Yeni nesil soru bilmeden pek bir şey yapamazsın TYT de. TYT matta konu pek yok zaten olanlar da AYT konusu olduğu için daha basit TYT hali her türlü çözülüyor.
hedef 150 civarıysa yaaprsın sıkıntı yok ben ilk yılımda 120 gibi bişi yapmıştım trigo limit türev integral polinom geo bilmeden ( corona 9ile 10 u deprem...
yani ben şuan mezunum trigo , organik , 2-3 konuda yarım yamalak eksiğim olmasına rağmen aşırı strese girdim konuları bitirdiğin gibi şıp sınava girsen başa...
Teşşekür ederim. hedefim sayısal 150 bin. problemler yapmadan sadece tyt matematik ilk 12 konu ve geometri bilgisi ile tyt matematik kaç net yapabilirim...
problem direk olarak test çözerek alışkanlık kazanılıp çöze çöze zaten bir çok sorunun birbirinin kopyası olacağını görürsün , sınava bu kadar bir süre...
Merhaba,
TYT matematikte ilk 12 konuyu bitirdim. Konuları anladığımı düşünüyorum ve klasik soruları çözebiliyorum. Ancak yeni nesil sorularda zorlanıyorum...
Hiçbirşey için geç değil arkadaşım moral bozmaya gerek yok zamanını ayırırsa yapamıcagı sey yok yeterki zamanını ayırsın ve istikrarlı hergün o masada vakit...
Kesinlikle başlaman gerekiyor bende yks çalışıyorum bende paralel götürüyorum + olarak tytden istediğin net bilmiyorum ama en kısa sürede tyt yi branş...