Arama sonuçları: *

• Users: sweco
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Kablosuz %75 manyetik switch klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar, ben yüzde 75'lik kablosuz manyetik klavye arıyorum. Fiyatını hak edecek ve 2-3 yıl götürecek bir klavye, her tuşun ARGB'si olsun yeter. Bütçe belirlemeyeceğim, F/P bir ürün arıyorum ama bozulmasın hemen. 3 yıldır kaç tane klavye değiştirdim, önümdeki 3 yıl değişmek istemiyorum.
  2. S

Çözüldü✓ Sağlam 160cm Masa Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Bende şu an 130Cm'lik masa var ama yeni sistem dizince yer kalmadı. Mouse alanı bile yok doğru düzgün. Şu an benim kasa+monitör 20 25 kg ben masa aldıktan Max 2 ay sonra da monitör kolu alacağım. Monitörüm 32 inç ve ağır olduğu için monitör kolumda ağır olacak + ileride 27...
  3. S

S25fe magesafeli kılıf öneri

Merhaba arkadaşlar şimdiye kadar hep telefon kutusundan çıkan kılıfları kullandığım için kılıf markalarının hepsini ilkkez duyuyorum,bana powerbank i iyi tutacak şeffaf kılıf ve yanınada lens koruma önerebilir misiniz?.
  4. S

Hangi b 650 yi almalıyım

Merhaba ben asus b650 anakart almayı düşünüyorum işleöci olarak ryzen 5 7500f ve ekran kartı olarak asus oc 2 fanlı 5060 ti alıcam birde bu sisteme DDR kaç ve hangi marka ram önerirsiniz
  5. S

Pc mi nasıl geliştirebilirim

şuan i5 10400f işlemcili gtx 1050 ti ekran kartlı H410M H V3 anakartlı ddr4 16gb kingston fury cpu z uygulamasına göre 1330mhz frekanslı ram 250gb ssd 1tb hdd m var https://www.epey.com/bilgisayar-kasasi/everest-x-mesh.html kasam bu ve görünürde güç kaynağıda yok 20 25k arası bütçem var...
  6. S

Çözüldü✓ Rtx 5060 vs rtx 4060 ti

Rtx 5060 mı 4060 ti mı daha iyi yeni sistem alıcam 5060 hem dlss4 var hemde ddr5 oluyo ram ler onun için soruyorum sizce hangisi daha iyi
  7. S

30k pc önerisi limit doldurma

30k pc önerebilir misiniz? 1tb ssd 32gb ram olursa iyi olur bide beyaz kasa olursa çok iyi olur tüm ekipmanları beyaz aldım sonra kasayı alana kadar kampanyası bitti 39k oldu tabi beyaz olmazsa siyahda olur şimdiden teşekkürler başlıkta limit vardı ondam dolayı limit doldurma yazdım
  8. S

Sistemimi kaça satabilirim

Ben sistemimi satıp yemi sistem almak istiyorum sistem i5 10400f işlemci Asus oc ceberus 1050 ti ekran kartı gıgabyte h410m h v3 anakart 16gb kingston ddr4 2666 mhz ram ssd 250gb olmak üzere ssd ve harddisk toplam 1.14 tb Everest X-MESH 4*Rainbow Fan 1*Usb 3.0 1*Usb 2.0 Oyuncu...
  9. S

Vatan toplama bilgisayar

INTEL I3 14100F - RTX4060TI - H610M - 500GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da arkadaşlar bu linkdeki sistem alınır mı? ayruca rami 32 ssd yi 1tb yapıp en ucuz olan 3k lık sıvı soğutmayı ekledim ve birde 84 tl fark ile alınan beyaz...
  10. S

Claw Grip için 1000-1200 TL Mouse Tavsiyeleri

Merhaba, claw grip tutuş şeklim. El uzunluğum 16 16 buçuk CM bütçe 1000 1200 TL belki bir tık çıkabilirim. Mouse önerebilir misiniz?
  11. S

Öneri Torima v8 gold alınır mı?

Merhaba arkadaşlar https://app.hb.biz/pOl3Ify99PWK Bu kulaklık alınır mı? Alınmazsa Hepsiburada'da satılan fiyatı 1K yı geçmeyen Bluetooth kulaklık önerebilir misiniz? Hepsiburada isteme sebebim her ürüne peşin fiyatına en az 3 ay taksit yapıyorlar ve gücüm anca böyle yetiyor.
Geri