Arama sonuçları: *

• Users: Hermit
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hermit

Öneri Müzik ve Oyun İçin Kulaklık Seçimi

Arkadaşlar iyi günler, Razerin Black shark v2 sini kullanıyorum fakat 2. senesinde ömrünü doldurmaya başladı ve kabloları gerçekten sinir bozucu bir hâl almaya başladı. Bütçede belirtilen tutarlarda bir kablosuz kulaklık almak istiyorum. Tecrübem olmadığından dolayı önerileriniz benim için...
  2. Hermit

Öneri AOC 25G4SXU 300Hz 1ms GtG 0.3ms MRTP Monitör için alternatif 2k 240hz Monitör

Merhaba arkadaşlar bu monitör hakkında bulabildiğim en güzel kaynak isveççe bir forumda buldum translate yapılmış linki; https://www-sweclockers-com.translate.goog/testpilot/41238-testpilot-aoc-25g4sxu-full-hd-gaming-med-overklockning?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=tr&_x_tr_pto=wapp Genel...
  3. Hermit

Öneri FPS Oyunları için 24inch 240Hz monitör Önerisi

Merhabalar, Öncelikle panel test göstergelerini anlamıyorum, hangisi ideal hangisi değil kestiremiyorum. Daha doğrusu hiç anlamıyorum. 27inch 144hz monitörüm var modeli bu; Asus VY279HGE ufo ghosting testleri rezalet diyebilirim. 27inch ekran olduğundan dolayı CS2'yi 1440x1080p de oynamak...
  4. Hermit

Yardım Expedition 33 HATA Alıyorum.

Arkadaşlar şöyle bir problemim var çözümünü bilen var mı? Google görsellerde arattım fakat herhangi bir sonuca ulaşamadım o yüzden buraya konu açıyorum Türkçe yaması kurulu. Durum Çözüldü arkadaşlar. Güncelleme yapıyormuş ondan dolayı oyunu açarken hata veriyor.
  5. Hermit

🔥İndirim Inno3D RTX5070Ti - 39.499,08 TL + Çoğu Bankada peşin fiyatına 3 taksit

https://www.n11.com/urun/inno3d-rtx5070ti-x3-oc-16-gb-gddr7-256-bit-ekran-karti-70664608?magaza=garajonline&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-sell 6 taksit ile 43 ilâ 45bin arasında bu da göz önünde bulundurulabilir.
  6. Hermit

Brave reklam engelleyicisi bir anda çalışmamaya başladı

Merhaba arkadaşlar, Korsan olarak god of war ragnarök indirdim. Uygulamayı karspersky premium ile tarattıktan sonra hiç bir tehtid bulunmadığını söylediğinde direk oyuna girmeye çalıştım fakat 0x0000142 hatası ile karşılaştım(sorunu indirdiğim dosya adından türkçe karakterleri çıkartarak...
  7. Hermit

AM4 ten AM5 e geçiş için Anakart ve Ram tavsiyesi

İşlemci olarak 7500f alacağım o şu an Allah'ın emri gibi bir şey f/p konusunda 😁 onu 6-6.5k dan saydım. Totelde 20k bütçe var 6 lira işlemciye ayırdım. geriye 14 lira kalıyor. Anakart olarak msi tercihim ama daha iyisi var ise tavsiyelere açığım. Açıkçası anakarttan pek fazla anlamam o yüzden...
  8. Hermit

Öneri RX 9070 XT fiyatına neden 4070 Ti Super tercih edilmiyor?

Başlıkta belirttiğim gibi. 9070xt ler tam anlamıyla oyuncu dostu o konuda hiç şüphem yok eğer bilmediğim herhangi bir artısı varsa seve seve okurum anlatırsanız. Akakçeden bakarken 9070xt kart fiyatlarının 36,5-39k bandında olduğu gözüküyor. Aynı şekilde 4070 TS kartlarda 37 şeklinde gözüküyor...
  9. Hermit

Yardım Bu değerlerle iPV6 ya geçmeli miyim?

Öncelikle https://test-ipv6.com/index.html.tr_TR şu siteden ipv6 testleri gerçekleştirdim. FAKAT HALEN DAHA iPV6 HAKKINDA DÜZGÜN BİR BİLGİYE SAHİP DEĞİLİM. değerlerim şu şekilde; kötü yazıyor fakat tamam dediği değerlerden çok daha kısa ve iyi. Bu konu hakkında bilgisi olan biri varsa...
  10. Hermit

The Last of Us part 1 ana menüde %100GPU Kullanımı

Arkadaşlar iyi günler. Torrentten TLOU part 1'i indirdim, maalesef ki istediğim indirim fiyatları gelmediğinden bu yola başvurmak durumunda kaldım. Ekonomik sebeplerden ötürü de bu şekilde karar aldım. Önümüzdeki dönemde de God of War ve Ragnarök, Horizon Forbiden west gibi oyunları da...
  11. Hermit

DDU ile temiz kurumdan sonra halen DLSS çalışmaması.

Arkadaşlar iyi günler, DDU ile temiz bir kurulum gerçekleştirdim. Son sürümü için temiz kurulum yap dedim ve oyunları kontrol ettiğimde DLSS seçenekleri gözüküyordu ve seçebiliyordum. Oyun Metro Exodus. Edition olan değil. Daha sonra cs2 oynadığımdan dolayı nvidia denetim masasından ufak...
  12. Hermit

TTNet, GoodByeDPI 1 saat sonra bağlantı kesilmesi

Arkadaşlar iyi günler, Brave tarayıcı üzerinden kullanıyordum ama son zamanlarda çok fazla atmasından dolayı DPI kullanmaya karar verdim fakat halen daha aynı problemim sürüyor. Kullandığım DPI Çağrı Taşkın'ın fork ettiği versiyonu. İndirdim ve açtım problem yok devam ediyorum bir anda tekrar...
  13. Hermit

Discord Erişim Engeli Kaldırıldı.(?)

Arkadaşlar merhaba bir çok twitter haber sayfasında bununla ilgili bir haber görüyorum fakat uygulamaya girdiğimde halen daha update failed hatası alıyorum var mıdır bunun aslı astarı?
  14. Hermit

Yardım DSL Turuncu, İnternet var ama bağlantı yok.

Merhaba arkadaşlar dün sabah itibari ile yeni internet bağlattım. Bağlantıya gelen beyefendiler bana 37 download 27 upload geldiğini söylediler. 24mps paket almıştım online işlemlerden 35 mpsye geçtim ve olaylar gerçekleşti. Başlıkta belirttiğim üzere DSL var fakat turuncu yanıyor, internet var...
Geri