Arama sonuçları: *

1. K

Galax 4070 ekran kartı ledi yanmiyor

hocam bu sekilde olmasi cok rahatsiz ediyor. gptye sordum 1 yıllık kartta led bozulmasi normal diyo. ama biosdan vs yazilimsal olup olmadığını kontrol edebiliyosam bi bakmak isterim.
  2. K

evet evet hocam mermi şekinde soğutucu blok benim de hoşuma gidiyor :) ama ledlerinin yanmaması vicdanen çok rahatsız etti beni. donanımsal olmadığından emin olsam rahatlicam
  3. K

Hocam bende o yazılımların hiç biri yokki :) şuan Xtreme Tuner kurmaya çalıştım 3 tane exe dosyası var onu da kuramadım. şimdi kendiliğinden düzelir diyosan hiç ellemiyim. Tuner i kurdum ama led ile ilgili bi ayar yok RGB sekmesinden herhangi bir değişiklik yapamıyorum.
  4. K

hocam nvidia yazılımından bahsediyosan güncel. ledi RGB değil zaten normal beyaz led ışıktı. şimdi xtreme tunere bi bakıcam.
  5. K

Merhabalar ekran kartımin ledi söndü. pcyi actigimda calisiyodu ama ben farketmeden sönmüş. 1 yildir kullaniyorum boyle bisey ilk defa oldu. (GALAX 4070)
  6. K

Çözüldü✓ XPG VALOR MESH MID TOWER KASA IZGARASI NASIL AÇILIR ACİL

galaxın dual 4070i. ustune fan takilabiliyo muymus🤔 zaten küçücük kasa kule tipi sogutucu zor sığıyor
  7. K

kusura bakma cok gec gordum. ben de ayni 750w 80+ gold olani kullaniyorum. sistem ozelliklerin ne bilmiyorum ama ben 4070le nerdeyse butun oyunlarda +70 dereceleri görüyorum. suan max 73 goruyor (gta online) ama temizlemeden once 78 79 goruyordu (bi kac ay once hava 40 dereceyken). aga sence...
  8. K

hallettim kanki fosur fosur yikamaya da usendim gittim lavaboya döktüm kirlerini ustunu de yuzey temizleme mendiliyle sildim geri taktım. ben miknatisli oldugunu bilmiyodum gittim ustteki aparati söktüm bide tornavidayla. bu arada sen de bu kasayi mi kullaniyosun ona gore bisey sorucam
  9. K

adamsin vesselam. ama ben burayi nasil temizlicem
  10. K

arkadaslar kule tipi sogutucumdan uzun suredir bir ses geliyodu. tahminimce ramlere surtuyor. kasayi actim biraz inceledim. o ara gozume kasanin fanlarin ne kadar tozlu oldugu takildi. üfledim ve hepsi kasanin izgarasina yapıştı. sökmeyi denedim ama kirarim diye zorlamak istemedim. acil yardim
  11. K

Valortant secure boot hatasi

simdi direkt oyun acilmio alt tab veya ctrl alt delete yapip bile cikamiyorum yeniden baslattim anca
  12. K

Valortant secure boot hatasi

Biraz geç gördüm anca açabildim pcyi.
  13. K

32.000tl'ye toplama pc önerir misiniz?.

https://www.gaming.gen.tr/urun/296639/ultima-4060ti-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8g-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu fiyata asus bileşenli canavar gibi pc. eğer ramleri 32 yaparsanız tam bütçenize uygun oluyor.
  14. K

Ekran Kartı Takılı Değilken İşlemcim Çok Isınıyor

Hocam bende de var aynı işlemciden 4070 ekran kartıyla bile google a girerken çalışma yüzdesi %70lere çıkıyor. ekran kartı takılı değilse normaldir tabii.
  15. K

Bu sistem sorunsuz çalışır mı?

Hocam bütçe ne kadar? ekran kartını arattım ama hakkında çok fazla bilgi yok bütçeyi söylerseniz fikrimi söyleyebilirim
  16. K

🖥️ 2K Monitör önerisi

hocam hazir itopyada stoga girmisken kacirma derim: https://www.itopya.com/philips-evnia-27m2n5500-27-180hz-05ms-hdmi-dp-usb-32-adaptive-sync-pivot-hdr400-qhd-ips-gaming-mo_u26278?srsltid=AfmBOopyT-kRsBrVZxCNg0ElmEBdGy_2Aa9FNIWu-lDJRdCS4r2kz5nB internette hakkinda pek bilgi yok ama ben...
  17. K

Öneri 2k IPS ekran monitör önerisi

kesinlikle bulmaya çalış bu mönitörü. zaman zaman 15 18 bin liralara çıktığı oluyor. bu fiyat cok iyi.
  18. K

Ekran kartı fanları hızlı dönüyor ve görüntü gelmiyor

display portu veya hdmi ı ekran kartina taktigindan emin misin? ekran kartina takiliysa cikar sıkıca bi daha tak. olmazsa ekran kartina bagladigin üstünde PCIe yazan kabloyu çıkar ve tık sesi duyana kadar ittir
  19. K

Yardım Sizce ne yapsam bana yardım edin

Korsan övüculugu degildir. fitgirlin orjinal sitesinden indir abim. sitenin basliginin sonu .site ile biter
  20. K

Birden fazla kişinin oynadığı steam hesabında sorun çıkıyor

maalesef hocam. buni goze alarak satin almissiniz zaten.
Geri