Arama sonuçları: *

• Users: mehmet72
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Asseto Corsa otomatik vites sorunu

Asseto corsada modlu indirdiğim arabalar otomatik vites olmuyor vites otomatik olara düşüyor ama kendisi atmıyor oyunun kendisinde olduğu arabalarda böyle bir sorun yok ama sebebi nedir E60 Passat ve Megane modu var hiç birinde olmadı sebebi nedir sorunu çözmeme yardımcı olucak var mı
  2. M

Fpsim bana anormal geliyor valoda

Beyler valorantda poligonda 750-1000 arası FPS alıyorum sistemim 4060 7500f 16 GB gram 7500f de overclok yok bana fazla geldi oyun içinde normal maç da ise 450-500 civarı 2 ay önce girdiğim zaman 500 zor görüyordu PC yi dün sıfırladım valoyuda yükledim FPS kerim bana biraz garip geldi sizce bı...
  3. M

Anakarta RGB soket yeri yok ne yapabilirim

Hayatımda ilk defa sistem dizdim ama ***** gibi anakartı değiştirmeyi unuttum asrock A620M-HDV/M.2 var araştırdım ve baktım kasada RGB yeri yok sosyla medyada gezerken çok güzel kasa içi videoları gördüm rgbyle yapılan felan ne yapabilirim bu konuda
  4. M

PC DE OYUN OYNARKEN OYUN DONUP KAPANIYOR MASAÜSTÜNE ATIYOR

ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN KAÇ GÜNDÜR BU SORUNLA UĞRAŞIYORUM PC ALALI DAHA 2,5 AY FELAN OLDU HANGİ OYUNA GİRERSEM GİRİM Bİ 20 DK CİVARI OYNADIKTAN SONRA DONUP MASAÜSTÜNE ATIYOR SİSTEM HAZIR GELDİ VATANDAN ALDIM 4060 7500F 1 TB SSD 16 GB RAM ASROCK A-620M ANAKART VAR ETS OYNUYOM ATIYOR CS DE ATIYOR...
  5. M

RockStar games oyundan atma sorunu

GTA 5 oynuyordum oyundan atıyor şu bit türlü çözemedim 3 4 gündür oynuyorum 20 30 dk sonra oyundan atıyor sadece GTA 5 de oluyor sanıyordum öyle değilmiş rdr 2 de oyundan atıyor aşırı sinir bozucu bı durum kaydetmedim de şimdi kaldığım yerden başlıcam rdr 2 de Türkçe yama var GTA 5 de Türkçe...
  6. M

Far cry oyunları indirimde epic gamesde hangisini önerirsiniz

Selamın aleyküm ramazan ayıda geldi kendime sahura kadar oynamalık normal fiyata hikayeli oyun bakıyordum far cry serisinin indirimde olduğunu gördüm hiç izlemedim ve baktığım bir seri değil o yüzden biraz araştırdım ve herkes 3 beğeniyor sizce güzel mi hangi serisi alınır
  7. M

Far cry oyunları indirimde epic gamesde hangisini önerirsiniz

Selamın aleyküm ramazan ayıda geldi kendime sahura kadar oynamalık normal fiyata hikayeli oyun bakıyordum far cry serisinin indirimde olduğunu gördüm hiç izlemedim ve baktığım bir seri değil o yüzden biraz araştırdım ve herkes 3 beğeniyor sizce güzel mi hangi serisi alınır
  8. M

PC açılıyor ama ekran gelmiyor

Beyler PC yi çalıştırdım ekran geldi ama siyah bı ekran geldi farenin imleci var mavi bir şekilde dönüyor sadece hiç bir tuş işlemiyor yardım edin daha 2 aylık sistem
Geri