Arama sonuçları: *

• Users: jombo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. jombo

Çözüldü✓ 1000-1500tl arası mouse önerisi.

Dostlar belirtiğim gibi 1000-1500tl arası kablolu/kablosuz fark etmez mouse arıyorum.
  2. jombo

Sağlıkçı dostlara sorum var :3

Dostlar şimdi ben b12 vitamini almak istiyorum çeşitli sebeplerden dolayı :D hangi marka almalıyım ? ve isteğime göre alabiliyor muyum ? (hiç bir bilgim yok o yüzden mala anlatır gibi anlatırsanız sevinirim)
  3. jombo

En sevdiğiniz kötü karakteri atın

Evet canım sıkıldı ilk ben başlıyorum (dizi , animasyon , anime , manga , kitap hiç bir şey farketmez) Jojo's Bizarre Adventure anime serisinin baş kötüsü olan Dio brando karakteri , kendisi zaten profilimde de var hem çok büyük bir o ve e hem de çok iyi yazılmış bir kötü karakter.
  4. jombo

VS code terminal yardım

Dostlar selamlar VS code üzerinden java öğrenmekteyim şimdi yazdığım kodu terminale yansıtırken aşağıdaki gibi fazladan çıktı oluyor. Bunu çözmek için Debug olarak çalıştırıyordum ancak bu sefer de scanner.nextLıne çalıştıramamaya başladım çünkü debug consolu üzerinde yazı yazamıyorum. Temiz bir...
  5. jombo

Java/javascipt nerden öğrenebilirim ?

Sorum bu dostlar youtube videoları hariç bir pdf dosyası veya kit gibi şeyler varsa atabilirseniz memnun kalırım.
  6. jombo

Çözüldü✓ Dosya temizleme programı önerisi

Dostlar arada bi crack oyun oynuyorum bitirdiğimde siliyorum ama arkasında save dosyası veya diğer şeyleri bırakıyor manuel aramak ve silmek yoruyor bunu basitleştirecek bir program var mıdır ? revo ilgimi çekti şimdilik.
  7. jombo

15T için 67w şarj adaptörü önerisi

Dostlar xiaomi'nin kendi 67 şarjını kullanıyordum bir anda çalışmamaya karar verdi. Aynısından alacağım 320tl fakat 3-5 fazlasına kaliteli bir şeyler varsa öneri bekliyorum.
  8. jombo

Şarkı dinlemek için kulak içi kulaklık önerisi

Dostlar telefonda kullanmak için kablosuz kulak içi kulaklık lazım. düzenleme : silikonlu olursa daha iyi olur diğer türlü kulağımı tahriş ediyor.
  9. jombo

F/p powerbank önerisi

Dostlar abime 20k powerbank bakıyoruz. 15t kullanıyor indirimde ve indirime girecek f/p modeller varsa alırım bi önerinizi.
  10. jombo

Sizi hayata bağlayan şey nedir ?

Neyden keyif alırsınız , ne için yaşarsınız , neler olsa hayattan daha çok keyif alırsınız veya ne olsa hayattan soğursunuz intihar eşiğine gelirsiniz ? içimden geldi sormak istedim.
  11. jombo

Yardım En ufak yükte yüksek ping alıyorum (dahası var)

Merhaba dostlar , interneti dümdüz kullanırken sorun yok fakat en ufak yükte aşırı ağırlaşıp yavaşlıyor üstüne oyunlara girdiğim an pingim 1000 lere fırlıyor ve uzun süre düzelmiyor. QoS ayarı yapmadan önce dc üzerinde 5000ms görüyordum QoS sağolsun biraz düşürdüm , garip bir olay var ki bizim...
  12. jombo

Uçak tekerleklerinden nefret edişim

Ben nedense uçak tekerleklerinden nefret ediyorum , sebebini iste bilmiyorum her gördüğümde patlatasım geliyor uçak tekerlekleri çok ilginç hiç sevmiyorum onları çok boşlar umarım uçak tekerlekleri yok olur benim gibi uçak tekerleklerinden nefret eden var mı ?
  13. jombo

400-500 TL Mouse pad önerisi

Dostlar mouse pad olarak tablet kılıfı kullanıyorum. Artık aşınmaya ve tırtıklı bir hale gelmeye başladı çok büyük olmasına gerek yok mouse ve çevresini kaplaması yeterli.
  14. jombo

Mousem ince hareket etmiyor

Dostlar arena breakout oyununu oynuyorum mousem çok ince hareketler yapamıyor sanki piksel piksel hareket ediyor kaygan değil gibi , sniper oynarken farkettim adamın kafasına dürbünü tutuyorum fakat tam vurmam gereken yer çok ince nişangahı oraya getiremiyorum bir türlü , ya biraz sağına ya da...
  15. jombo

2500-3000 civarı koltuk/ofis koltuğu önerisi. (taksitle 5-6k da olur)

Dostlar plastik sandalyede oturmaktan yuvarlak olan popişim düz hale geldi benim gibi bir sek erkek için çok kötü bir haber bu neyse :D işte 2500-3000 civarı oyuncu koltuğu yoktur elbet ama totomun rahat edeceği bir şey var mıdır ? oyuncu koltuğu varsa da süper olur gidip rebel-x falan önermeyin...
  16. jombo

GTX 1650 fan hızı sorunu

Selamlar, bugün aldığım Zotac Gaming GTX 1650 AMP Core ekran kartımın testini yaptığımda, kendi yazılımında ve FurMark’ta 0 RPM gözüktüğünü; fakat fanların en az %30 hızda döndüğünü fark ettim. MSI Afterburner ve Zotac FireStorm üzerinden ayar yapılmıyor. FireStorm’da fan hızını istediğim gibi...
  17. jombo

Cloudfire doğrulaması beni delirtmeye başladı

Dostlar girdiğim çoğu sitede çıkıyor artık kafayı yiyeceğim bir türlü doğrulamıyor 2-3 kere yenilemek zorunda kalıyorum bunun bir çözümü yok mudur ya. resim benim değil internetten buldum şu an yapmıyor ama başlar birazdan.
  18. jombo

Zyxel modemler için QoS yardım

Dostlar oyunlarda 5000ms görmekten sıkıldım ve böyle bir yöntem öğrendim @melisa2013 arkadaştan internette zyxel modemler için düzgün bir rehber bulamadım (mala anlatır gibi) anlatabilecek arkadaşlar var mıdır ?
  19. jombo

GAMİNG GEN TR HAZIR SİSTEM İNDİRİMLERİ (sahte...)

https://www.gaming.gen.tr/kategori/hazir-sistemler arkadaşlar sanırım çoğu hazır sistemde indirim var. (emin değilim fakat fiyatların üstü çizilmiş :pepega: ) düzenleme : tamamen saçmalık onu farkettim bazı sistemlerin fiyatı çok iyi onun harici tamamen sahte sahte olmayan bazı sistemleri...
  20. jombo

❌İndirim Bitti! PNY EPIC-X RTX 5070 TI 40.499TL

https://www.sinerji.gen.tr/pny-geforce-rtx-5070-ti-argb-oc-16gb-gddr7-256-bit-dlss-4-ekran-karti-p-55926?utm_campaign=akakce&v=1.21.5 Öncelikle indirim olmadığı için indirim etiketi koymadım fakat en ucuz 5070 Tİ olmasına rağmen PNY'nin en üst modelidir PNY'nin bu modelini bilmeyen arkadaşlar...
Geri