Arama sonuçları: *

1. ballisthenos

İlk 12 Konuyu Bitiren Kişi Bundan Sonra Ne Yapmalı?

Merhaba, TYT matematikte ilk 12 konuyu bitirdim. Konuları anladığımı düşünüyorum ve klasik soruları çözebiliyorum. Ancak yeni nesil sorularda zorlanıyorum. Özellikle uzun ve yorum isteyen sorular beni yavaşlatıyor. Problemlere ise henüz başlamadım ve nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum...
  2. ballisthenos

TYT devam ederken AYT’ye başlamak

TYT–AYT paralel götürülür mü? Şu an TYT matematikte fonksiyonlardayım, bitirmeme yaklaşık 1 hafta var. TYT fenin yarısını tamamladım. Çalışma programıma göre 1 Şubat itibariyle AYT’ye başlamam gerekiyordu ama TYT tam bitmediği için kararsız kaldım. Hedefim ilk 150 bin. Sizce TYT devam ederken...
  3. ballisthenos

Bu Kaynaklarla 345 / Bilgi Sarmal Seviyesine Çıkabilir miyim?”

Merhaba arkadaşlar, Şu an temelim kolay–orta arası diyebilirim. Yeni yeni TYT matematik temelimi oturtuyorum ve AYT’ye güçlü bir giriş yapmak istiyorum. Aşağıdaki sistemi uygulamayı düşünüyorum: --- 📘 AYT Matematik Planım Bıyıklı Matematik AYT Kampı ile konuları öğrenmek Aynı anda...
  4. ballisthenos

Bıyıklı matematik 10 günde temel + mikroorji tyt soru bankası paralel gidermi?

Merhaba arkadaşlar konu başlığından da gördüğünüz gibi sizce olur mu? Matematikte sıfırım bu kamp ve Mikro Orijinal TYT matematik soru bankası ile beraber götürmek istiyorum sizce olur mu?
  5. ballisthenos

Instagram “Tekrar Instagram’dasın” dedi ama hala giriş yapamıyorum

Merhaba arkadaşlar, Benimle aynı durumu yaşayan varsa çok sevinirim fikirlerinizi duymak. Kısaca yaşadıklarımı anlatayım: Geçtiğimiz günlerde Meta Verified (mavi tik) başvurusu yaptım. Kimliğimi yükledim ama birkaç saat sonra hesabım hiçbir sebep gösterilmeden kapatıldı. İtiraz ettim ve...
  6. ballisthenos

"Tekrar İnstagramdasın" Mesajı geldi hesap açılır mı?

Merhaba arkadaşlar, Benimle benzer bir durum yaşayan var mı diye yazmak istedim. Kısaca özet geçeyim: Geçtiğimiz günlerde Meta Verified aboneliği aldım. Kimlik doğrulaması yaptım (yaşım kimlikte 17, hesapta 20 idi). Bundan kısa bir süre sonra hesabım hiçbir uyarı verilmeden kapatıldı. İtiraz...
  7. ballisthenos

Tıbbi sekreterlik için en düşük kaç ne gerekir?

Merhaba arkadaşlar. Ben TYT'ye hazırlanıyorum. 2024'te veya önceki senelerde bu bölümü kazananlar varsa, siz kaç net yaptınız ve hangi şehir/sıralama ile yerleştiniz? Ayrıca bu bölümü hedefleyenler olarak şunları da tartışmak isterim: TYT'de ortalama kaç net yapılmalı? En düşük sıralama veya...
  8. ballisthenos

Şuandan itibaren başlarsak tyt 60 net yapılır mı?

Merhaba arkadaşlar, Şu an çalışmaya yeni başlayacak biri olarak kafamda bazı soru işaretleri var. Haziran'daki TYT'ye yaklaşık 1 ay kaldı ve bu süreyi verimli kullanırsam 60 net yapabilir miyim diye merak ediyorum. Günde yaklaşık 6-7 saat çalışabilirim. Bu süreçte nelere odaklanmalıyım, nasıl...
  9. ballisthenos

75 Obp tıp kazanmak mümkünmü

Merhaba arkadaşlar, konu başlığındanda gördüğünüz gibi sizce engel midir? Eğer OBP hatasını TYT ve AYT fullemeye yakın yaparsak tıp kazanma ihtimali var mıdır acaba? 2 yıl çalışmayı düşünüyorum.
  10. ballisthenos

Kırık OBP ile Üniversitede YKS'ye hazırlanmak

Merhaba, Bu sene YKS’ye giriyorum ama asıl hedefim hemşirelik. Bazı sebeplerden dolayı bu yıl başka bir bölüme ve üniversiteye yerleşmem gerekiyor. Üniversiteye gitme amacım ortam değiştirip orada YKS’ye hazırlanmak. OBP kırık olacak ama yine de hemşirelik kazanmak istiyorum. Üniversitede YKS’ye...
  11. ballisthenos

