Arama sonuçları: *

• Users: yasin_inc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yasin_inc

2 haftada 1 dal sigara ne kadar zararlı?

Arkadaşlar merhaba son 1 aydır birkaç haftada 1 dal sigara içiyorum canım çekiyor çünkü. Sizce o kadar zarar verir mi?
  2. yasin_inc

Setupum sizce nasıl?

Arkadaşlar merhaba, kendi setupumu parça parça topladım klavye, mouse, laptop ve monitör olarak. Toplam hepsini toplamam 1.5 senemi aldı maddi durumlardan dolayı, sizce nasıl? Özellikleri. Laptop: ASUS TUF A15 RTX 4050 6 GB 140W AMD Ryzen 5 7535HS 16 GB DDR5 2x8 RAM 1 TB M.2 SSD. Monitör: ASUS...
  3. yasin_inc

10 yıl devrildi. Windows 10'un Desteği Bitti

Microsoft, 2015'ten bu yana milyonlarca bilgisayarda kullanılan Windows 10'un resmi desteğini 14 Ekim 2025 tarihinde sonlandırıyor. Bu tarihten sonra Windows 10 işletim sistemi güvenlik güncellemesi, hata düzeltmesi veya yeni özellik almayacak. Bu da, Windows 11'i desteklemeyen eski...
  4. yasin_inc

Oyun içi değerlerim nasıl?

Merhaba, sistemim RTX 4050 140 W AMD R5 7535HS 16 GB DDR5 RAM 1 TB SSD. The last of us part 1 oyununu oynadım ve değerlerimi kanalda paylaştım. Sizce değerlerim nasıl? İşlemcimi 30 W limit uyguladım daha az ısınması için ondan videoda 30 w hep.
  5. yasin_inc

Bilgisayarım hala yeterli sayılır mı?

ASUS TUF A15 Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımı değiştirmeye gerek var mı sizce? Hâlâ oyun ve gündelik...
  6. yasin_inc

Yardım Laptopu satmalımıyım?

Arkadaşlar merhaba geçen sene vatandan 28 bine almış olduğum ASUS TUF A15 RTX 4050 Ryzen 5 7535HS 16 GB DDR5 Ram 1 TB M2 SSD laptopum var işimi bir şekilde görüyor yayın açıyorum oyun oynuyorum takılmıyor kasmıyor yanına monitör de aldım ama içimden bir ses laptopu satıp güzel bir masaüstü çek...
  7. yasin_inc

Hepsiburada indirim kuponu var mı

Güncel indirim kodu lazım
  8. yasin_inc

Kicke galiba erişim engeli geldi

Arkadaşlar kick platformunda yayın izlenmiyor galiba erişim engeli geldi karşıma bir video çıkmıştı Kaynak https://www.instagram.com/share/reel/BAEE6EEXDB
  9. yasin_inc

Dershaneyi bırakarak iyi mi yaptım ?

Arkadaşlar merhaba ben 12. sınıfım geçen sene açığa aldım okulumu evde daha iyi çalışmak için. Ve geçen sene dershaneye yazıldım ama bir şeye faydası olmadı sadece ortam vardı sosyalleşmek için o kadar. 12. Sınıf oldum hedefimi 2 yıllıktan devam ettirmek istedim sadece TYT özelinde sınava...
  10. yasin_inc

Gemide çalışmak mantıklı mı?

Arkadaşlar 2 senelik elektrik bölümü okuyup gemide eto yani elektrik bölümünde çalışmak mantıklı mı nasıl?
  11. yasin_inc

9 ayda AYT 150-200K gelir mi ?

9 ay adam akıllı çalışsam ayt 150-200k arası gelir mi 11 temelim yok 9 10 bilgim var 12. sınıfım
  12. yasin_inc

2 yıllık bölümler okunur mu

Arkadaşlar 2 senelik önlisans bölümleri okunur mu 11 12 temelim hiç yok sınava tytden giricem önü açık iş bulabilme imkanı olan meslek var mı
  13. yasin_inc

Uzun zaman sonra sigaraya yeniden başlama isteği

Önceden konusunu açmıştım galiba fakat içimde yine başlama isteği uyandı, nisan ayından beri içmiyorum zaten bağımlısı da değildim arada içiyodum 5 aydır ağzıma sürmedim geçen ay 3-4 fırt puff çektim son günlerde deli gibi yeniden başlama isteğim var ne yapabilirim önerisi olan var mı
  14. yasin_inc

Google "kimliğinizi doğrulayın" hatası

Arkadaşlar hesaba tekrar girmeme rağmen sürekli kimliğinizi doğrulayın deyip hesaptan atıyor çözümü var mı format attım geçmedi Google sildim geçmedi sıkıldım artık sürekli hesaptan atıyor benden başka kimse de erişmiyor hesaba.
  15. yasin_inc

Önden iyi yandan kötü gözüküyorum

Arkadaşlar fotoğrafta ön yüzüm güzel çıkarken yandan çekince kötü çıkıyor neden olabilir foto olarak görmek isteyen varsa anca özelden atabilirim
  16. yasin_inc

Maaşı iyi olan 2 yıllık bölüm

Sadece tytden giricem sınava 11 12 0 bilgim var 2 senelik önü açık iyi para kazandıran bir meslek lazım öneri verirmisiniz tıbbi sekreterlik düşünüyodum da 25k maaş ile kirayı zor öderim
  17. yasin_inc

Çizik atılan kaş ne zaman uzar?

Arkadaşlar meraktan kaşıma çizik attırdım bi tık fazla göze batıyor uzaması ne kadar vakit alır
  18. yasin_inc

Kickteki ilk yayınım nasıl

Arkadaşlar merhaba ilk defa bi yayın açmak istedim öneri almak adına bu konuyu açıyorum sizce ilk yayınım nasıl olmuş?, laptoptan yayın açtım ona rağmen kasmaması şaşırttı rtx 4050. https://kick.com/yasinmkc
  19. yasin_inc

Yardım Sistemim yayın açmaya yeter mi?

Arkadaşlar sistemim ve internetim ile rekabetçi oyunlarda kick yayını açmama yeter mi bir de ayarlarım ne olmalı? Sistemim RTX 4050 6 GB GDDR6 140 W AMD Ryzen 5 7535HS 6 çekirdek 16 GB DDR5 2X8 RAM 1 TB SSD ve 100 Mbps fiber internetim var 20 Mbps upload alıyorum
  20. yasin_inc

Yardım İşlemcim çok ısınıyor ?

Arkadaşlar merhaba ASUS TUF A15 kullanıyorum ekran kartı sıcaklık değerlerim güzel fakat işlemcim sanki biraz fazla ısnıyor gibi AMD işlemci olduğundan olabilir mi ? bakımını 4 ay önce yaptırdım. İşlemcim max 45 w çekebiliyor inteller farklı 100 w lara kadar çekiyor AMD Ryzen 5 7535HS RTX 4050...
Geri