Merhaba arkadaşlar, ben yüzde 75'lik kablosuz manyetik klavye arıyorum. Fiyatını hak edecek ve 2-3 yıl götürecek bir klavye, her tuşun ARGB'si olsun yeter...
Teşekkür ederim bilgi için sizede hayırlı olsun masa bide ben kol olarak https://www.northbayouturkiye.com/urun/nbh100 düşünüyorum monitörüm monster...
Bizzat kendim kullanıyorum. Sapasağlam masa. Sallanma yok kırık dökük vs. yok. Fiyatı da gayet uygun. Evet dediğiniz gibi o paralara masa almaya gerek yok...
Bir kaç senedir Ceramical 160x60 kullanıyorum ve genel olarak memnunum. Monitör koluyla birlikte çift 24 inç monitör kullanıyorum. Aynı zamanda kasa da...
alt kablo saklamalı olanı geçen hafta aldım sallantı var da belli etmiyor mouse hareketlerinde filan sallanmıyor yandan tutup sağ sol yaparsan minimum...
Merhaba arkadaşlar. Bende şu an 130Cm'lik masa var ama yeni sistem dizince yer kalmadı. Mouse alanı bile yok doğru düzgün. Şu an benim kasa+monitör 20 25 kg...
Merhaba arkadaşlar şimdiye kadar hep telefon kutusundan çıkan kılıfları kullandığım için kılıf markalarının hepsini ilkkez duyuyorum,bana powerbank i iyi...