Arama sonuçları: *

• Users: Zaka1011
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Kasa soğutma için tavsiye

Arkadaşlar şu anda yavaş yavaş geliştirmekte olduğum bir PC'ye sahibim. Kasa zaten eski bir kasa bende soğutmasına bir nebze de olsa katkı sağlamak istiyorum. Kasanın önünde muhtemelen 120mmlik fan yeri var ondan da emin değilim bu sebeple paylaştım sizce fan alırsam az da olsa bir fark yaşanır...
  2. Z

Sistemimde repo kaç FPS verir

Arkadaşlar arkadaşlarla repo yu oynayacağız. Benim laptopta Ryzen 7 8845HS ve RTX 4060 16 GB RAM var. Masaüstünde ise i5 3470 ve RX 470 8 GB RAM var. Laptopla daha rahat oynananır biliyorum ama masaüstünden oynanır mı çünkü laptopu çok kullandığım için artık fanları doldu daha fazla dolmasın...
  3. Z

Chaoyang lastik vs CST lastik

Arkadaşlar kendimin kabak olan Salcano XCM Racing 2.2o yi yenilemek istiyorum ve Mitasın hızlı eridipi söylendiği için şu iki öarka arasında kaldım: https://www.n11.com/urun/cst-c1820-26x210-dag-bisikleti-dis-lastik-41508052?magaza=efebisiklet...
  4. Z

Salcano aktarıcı kolu vs knt aktarıcı kolu

arkadaşlar bende 9-10 yıldır olan salcano ng 650 nin ön aktarıcı kolu artık çalışmıyor. Bende yeni aktarıcı kolu almak istiyorum ama orjinal mi alsam yoksa knt mi alsam biraz kararsızım aklımdaki ikimodel şunlar...
  5. Z

Cst vs mitas vs rfl?

Arkadaşlar bendeki 9-10 yıllık olan salcano n650 nin xcm racing 26x2.20 lastikleri artik kabak oldu ve bu sebeple yeni lastik almak istiyorum aklımda şu üç model var: https://www.hepsiburada.com/cst-c1820-26x2-10-dag-bisikleti-dis-lastik-p-HBV00000JS82N...
  6. Z

Anakartta sıkıntı olmamasına rağmen ekran da no signal hatası

Arkadaşlar bende eski bir bilgisayar vardi ve anakarti calismadigindan dolayi ikinci elden anakart aldim. Adam anakarti uzay sistemde gosterdi ve hiçbir sikintisi yoktu. Ama eve getirip kasaya taktim ve monitorden no signal hatasi aldim. Eski anakart AMD 64 luydu yenisi i5 3570. sonra monitorde...
  7. Z

800tl alınabilecek mouse önerisi

arkadaşlar yeni mouse alacağım bütçem 800tl en fazla 100tl fln geçebilirim pilli olmasın bataryalı veya kablolu olabilir oyun için kullanacağım giriş seviyesinde olması benim için yeterli...
  8. Z

Laptopum windows8.1 destekliyor mu??

arkadaslar eski laptopum windows 10 olarak gelmesi ragmen w10 guncellemelerini yaptiktan sonra kendi kendine tamamen donmaya basladi. format bile ise yaramiyordu. bende windows 8.1 kurdum ve suan sorunsuz calisiyor fakat sadece ethernet ile internete baglanabiliyorum. bir tane driver kurdum wifi...
  9. Z

Uygun fiyatli aklilli bileklik onerisi

arkadaslar yaklasik 3 yildir kullandigim honor band 6 son demlerine geldi. Cok acelem yok ama muhtemelen bu yil icerisinde yeni akilli bileklik alacagim. Aklimda ilk olarak huawei band 8 vardi uygun oldugu icin ama band 10 larda isigi olctugu icin band 10 almayi planladim. simdi ise aklima...
  10. Z

Laptop guncelleme sonrasi tamamen donmasi

arkadaslar hp 15bs122nt markali laptopa sahibim. laptop eski ama belki yan isler icin fln lazim olur diye calistirmayi deniyorum. ilk olarak laptoba ayarlardan bios guncellemesi geldi, guncellemeyi yaptim ve laptop acildiktan 2-3 dakika sonra tamamen dondu sadece zorla kapatma oluyordu, format...
  11. Z

Peugeot 5008 2018 alınır mı?

Arkadaşlar yeni araba almak istiyorum. Yaklaşık 1.5 milyon tl ye sahibim. peugot 5008 ler ilgimi çekiyor 2018 model 143000km de 1.6bluehdi 5008 alınır mı? Sadece sol arka kapı boyalı ve ufak kusurlar var arabanın fiyatı 1.475000 tl
  12. Z

20000mah uygun fiyatlı powerbank önerisi

Arkadaşlar yeni bir powerbank almak istiyorum. Uygun fiyatlı ve kaliteli olması benim için yeterli. https://www.hepsiburada.com/baseus-star-lord-22-5w-20-000-mah-dijital-ekranli-powerbank-siyah-p-HBCV00003NYOK3?magaza=İncehesap...
  13. Z

Çözüldü✓ 1300tl ve altı mouse önerisi

arkadaşlar yeni mouse almak istiyorum aklımda https://ulugames.com.tr/products/vxe-r1-serisi?variant=41996396953709 bu var ama daha iyi ve daha uygun kablosuz veya kaliteli kablosuz mouse öneriniz varsa beklerim herkese iyi forumlar şimdiden teşekkürler
  14. Z

Akko 5075b plus vs ajazz ak820 max plus

arkadaşlar herkese selamlar öncelikle iki klavye arasında kaldım. https://www.trendyol.com/ajazz/ak820-max-plus-hot-swap-dinamik-rgb-mekanik-oyun-klavyesi-day-dream-switch-siyah-p-928261756?boutiqueId=61&merchantId=123561...
  15. Z

Hp victus 15 açılırken donup biosa atıyor

Arkadaşlar hp victus 15fb3001nt ye sahibim.sistem yapılandırması gelişmiş ön yükleme sayısındaki işlemci sayısını işlemcim ryzen 7 8845 hs (güçlü) olduğu için 12 yaptım ve yeniden başlatmaya çalıştım. Laptop um açılırken dondu ve onarıma hazırlanıyor gibi bir şey dedi ve biosa benzer mavi...
  16. Z

Hp victus açılmıyor lutfen yardim edin

Arkadaşlar birinin fps arttırma videosunu uygulamalı yaparken ms config>ön yükleme >işlemci sayısı 12 yaptım laptop yenide başlatıldı ancak açılırken döndü onarım yapılıyor dedi ve f11 le girilen yere girdi başlangıç ayarlarından güvenli mod a girdiğimde pin tanınmıyor gibi saçma şeyler geldi...
  17. Z

Rx 7700xt gelecek için yeterlimi

Arkadaşlar bir sistem topladım her şey dahil içine rx 7800xt koydum ama hepsi 52k ya fln geliyor fiyati 4-5k yumuşatmak için sizce rx 7700xt mantıklımı pc ye yoğun yük binecek programlar kullanılacak oyunda oynanacak 1080p veya 2k benim için fark etmez sadece monitör değiştiririm ayrıca pc yi...
  18. Z

40k sistem toplama önerisi

Arkadaşlar 40k veya 42 43k kadar bütçe ayırabilirim ekran kartı 16gb olması lazım ram min 32gb 1tb işlemci amd olsa iyi olur bütçe 40k ve civarı
Geri