Arama sonuçları: *

• Users: mehmet445
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

AMD driver siliniyor

arkadaşlar öncelikle merhaba grafik kartı sürücüsünü ddu/amd cleanup ile siliyorum tekrar yüklüyorum ve tekrar fotoğraftaki hatayı veriyor sebebi nedir?
  2. M

Ram mhz düşük gözüküyor

ramlerimi biostan 6400 yapsamda windows sistem bilgisinde 5600 mhz diye gözüküyor sebebini bilen varmı? ama görev yöneticisinde 6400 gözüküyor.
  3. M

Cinebench testim nasıl ?

cinebench testimi ve sıcaklık değerini aşşağıya bırakıyorum, yorumlarsanız sevinirim.
  4. M

Chipset driverda hangi tikleri indireyim?

arkadaşlar chipset driverda bilmediğim tikler var hepsini indirmem mi gerekiyor?
  5. M

Zen timings değerlerim iyi mi?

zentimings değerlerim aşşağıda.
  6. M

Valorant yeni güncelleme sorunu

valorant yeni güncellemeden sonra cpu kullanımı tavan. ne yapabilirim?
  7. M

2000-3000 tl arası kulaklık önerir misiniz?

arkadaşlar valo,lol,cs oynuyorum ve müzik dinliyorum ama hani öyle bass falan çok önemli değil chill şarkılar dinliyorum. bu bütçede güzel bir şey önerirseniz sevinirim.
  8. M

Hyperx cloud 3 alınır mı?

arkadaşlar hala hyperx cloud 3 alınır mı? veya hyperx cloud 2 mi alayım? veya öneriniz varsa yazabilirsiniz...
  9. M

Çözüldü✓ Googlede pixel oluyor.

arkadaşlar merhaba son birkaç gündür sadece googlede bıraktığım ekteki gibi şeyler oluyor sebebi nedir ? Çözüm: amd driver bir önceki sürüme alınca düzeldi.
  10. M

Ekran kartı tutucusuna ihtiyacım var mı?

Arkadaşlar ekran kartım rx 7700 xt sizce ekran kartı tutucuya ihtiyacım var mı? EDİT: Kalem koydum olmuş mu?
  11. M

Garanti bbva bedava 750 tl

Tek yapmanız gereken arkadaşınızı referans ile davet etmek ve normal kart çıkartması 750-750 kazanıyorsunuz. Detaylar garanti resmi sitesinde iyi forumlar. https://www.garantibbva.com.tr/kampanyalar/yakinini-davet-et-kampanyasi Not: +18 zorunlu.
  12. M

Max 40k sistem önerir misiniz?

Arkadaşlar bir arkadaşımın max 40k bütçesi var güzel bir sistem önerebilir misiniz?
  13. M

Bilgisayar garip kasma olayı

Arkadaşlar bugün bilgisayarı kapadım ve yarım saat sonra açtım. Bilgisayar acayip kastı hani öyle böyle değil bayya kötü sonra yeniden başlattım düzeldi. Sizce sorun daha büyüyebilir mi? Veya neden olmuş olabilir?
  14. M

Internet değerlerim nasıl ?

https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=0b83d500-989c-4dab-9a7d-f8a00df21e29 sizce yapmam gereken ne var ? bufferbloat çok yüksek bir şekilde var mı? speedtest sonuçlarım böyle.
  15. M

Battlefield1 steamde 2 dolar

2025 yılında bf1 2 dolara alınır mı?
  16. M

35-40k arası laptop önerebilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba, arkadaşım 35-40klık laptop bakıyor genel işlev oyun falan olucak iyi bir şey önerir misiniz?
  17. M

Ekran kaydı neye yük bindiriyor.

Arkadaşlar son birkaç saniyeyi kaydetebileceğimiz ayar hangi parçaya yük bindiriyor? Amd ekran kartı driverinden ayarlanıyor ama bilemedim.
  18. M

80 derece hotspot iyi mi?

Arkadaşlar rx 7700 xt yük altında 80 derece hotspot iyi mi?
  19. M

Sadece google açık ekran kartı 40 derece

Arkadaşlar çok garip bir olay var. Bir oyuna giriyom ekran kartını full kullansam bile max 51 derece oluyor ama oyunu kapatıyom ve sadece google açık 1-2 saat 40 derecede takılıyor. Normal mi?
  20. M

Virüs tarama programında işlemci %100 kullanıyor.

sanki stres testi yapıyorum alt üstü virüs taraması yapıyorum normal mi?
Geri