Arama sonuçları: *

• Users: Trakya
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Trakya

Çözüldü✓ Battlefield 1 hata ve oyunu kapadıktan sonra bilgisayarın reset atması

Merhaba yaklaşık bir haftadır bf1 açılmıyor epic games launcher unreal engine 4 crash hatası veriyor. EA den girince 3-5 denemede oyuna giriyor fakat oyundan çıkış yaptığımda pc reset atıyor. Oyunu 1 aydır oynuyorum daha öncesinde ne böyle hatayla karşılaştım ne de oyunu kapattığımda pc reset...
  2. Trakya

700-900 TL kulaklık önerisi

700-900TL oyuncu kulaklığı önerir misiniz. Oynadığım oyunlar Battlefield ve hikayeli oyunlar. Uzun kullanımda kafamı rahatsız etmesin, dışarı çok ses vermesin, sesi fiyatına göre iyi olsun teşekkürler. Havit Gamenote H656U RGB 7.1 700tl alınır mı
  3. Trakya

Çözüldü✓ Bios güncellemesinden sonra görüntü gelmiyor

Merhaba biosu guncelledim sistem kendini reset atinca goruntu gelmedi yardimci olacak var mi monitorden cikarip tvye de taktim yine gelmedi anakartım COLORFUL BATTLE-AX B650M-D PRO V14 guncelledigim en son surum bios bu:
  4. Trakya

Ramler çift kanal çalışıyor mu?

Ramler dual channel çalışıyor mu? Biostan, cpu z den ve görev yöneticisinden fotolar:
  5. Trakya

Çözüldü✓ Acil yardim Yeni pcye windows kuramıyorum

Arkadaslar lutfen yardim edin kafayi yicem yeni pc topladim windows 11 iso dosyali usbmi takinca kurulumda bu hatayla karsilasiyorum. Ne yapicam yardimci olacak var mi
  6. Trakya

Ikinci el 3060 ti bu fiyata alınır mı?

İkinci el MSİ GAMİNG X RTX 3060 Tİ kutu fatura garanti yok arkadaş temiz ve içinin hiç açılmadığını iddaa ediyor furmakt 70 dereceyi geçmiyormuş fiyat 8 bin TL sizce alınır mı?
  7. Trakya

İkinci el 2070super alınır mı

Merhaba Msi Ventus 2070super ikinci el 7 bin TL civarına ilan buldum. Arkadaş 5-6 ay mining yapmış sonrasında kutuya koymuş Furmark testlerini de attı sizce alınır mı ?
  8. Trakya

Çözüldü✓ Bu işlemci sahte mi ?

Merhaba 7500F işlemci sipariş ettim ancak görseldekinden farklı geldi yandaki sarı pinler eksik görsellerde sadece üst taraftali iki blokta yok bana gelede 4 blokta da yok ve olanlar da sanli slikon, yapıştırıcı ile yapıştırılmış gibi duruyor fotoları ekledim acaba sahte mi geldi iade etsem mi
  9. Trakya

Colorful BATTLE-AX B650M-D PRO Ram tavsiyesi

Colorful BATTLE-AX B650M-D PRO V14 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Bu anakarta Patriot 32gb(2x16) 6000Mh CL30 ramlarini almak istiyorum fakat anakartinn sitesinde bu ramin uyumlulugu gozukmuyor. Bu anakartla ramleri kullanan var mi alirsam problem olur mu acaba
  10. Trakya

GT 420 bu sistemle kullanılır mı?

Merhaba yeni sistem topladım fakat ekran kartını daha sonra alacağım. Elimde eski pcden kalma geforce GT420 var :D. Bu sisteme takabilirmiyim maksat yeni ekran kartı alana kadar biraz takılayım düşük ayarlarda lol, film vs. izleyim. Yardımcı olursanız teşekkür ederim. Patriot Viper Venom 32 GB...
  11. Trakya

Bu Sisteme PSU lu Kasa Önerisi Lütfen

Merhaba bu sisteme F/P kasa arıyorum 650-750W psu biraz da ileriye dönük olarak yeterli olacaktır diye düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum ryzen 5 7500F İşlemci İntel Arc B580 Ekran Kartı COLORFUL BATTLE-AX B650M-D PRO V14 DDR5 7600Mhz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart MLD M300 500GB...
  12. Trakya

27k bu sistem alınır mı

Merhaba 27 bin tl bu sistem sizce alınır mı ? AMD Ryzen 5 7500F MSI PRO B650M-B AMD B650 Soket AM5 DDR5 6800MHz m.2 mATX Anakart MSI GeForce RTX 4060 GAMING X 8G 8GB 128Bit PCI-E 4.0 GDDR6 DLSS 3 NVIDIA Ekran Kartı Kingston Beast 16GB (1x16) DDR5 5600MHz CL36 AMD Expo Sertifikalı...
  13. Trakya

Hava Soğutucu tavsiyesi

selamlar r5 7500f işlemcim var. Fiyat performansta en iyi HAVA soğutucusu nedir. Çok pahalı olmasın 1-1.5 verebilirim en fazla
  14. Trakya

Çözüldü✓ Rx 7700xt bu sistem bu fiyata alınır mı

selamlar 30 bine bu sistem alınır mı? AMD Ryzen 5 7500F MPK İşlemci Asrock A620M-HDV/M.2 90-MXBLL0-A0UAYZ AMD A620 Soket AM5 DDR5 6400+(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart POWERCOLOR RADEON RX7700XT 12GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı Apacer Panther RGB 16GB (1x16GB) 6400MHz CL32...
Geri