Arama sonuçları: *

• Users: ttdrp
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Çözüldü✓ Microsoft hesabı sorunu

Arkadaşlar sanırım çok sayıda giriş yapmaya çalıştığım için wifi ip adresim microsofttan bloklandı. Wifi bağlıyken giriş yapmak istersem bu hatayı veriyor: "Please retry with a different device or other authentication method to sign in. For more details, please see this link" Ancak telefonun...
  2. T

Windows 11 USB formatı hakkında yardım.

Arkadaşlar merhaba aklıma takılan ve merak ettiğim bir husus var. Windows 11 USB üzerinden format atıyorum. Güncellemeler tamamlandıktan sonra gizlilik ayarlarını seçtiğimiz bir ekran var. Burada konum, tanımlama verileri vs. açık katapabiliyoruz. Orada en altta bazı formatlarda "Özel...
  3. T

Monitör standı önerisi.

Arkadaşlar linkteki monitörüm için kaliteli bir stand önerir misiniz? Bütçe max 2k, daha üstü olursa indirim beklerim yine de önerebilirsiniz. https://www.itopya.com/philips-evnia-27m2n5500-27-180hz-05ms-hdmi-dp-usb-32-adaptive-sync-pivot-hdr400-qhd-ips-gaming-mo_u26278
  4. T

Darmoshark m3 pro max in switch türü nedir?

TTC QingLong Micro-Motion Switch isimli switch varmış ama bu switchin türü mekanik mi yoksa optik mi anlayamadım, mekanik gibi geldi bilgisi olan var mıdır? https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3-pro-max-wireless-mouse
  5. T

ATK A9 Ultra vs Glorious Model O 2 Pro

Arkadaşlar bu iki mouseden hangisini önerirsiniz? Aslında a9 ultra istiyorum ama wrait iade vb konularda sıkıntı çıkarıyormuş sanırım mouse sorunlu gelirse uğraşmak zor olur. Bir fikriniz var mı bu iki mouse hakkında
  6. T

Kule tipi soğutucu-vantilatör önerisi

Arkadaşlar klimaya alternatif olarak soğutucu arıyorum. Normal ayaklı vantilatörler yeterli gelmiyor. Kullandığınız tavsiye soğutucu var mıdır klima kadar olmasa da ona yakın soğutacak bir şey olsa iyi olur.
  7. T

Yardım Razer viper v3 pro vs Logitech g pro x superlight 2 ya da başka mouse önerisi

Elim 19.5 cm. Relaxed clawa benzer bir tutuşum var. Shape olarak konuya eklediğim iki shape sahip mouselerde rahat ediyorum. Başlıktaki iki modelden hangisi benim için daha rahat olur ya da başka öneriniz var mı? Scyrox v6-v8 önermeyin lütfen hem boyut olarak hem de batarya olarak küçükler.
  8. T

Yardım Bu fareye benzer fare önerir misiniz?

Arkadaşlar selamlar. Bir arkadaşımda bu mouse var ve tutuşu shapei hoşuma gitti. Tabii marka olarak daha kaliteli bilindik marka bir ürün arıyorum. Bu modelde ve boyutta ürün önerir misiniz? 120 cm den büyük olmalı ve buna benzer olmalı. Şimdiden teşekkürler...
  9. T

Yardım Arkadaşlar bu iki farenin shapei nedir?

Bu aşağıdaki 2 modelin shapei bilindik markalardan hangi fareye denk geliyor arkadaşlar? İlk model: https://www.desteksegment.com/urun/rampage-smx-r78-sharper-full-rgb-12400dpi-makrolu-profesyonel-e-spor-gaming-oyuncu-mouse 2. model...
  10. T

Atk a9 ultra vs Darmoshark m3 pro max

Arkadaşlar Atk A9 pro max/ultra ya da darmoshark m3 pro max, hangisini önerirsiniz? Fiyat farkı, kalite vb. Elim 19-19,5 cm https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008622273 https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3-pro-max-wireless-mouse
  11. T

