Arama sonuçları: *

• Users: jombo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. jombo

F/p powerbank önerisi

Dostlar abime 20k powerbank bakıyoruz. 15t kullanıyor indirimde ve indirime girecek f/p modeller varsa alırım bi önerinizi.
  2. jombo

Sizi hayata bağlayan şey nedir ?

Neyden keyif alırsınız , ne için yaşarsınız , neler olsa hayattan daha çok keyif alırsınız veya ne olsa hayattan soğursunuz intihar eşiğine gelirsiniz ? içimden geldi sormak istedim.
  3. jombo

Yardım En ufak yükte yüksek ping alıyorum (dahası var)

Merhaba dostlar , interneti dümdüz kullanırken sorun yok fakat en ufak yükte aşırı ağırlaşıp yavaşlıyor üstüne oyunlara girdiğim an pingim 1000 lere fırlıyor ve uzun süre düzelmiyor. QoS ayarı yapmadan önce dc üzerinde 5000ms görüyordum QoS sağolsun biraz düşürdüm , garip bir olay var ki bizim...
  4. jombo

Uçak tekerleklerinden nefret edişim

Ben nedense uçak tekerleklerinden nefret ediyorum , sebebini iste bilmiyorum her gördüğümde patlatasım geliyor uçak tekerlekleri çok ilginç hiç sevmiyorum onları çok boşlar umarım uçak tekerlekleri yok olur benim gibi uçak tekerleklerinden nefret eden var mı ?
  5. jombo

400-500 TL Mouse pad önerisi

Dostlar mouse pad olarak tablet kılıfı kullanıyorum. Artık aşınmaya ve tırtıklı bir hale gelmeye başladı çok büyük olmasına gerek yok mouse ve çevresini kaplaması yeterli.
  6. jombo

Mousem ince hareket etmiyor

Dostlar arena breakout oyununu oynuyorum mousem çok ince hareketler yapamıyor sanki piksel piksel hareket ediyor kaygan değil gibi , sniper oynarken farkettim adamın kafasına dürbünü tutuyorum fakat tam vurmam gereken yer çok ince nişangahı oraya getiremiyorum bir türlü , ya biraz sağına ya da...
  7. jombo

2500-3000 civarı koltuk/ofis koltuğu önerisi. (taksitle 5-6k da olur)

Dostlar plastik sandalyede oturmaktan yuvarlak olan popişim düz hale geldi benim gibi bir sek erkek için çok kötü bir haber bu neyse :D işte 2500-3000 civarı oyuncu koltuğu yoktur elbet ama totomun rahat edeceği bir şey var mıdır ? oyuncu koltuğu varsa da süper olur gidip rebel-x falan önermeyin...
  8. jombo

GTX 1650 fan hızı sorunu

Selamlar, bugün aldığım Zotac Gaming GTX 1650 AMP Core ekran kartımın testini yaptığımda, kendi yazılımında ve FurMark’ta 0 RPM gözüktüğünü; fakat fanların en az %30 hızda döndüğünü fark ettim. MSI Afterburner ve Zotac FireStorm üzerinden ayar yapılmıyor. FireStorm’da fan hızını istediğim gibi...
  9. jombo

Cloudfire doğrulaması beni delirtmeye başladı

Dostlar girdiğim çoğu sitede çıkıyor artık kafayı yiyeceğim bir türlü doğrulamıyor 2-3 kere yenilemek zorunda kalıyorum bunun bir çözümü yok mudur ya. resim benim değil internetten buldum şu an yapmıyor ama başlar birazdan.
  10. jombo

Zyxel modemler için QoS yardım

Dostlar oyunlarda 5000ms görmekten sıkıldım ve böyle bir yöntem öğrendim @melisa2013 arkadaştan internette zyxel modemler için düzgün bir rehber bulamadım (mala anlatır gibi) anlatabilecek arkadaşlar var mıdır ?
  11. jombo

GAMİNG GEN TR HAZIR SİSTEM İNDİRİMLERİ (sahte...)

