Arama sonuçları: *

• Users: KYSAKU
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Galax 4070 ekran kartı ledi yanmiyor

Merhabalar ekran kartımin ledi söndü. pcyi actigimda calisiyodu ama ben farketmeden sönmüş. 1 yildir kullaniyorum boyle bisey ilk defa oldu. (GALAX 4070)
  2. K

Çözüldü✓ XPG VALOR MESH MID TOWER KASA IZGARASI NASIL AÇILIR ACİL

arkadaslar kule tipi sogutucumdan uzun suredir bir ses geliyodu. tahminimce ramlere surtuyor. kasayi actim biraz inceledim. o ara gozume kasanin fanlarin ne kadar tozlu oldugu takildi. üfledim ve hepsi kasanin izgarasina yapıştı. sökmeyi denedim ama kirarim diye zorlamak istemedim. acil yardim
  3. K

Valortant secure boot hatasi

valoranta girdigim zaman secure boot hatasi alıyorum. internetten çözümünü buldum ama sirf arkadasimla haftada 1 2 kez oynamak icin windowsu baştan kurmak istemiyorum. formatsiz bir cozum var midir? (Asus B650M-R)
  4. K

İslemci ve Ekran karti sürekli yüksek yüzdelerde calisiyor

Yeni hazir sistem aldim. ne oynarsam oyniyim islemci ve ekran karti %100e yakin degerlerde calisiyor. butun driverlar guncel ve bios ayarlarinda fan modlarini turboya aldim ama bununla alakali oldugunu düşünmüyorum. ayrica youtubeden izledigimde benimle ayni sistemi kullananlar csde en az 400...
  5. K

Lexar vs Kingston SSD

Merhabalar yeni bir sistem alicam sadece 20 TL farkla **Kingston NV3 1TB Okuma 6000MB – Yazma 4000MB M.2 SSD** yerine **LEXAR NM790 1TB Okuma 7400MB – Yazma 6500MB M.2 SSD** alabiliyorum sizce Kingston mu almaliyim Lexar mi? Sadece oyun oynicam bu arada
  6. K

Çözüldü✓ MSI G274QPF E2 mi yoksa Samsung Odyssey G5 G50D QHD mi?

merhabalar bu iki monitorun birbirine cok yakin ozellikleri var fakat aradaki fiyat farki 2 bin lira. Sizce bu fiyat farkina deger mi? sadece oyun icin degil fotoshop adobe vs. de ogrenmek istiyorum. 1...
Geri