Yardım ATK Dragonfly A9 vs ATK Blazing Sky X1

Arkadaşlar bu iki model arasında kaldım. Aslında X1 pro max ya da Ultra olan modeli alacaktım elim büyük olduğu için ancak bazı kişiler bağlantı kopma sorunu var kronik vesaire demiş emin olamadım. A9 pro ya da ultra'da da böyle bir sorun var mıdır? Atk'nın a9 ya da x1 serisini kullananlar fikir...
  12. T

Öneri Kablosuz mouse önerisi

Arkadaşlar iyzico ve parolapara kampanyası olmadan alacağım. 19-19.5 cm elim var. Tutuş şeklimi ben de çözemedim relaxed clawa benzer bir şey sanırım. Kablosuz mouse önerir misiniz. Atk x1 almayı düşündüm indirim gelince ama bağlantı kopuyor kronik falan demiş bazıları yardımcı olur musunuz...
  13. T

Asus Rog Keris II Ace Kullanan Var mı?

Arkadaşlar bu fareyi kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi? Relaxed Claw tutuş tarzım var. Elim 18.5-19 cm civarında. Rahat eder miyim sorun yaşar mıyım?
  14. T

Yardım Asus Rog Harpe Ace vs Keris II Ace

Arkadaşlar bu iki fareden hangisini tavsiye edersiniz. Relaxed claw tarzı bir tutuşum var. Keris II sanırım daha yeni ama ergoya benziyor. Acaba keris alsam rahat tutamaz mıyım? Ya da bu paraya bunlar alınmaz şunu al dediğiniz mouse var mı Harpe ...
  15. T

Plastik kokusu olmayan geniş mousepad tavsiyesi.

Büyük boy kokusuz mouse pad tavsiye eder misiniz.
  16. T

Yardım Aşağıdaki mouselardan hangisini tavsiye edersiniz?

Arkadaşlar bir kaç tane mouse seçtim, bazılarını aşağıda paylaştım ancak hepsini eklemedim çünkü çok fazla çeşit var. ATK, Vxe, Darmashork vb. mouse varsa alternatif önerebilirsiniz. Ama hangisi daha iyidir diğerine göre bilmiyorum. Relaxed claw tutuşum var sanırım. Ne palm kadar yatık ne de...
  17. T

Kablosuz Mouse Önerisi

Arkadaşlar 2500TL bütçede şarj olabilen, pil gerektirmeyen wireless gaming mouse arıyorum. Tutuş şeklim biraz palm biraz claw arası bir şey sanırım. Rahat olması önemli. Daha önce WXE R1 ya da darmoshark m3s önermişler sanırım ama hangisi daha iyidir bilmiyorum. Şarjı uzun giden bir model...
  18. T

IYZICO Konusunda yardım

Arkadaşlar ilk siparişe özel iyzicoda 500 tl hususu var bildiğiniz üzere. Sorum şu, ben bir kez sipariş verip daha sonra iptal etmiştim. IYZICO üzerinden baktığımda katıldığım kampanyalar sekmesinde tekrar bu cashback hakkım tanımlanmış görünüyor ancak müşteri hizmetlerine sorduğumda daha önce...
  19. T

F/P Rahat Mouse tavsiye

Arkadaşlar f/p ele rahat oturan oyun ve iş için mouse arıyorum. Ellerim ortalama erkek eli yani çok küçük değil. Kablosuz-kablolu fark etmez ama bu fiyat bandından şarjı uzun giden kablosuz varsa tabi neden olmasın. Bütçe en fazla 2.000.
  20. T

Asus ROG Strix Scope II 96 Alınır mı?

Arkadaşlar full size ve hotswap özelliği olan Türkçe bir klavye arıyorum. Bu klavyenin full size olanı da var ancak hotswap değilmiş. Sizce bu %96 olanı alırsam alışmam zor olur mu? Çünkü full tuş takımı olan %100 klavyelere alışığım. Bu klavyeyi kullanan varsa deneyimlerinizi söylerseniz...
Geri