https://www.gaming.gen.tr/kategori/hazir-sistemler arkadaşlar sanırım çoğu hazır sistemde indirim var. (emin değilim fakat fiyatların üstü çizilmiş :pepega: ) düzenleme : tamamen saçmalık onu farkettim bazı sistemlerin fiyatı çok iyi onun harici tamamen sahte sahte olmayan bazı sistemleri...
  12. jombo

🔥İndirim PNY EPIC-X RTX 5070 TI 40.499TL

https://www.sinerji.gen.tr/pny-geforce-rtx-5070-ti-argb-oc-16gb-gddr7-256-bit-dlss-4-ekran-karti-p-55926?utm_campaign=akakce&v=1.21.5 Öncelikle indirim olmadığı için indirim etiketi koymadım fakat en ucuz 5070 Tİ olmasına rağmen PNY'nin en üst modelidir PNY'nin bu modelini bilmeyen arkadaşlar...
  13. jombo

❌İndirim Bitti! GAINWARD PHOENİX-S 5070 Tİ 16GB 37.999TL

https://www.incehesap.com/gainward-rtx5070-ti-phoenix-s-16gb-gddr7-256bit-gaming-ekran-karti-fiyati-82536 5070 ti için güzel fiyat normal fiyatı 41.5k peşin fiyatına 3 taksit de var (konusu açıldımı emin değilim baktığım kadarıyla açılmamış)
  14. jombo

GIGABYTE B650 S2H almayın...

Dostlar yaklaşık 7 ay önce kendime yeni bir pc toplamıştım 7800xt/r 7600'lü ana kart olarak b650 s2h koymuştum hem çok güzel indirimdeydi hem de giriş seviye A620 bir şey almak istemedim fakat keşke alsaydım :D BİOS kısmında bana hiç bir sorun çıkarmadı elimden geldikçe objektif olacağım...
  15. jombo

Oyunlarda sürekli çökme....

Dostlar öncelikle şunu belirteyim testleri yaptım ve sorunun ramler de olduğunu doğruladım fakat %100 emin değilim çünkü ana kartımın soketinde sorun olup olmadığına emin değilim. Şimdi sorunum şudur ilk başta cb2077 de yaşadım bu sorunu oyun çöküyordu ama çok nadirdi sonrasında dota2 oynuyorum...
  16. jombo

Mp3 dönüştürücü sitesi önerisi.

başlıkta belli şarkı indirmem gerekiyor.
  17. jombo

Kuşum hakkında bilgi

Dostlar merhaba erkek bir kuşum var 2 aylık daha kendisi elime zar zor gelmeye başlamışken bir anda elimi öpmeye başladı ısırır gibi yapıp diliyle dürtüklüyor bildiğim kadarıyla bu iyi bir şey fakat bilgili abiler/arkadaşlar varsa yardımcı olsun kendisini full dışarda bırakıyorum kafese girerken...
  18. jombo

🔥İndirim MSI MAG A650BN 650W 2059 TL

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-psu-mag-a650bn-650w-fiyati,1503628831.html normalde 2500-3000 tl arasında idi şu an 550w ile aynı fiyata satılıyor f/p ve ufaktan da kaliteli psu isteyen arkadaşlar bakabilir ortalama sistemler için gayet yeterli.
  19. jombo

Steam eşya listeleme sorunu

Dostlar selamlar mobilden onaylamama rağmen hala böyle gözüküyor nasıl çözerim bu işi ? yaklaşık 10 dakika geçti hala devam ediyor sorun.
  20. jombo

Çözüldü✓ 7600 dengesiz sıcaklık

dostlar 7600 işlemciyi deepcool ak400 ile kullanıyorum şu an sadece operaGX açık ve durum bu fakat görev yöneticisini açtığımda sıcaklıklar şu şekil normalde dönüyor arkadaş paranoyak oldum defender dışlamalarında bu var bunları da kaldıramıyorum görev yöneticisini kapayınca cpu sıcaklığı...
Geri