Asseto corsada modlu indirdiğim arabalar otomatik vites olmuyor vites otomatik olara düşüyor ama kendisi atmıyor oyunun kendisinde olduğu arabalarda böyle bir sorun yok ama sebebi nedir E60 Passat ve Megane modu var hiç birinde olmadı sebebi nedir sorunu çözmeme yardımcı olucak var mı
Beyler valorantda poligonda 750-1000 arası FPS alıyorum sistemim 4060 7500f 16 GB gram 7500f de overclok yok bana fazla geldi oyun içinde normal maç da ise 450-500 civarı 2 ay önce girdiğim zaman 500 zor görüyordu PC yi dün sıfırladım valoyuda yükledim FPS kerim bana biraz garip geldi sizce bı...
Hayatımda ilk defa sistem dizdim ama ***** gibi anakartı değiştirmeyi unuttum asrock A620M-HDV/M.2 var araştırdım ve baktım kasada RGB yeri yok sosyla medyada gezerken çok güzel kasa içi videoları gördüm rgbyle yapılan felan ne yapabilirim bu konuda
Kral bişey sorucam bunu egzoz fanı yerine onun altına taksak olur mu çünkü egzoz fanı takarsan ısı problemi yaşıyabilirimde bide şuan bildiğin stokda olan bir ürün varmı
Knk bide bişey daha dikkatimi çekti oyun sırasında GTA 5 de escye bastığım zaman yada giriş ekranında gpu kullanımı 0 kadar düşüyor onun dışında oyunu oynrken yine 99 oluyor ama esc de felan giriş ekranında kasıyor bundan kaynaklı olabilir mi bilmiyorum ve yine attı GTA dan yine bı 20 dk...
Ne yapmalıyım nasıl giderebilirim bu sıkıntıyı aslında ikiside çok güçlü parçalar değil nasıl darboğaz oldu anlamadım
1741171939
1741172337
1741172426
S
Şuan GTA 5 son durum bu
Hayır Rampage 120mm soğutucu var üstünde
1741137606
İşletim sistemimde Windows 11 bide geçenler de ekran kartı driverlarıyla bı sorun yaşadım PC yi açtığım zaman siyah ekranda kaldı ve fare imleci mavi bir şekilde dönüyor şu güvenli moda geçip driveri silmiştim ve olmuştu bunuda belirtmek isterim