Üniversitede kırık obp ile yks sınavına hazırlanmak

Selamlar. Ben bu sene bir bölüme yerleşmeyi düşünüyorum ama asıl hedefim tekrar YKS’ye hazırlanmak. OBP’m kırılacak ama buna rağmen tekrar sınava girip ilk 200 bine girmeyi hedefliyorum. Ev ortamında verimli çalışamadığım için üniversiteye gidip, orada kendi başıma bir düzen kurarak çalışmak...
  12. ballisthenos

Eski Facebook hesabı geri alınabilir mi

Arkadaşlar hepinize merhaba yaklaşık 8 yıl önce daha çocukken kendi adıma Facebook hesabını oluşturdum, e postayı hiçbir şekilde hatırlamıyorum, numarayı hatırlıyorum fakat numara şu an aktif değil şifreyi bilmiyorum daha doğrusu hatırlamıyorum sizce o hesabı geri alma şansım var mı?
  13. ballisthenos

İlk 12 konudan sonra ne yapılmalı

Merhaba arkadaşlar TYT matematik ilk 12 konudan sonra ne yapılmalı hani konulara çalışması gerekiyor? Ben problemleri atlayıp mantık, kümeler, fonksiyon çalışıp hemen ayt matematik başlamak istiyorum geriye kalan tyt konuları ayt matematik ile paralel götüreceğim sizce böyle mantıklımı veya...
  14. ballisthenos

Ayt matematik başlamadan önce bilinmesi gerekenler

Merhaba arkadaşlar TYT matematik ilk 12 konudan sonra mantık, kümeler, kartezyen çarpım, fonksiyonlar başlamak istiyorum problemler AYT ile paralel götürmek istiyorum geriye kalan TYT konuları da aynı şekil örneğin pkob AYT ile paralel götüreceğim daha yeni TYT başlacağım için böyle yapmak...
  15. ballisthenos

Ayt matematik 5-10 Net için Kolay konu önerileri

Merhaba arkadaşlar, konu başlığındanda gördüğünüz gibi konular nelerdir? 30 günde 5-10 net kazansam iyidir. Cevaplarınızı bekliyorum.
  16. ballisthenos

Bir güne iki konu çalışılabilirmi?

Merhaba arkadaşlar. YKS gireceğim, 90 gün kaldı sınava TYT matematik başladım sizce bir günde 2 konu çalışabilir mi? Örneğin gündüz tek ve çift sayılarına çalışmak, aksam olunca da pozitif ve negatif sayılar konularına çalışmak. Yani amacım TYT matematik en kısa sürede bitirip AYT matematiğe...
  17. ballisthenos

Geometri ve trigonometri konuları birbiri ile bağlantılımı?

Merhabalar arkadaşlar ben ayt matematik çalışmak istiyorum konu eleyerek tabi türev, integral, trigonometri, eleyip diğer konulara çalışmak istiyorum. Geometri çalışacağım sizce trigonometri bilmeden geometri çalışılabilirmi?
  18. ballisthenos

Eski Facebook hesabı geri alınabilir mi?

Arkadaşlar hepinize merhaba yaklaşık 8 yıl önce daha çocukken kendi adıma Facebook hesabını oluşturdum, e postayı hiçbir şekilde hatırlamıyorum, numarayı hatırlıyorum fakat numara şu an aktif değil şifreyi bilmiyorum daha doğrusu hatırlamıyorum sizce o hesabı geri alma şansım var mı?
  19. ballisthenos

Eşit ağırlıkçı olan biri 75 günde ayt biterebilir mi?

Arkadaşlar hepinize merhaba suan tyt çalışıyorum 40 günde tyt bitirmeyi hedefliyorum. Yani bitirmeyi derken netlerimi artırmak istiyorum 75-80 yapmak istiyorum. Artık o süre zarfı içinde ne kadar artarsa tyt çalışırken tyt tarih çalışmak istemiyorum ayt tarih konuları hemen hemen aynı olduğu...
  20. ballisthenos

Dgs ile hemşirelik bölümüne geçiş yapmak mantıklımı?

Merhaba arkadaşlar, konu başlığındanda gördüğünüz gibi dgs ile hemşirelik bölümüne geçiş yapmak mantıklımı sizce? Aslında hedefim hukuk eşit ağırlıkçıyım fakat daha doğru düzgün tyt başlamadığım için bu hedefimi sağlık bölümüne yön vermeye karar verdim sizce mantıklımı? Bu 4-5 ay içinde güzel...
Geri