Arama sonuçları: *

1. ballisthenos

İlk 12 Konuyu Bitiren Kişi Bundan Sonra Ne Yapmalı?

Çok teşşekür ederim
  2. ballisthenos

Teşşekür ederim. hedefim sayısal 150 bin. problemler yapmadan sadece tyt matematik ilk 12 konu ve geometri bilgisi ile tyt matematik kaç net yapabilirim veya öyle yapmak mantıklımı?
  3. ballisthenos

Hocam feni bitirdim, ayt matematik ne zaman başlarım bilmiyorum. fonksiyonları bitirip öyle başlasam olur mu?
  4. ballisthenos

Merhaba, TYT matematikte ilk 12 konuyu bitirdim. Konuları anladığımı düşünüyorum ve klasik soruları çözebiliyorum. Ancak yeni nesil sorularda zorlanıyorum. Özellikle uzun ve yorum isteyen sorular beni yavaşlatıyor. Problemlere ise henüz başlamadım ve nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum...
  5. ballisthenos

TYT devam ederken AYT’ye başlamak

Tavsiyen için teşekkür ederim. Sayısalcıyım, TYT netlerimi branş denemeleri seviyesine çekmeyi hedefliyorum. Paralel şekilde AYT’ye odaklanıp TYT’yi günlük branş + haftalık genel denemelerle götürmeyi planlıyorum. Tekrar teşekkürler, bol şanslar hocam
  6. ballisthenos

TYT devam ederken AYT’ye başlamak

TYT–AYT paralel götürülür mü? Şu an TYT matematikte fonksiyonlardayım, bitirmeme yaklaşık 1 hafta var. TYT fenin yarısını tamamladım. Çalışma programıma göre 1 Şubat itibariyle AYT’ye başlamam gerekiyordu ama TYT tam bitmediği için kararsız kaldım. Hedefim ilk 150 bin. Sizce TYT devam ederken...
  7. ballisthenos

Bu Kaynaklarla 345 / Bilgi Sarmal Seviyesine Çıkabilir miyim?”

Merhaba arkadaşlar, Şu an temelim kolay–orta arası diyebilirim. Yeni yeni TYT matematik temelimi oturtuyorum ve AYT’ye güçlü bir giriş yapmak istiyorum. Aşağıdaki sistemi uygulamayı düşünüyorum: --- 📘 AYT Matematik Planım Bıyıklı Matematik AYT Kampı ile konuları öğrenmek Aynı anda...
  8. ballisthenos

Bıyıklı matematik 10 günde temel + mikroorji tyt soru bankası paralel gidermi?

Merhaba arkadaşlar konu başlığından da gördüğünüz gibi sizce olur mu? Matematikte sıfırım bu kamp ve Mikro Orijinal TYT matematik soru bankası ile beraber götürmek istiyorum sizce olur mu?
  9. ballisthenos

Instagram “Tekrar Instagram’dasın” dedi ama hala giriş yapamıyorum

Merhaba arkadaşlar, Benimle aynı durumu yaşayan varsa çok sevinirim fikirlerinizi duymak. Kısaca yaşadıklarımı anlatayım: Geçtiğimiz günlerde Meta Verified (mavi tik) başvurusu yaptım. Kimliğimi yükledim ama birkaç saat sonra hesabım hiçbir sebep gösterilmeden kapatıldı. İtiraz ettim ve...
  10. ballisthenos

"Tekrar İnstagramdasın" Mesajı geldi hesap açılır mı?

Merhaba arkadaşlar, Benimle benzer bir durum yaşayan var mı diye yazmak istedim. Kısaca özet geçeyim: Geçtiğimiz günlerde Meta Verified aboneliği aldım. Kimlik doğrulaması yaptım (yaşım kimlikte 17, hesapta 20 idi). Bundan kısa bir süre sonra hesabım hiçbir uyarı verilmeden kapatıldı. İtiraz...
  11. ballisthenos

Tıbbi sekreterlik için en düşük kaç ne gerekir?

Dostum peki matematikten 0 net yaparsak yerleşme ihtimalimiz Varmı yoksa
  12. ballisthenos

Tıbbi sekreterlik için en düşük kaç ne gerekir?

Merhaba arkadaşlar. Ben TYT'ye hazırlanıyorum. 2024'te veya önceki senelerde bu bölümü kazananlar varsa, siz kaç net yaptınız ve hangi şehir/sıralama ile yerleştiniz? Ayrıca bu bölümü hedefleyenler olarak şunları da tartışmak isterim: TYT'de ortalama kaç net yapılmalı? En düşük sıralama veya...
  13. ballisthenos

Şuandan itibaren başlarsak tyt 60 net yapılır mı?

Hocam affedersiniz o, Cocukları ile uğraşıyordum..
  14. ballisthenos

Şuandan itibaren başlarsak tyt 60 net yapılır mı?

Merhaba arkadaşlar, Şu an çalışmaya yeni başlayacak biri olarak kafamda bazı soru işaretleri var. Haziran'daki TYT'ye yaklaşık 1 ay kaldı ve bu süreyi verimli kullanırsam 60 net yapabilir miyim diye merak ediyorum. Günde yaklaşık 6-7 saat çalışabilirim. Bu süreçte nelere odaklanmalıyım, nasıl...
  15. ballisthenos

75 Obp tıp kazanmak mümkünmü

Hocam iş garantisi olduğu için. tıp düşünüyorum hemşirelik nasıl peki?
  16. ballisthenos

Teşekkür ederim hocam cevabın için
  17. ballisthenos

Hocam peki ayt elimden gelene kadar çalışıp azda olsa ve zorda olsa full yapmaya çalışırsam tıp kazanması ihtimalı varmıdır
  18. ballisthenos

Hocam peki çok saçma olacak bu soru ama sormak istiyorum 75 obp olduğu için üniversite yerleşirken obp yüzünden sorun çıkmaz değilmi yerleşme ihtimalim varmıdır acaba? Tyt ve ayt full yapmayı hedefliyorum her ne kadar zor olsada
  19. ballisthenos

Hocam yeterki tıp çıksın Hakkari Şırnak'ta okumaya razıyım
  20. ballisthenos

Merhaba arkadaşlar, konu başlığındanda gördüğünüz gibi sizce engel midir? Eğer OBP hatasını TYT ve AYT fullemeye yakın yaparsak tıp kazanma ihtimali var mıdır acaba? 2 yıl çalışmayı düşünüyorum.
Geri