M

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Selamın aleyküm hayırlı ramazanlar. GTA 5 oynarken oyundan atıyor sadece Türkçe yama yüklüydü kastırnaya başladı ondan dolayı silmiştim sistemim rtx 4060 7500f 16 GB ram var ısınmayla alakalı değil oynuyorum bı sure sonra oyun donuyor 2 dk felan sonra masaüstüne atıyor yardımcı olur musunuz
    Beyler eve geldim PC yi açtım çalıştı ama siyah ekran var bide fare nin imleci var mavi bir şekilde dönüyor ama görüntü yok siyah bir ekran sadece yardım eder misiniz daha 2 aylık sistem 4060 lı ekran kartı var
    M
    mehmet72
    Bide PC yi en son dün Akşam oynamıştım kapatırken de kapanmamış dı en sonda uzun süre basılı tutunca kapandı kasadaki kapanma tuşuna uzun süre basınca
    4060 lı bı sistem aldım zotac 1,5 ay felan oldu az önce bf 1 den çıktım oyunu kapatıp ekran kartını resetlememe rağmen katt 80% %90 da çalışıyordu bı 10 dk böyle oldu sonra eski haline döndü sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim
    Beyler iyi günler ilk önce bı sorum olacak bende Battlefield 1 var steamde 3 4 v indirimde bunların hepsi birbiriyle bağlantılı mı hikaye olarak yoksa farklı oyun mu eğer bağlantılıysa alıcam da
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,983
Üyeler
193,214
Son üye
Fırsatburda