Arama sonuçları: *

• Users: Ryuuma21
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ryuuma21

Çözüldü✓ Havit h2040d vs Aula s608

Bütçem 500 civarı bir de n11 den olmasına özen gösteriyorum çünkü 150tl kuponum var. Bu ikisi arasında kaldım hangisi iyidir? Başka önerileriniz varsa açığım.
  2. Ryuuma21

Full hd monitör önerisi 3k

Tam 3k fiyata monitör bulmam lazım. Şu iki model arasında kaldım varsa daha iyi bir monitör 3500 zorlayabilirim. Hoparlör, mousepad alıcağım için bütçem az maalesef. Benim için ms çok önemli değil zaten 100hz lik monitörde "1ms" olması benim için aman aman fark oluşturmayacaktır panele önem...
  3. Ryuuma21

Freesync monitor alınır mı?

İleride örneğin nvidia ekran kartı alırsam bu freesync'dan yararlanabilir miyim? Nasıl oluyor o anlatabilecek varmı bağlantılarını vs...
  4. Ryuuma21

Yardım 3-4k bandında monitör önerisi

Aklımda herhangi bir şey yok ama bakıyorum çok kararsız kaldım bu fiyata aralığında çok monitör var. Şu alinirmı: https://www.amazon.com.tr/dp/B0FVFX2TCP?tag=akakceprime-21&psc=1 Kriterlerim ips olsun paneli kaliteli olsun ve dp çıkışı olsun. Ne önerirsiniz?
  5. Ryuuma21

Everest kb961 vs hadron hr833

Bütçem bu kadar çıktı. Fareye vermeyi düşünüyorum bütçemi klavye idarelik bir şey olsun yeter kafasındayım. Bu fiyata daha iyisi ne vardır?
  6. Ryuuma21

Philips mouse alınır mı?

Uygun fiyatı ile alacağım 6400dpi mış. Sizce iyi midir? https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-philips-spk9201b-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,1075595378.html
  7. Ryuuma21

Msi vigor gk30 alınır mı?

Bu fiyatta mekanik klavye yok sizce bu fiyatına deger mi mekanik hisliymiş. Daha iyileri var mı? Bütün önerilerinize açığım
  8. Ryuuma21

Yardım 500 tl mouse klavye önerisi

Mouse ve klavye için 1k bütçem var. Birinden kısıp diğerine daha çok verebilirim eğer iyi bisey varsa. Önerileriniz için teşekkürler.
  9. Ryuuma21

Binada hiçbir altyapı yok nasıl gelir?

Bina yeni yapıldı 2 kişi taşındı daha ve hiçbir altyapı yok apartmanda. Eski evden getirdiğim interneti de iptal ettircem. Suberbox'a mecbur kalıyorum ancak duyduğum kadarıyla Superbox'la adamakıllı oyun oynanmıyormuş pingden dolayı. Şimdi asıl sorum şu binamıza altyapı nasıl gelir ve ne zaman...
  10. Ryuuma21

Laptop fan sesi ve öneri

Açıkçası masaüstü bilgisayarımı sattım ve evde yer olmadığından masa alıp da pc kuramıyorum(bahane değil gerçekten ev 1+1). Laptop alırsam kafama takılan tek sorun fan sesi fazla olur mu? Ya da hangi markaların fan sesi daha az olur bana önerebilir misiniz? Direkt bir modeli de önerebilirsiniz...
Geri