtim. DLSS FG ayarını x4 yaptım. Oyuna girdim. 2K Ultrada RTX EN FULL ayarlarda, 350-400 FPS Alıyorum fakat ekran siyah ama oyun sesleri olarak ateş etmem falan bunlar var :D Ekran kartı olarak RTX 4070 Ti...
  15. E

MSI X670E GAMING PLUS WIFI Anakart İle Diğer Sistem Bileşenlerim Uyumlu Mudur?

Amacınız oyun oynamak ise, Ryzen 7 9800x3D işlemciyi öneririm kesinlikle. Ama hem render hem oyun oynamak ise 7950x3D işlemciyi öneririm. 9950x önermem açıkcası, eğer 9. nesil olacaksa bütçede sıkıntı olmayacak ise o zaman 9950x3D tanıtıldı onu tavsiye ederim hem render hem de oyun için. Birde...
  16. E

R5 9600X ve RTX 4070 Ti Super kombinasyonunda FPS değerleri nasıldır?

Herkese merhaba, dostlarım. 2 ay önce bir sistem toplamıştım. Red Dead Redemption 2'ye girdiğimde CPU kullanımının genel olarak %50'lerde ve şehir kısımlarına girdiğim zaman %50'nin üzerinde bir kullanımı olduğunu gördüm. Hatta valentine kasabasında bazen ekran kartım %90'lara kadar inerken...
  17. E

Ray Tracing Saçmalığı ve Pazarlama

Hay ağzına sağlık dostum. RDR2 en basiti optimize ayar yap 20 30 fps kardasın :D
  18. E

cs2 laptop rtx 3050 fps sorunu

NVİDİA DENETİM MASASINDAN 3d uygulama ayarlarına gir, cs2 uygulamasını seç dostum. Bütün ayarlarını performans üzerine ayarla, unutmaki güç yönetim modunu yüksek performans olarak ayarla. Ek olarak ise normal windows denetim masası güç seçeneklerinden yüksek performansa al laptopunu. cs2...
  19. E

Canım kardeşim sen konuyu hala anlamıyorsun, ben bana gerçek ışık yerine daha gerçek grafik sunsunlar diyorum. Benim 5 yıllık ekran kartım çöp olsun önemli değil ben gidim yenisini aliyim DLSS 4 açayım bunda problem yok, adamlar bana yapay ışığın gerçeğini vererek herhangi bir grafik değişikliği...
  20. E

Aynen öyle kardeşim. Eline sağlık yazdığın yazın için :)
Geri