K

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• K
      KYSAKU, Galax 4070 ekran kartı ledi yanmiyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam bu sekilde olmasi cok rahatsiz ediyor. gptye sordum 1 yıllık kartta led bozulmasi normal diyo. ama biosdan vs yazilimsal olup olmadığını kontrol...
    • K
      evet evet hocam mermi şekinde soğutucu blok benim de hoşuma gidiyor :) ama ledlerinin yanmaması vicdanen çok rahatsız etti beni. donanımsal olmadığından...
    • K
      Hocam bende o yazılımların hiç biri yokki :) şuan Xtreme Tuner kurmaya çalıştım 3 tane exe dosyası var onu da kuramadım. şimdi kendiliğinden düzelir diyosan...
    • K
      hocam nvidia yazılımından bahsediyosan güncel. ledi RGB değil zaten normal beyaz led ışıktı. şimdi xtreme tunere bi bakıcam.
    • K
      KYSAKU, Ekran Kartı kategorisinde Galax 4070 ekran kartı ledi yanmiyor başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar ekran kartımin ledi söndü. pcyi actigimda calisiyodu ama ben farketmeden sönmüş. 1 yildir kullaniyorum boyle bisey ilk defa oldu. (GALAX 4070)
      • Screenshot_20260209_024417_Gallery.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,903
Üyeler
190,825
Son üye
Requlity