Benim gibi sürekli kullanırsan 1 gün gidiyor Logitech G733. Günde 1 kez şarj ediyorsun. Ama günde 5-6 saat kullanırsan 3-4 günde bir şarj edersin muhtemelen.
Farkındayım hocam onu mecbur kabullenicem bari 7 8k verimde kafamı rahat ettirsin ucuzlar kadar kaba olacağına bir tık daha ince olsun diyorum maalesef...
Hyper X hiç kullanmadım o konu hakkında bir bilgim yok. Rahatlık konusunda Logitech daha iyi olabilir tahminimce ama oyun oynarken belki HyperX daha iyi...
Hocam bende logitech ve hyperx markası arasındayım bazıları rahatlıkta logitech hyperx in yanına yaklaşamaz diyenler var sizce hangi marka daha iyi marka...
Logitech G733 kullanıyorum en hafif ve rahatsız etmiyor. Ayrıca Steelseries Arctis nova 4p de kullanıyorum. Steelseries daha fazla sıkıyor kafayı ama...
Merhaba arkadaşlar, ben soundbar alacaktım ama güzel soundbar yoktu pek. Tek alınabilen Razer Leviathan V2, o da 13K, gereksiz pahalı. Mecbur kulaklık...
Merhaba arkadaşlar bende aula f75 max klavye var ve kola döküldü yeni switch almak istiyorum ama almışkende daha iyisini almış olayım diyorum Şu anki Switc...
Merhaba arkadaşlar, benim kulaklığım kırıldı. Şu anda monitörün hoparlörünü kullanıyorum ve bana yetmiyor. Kulaklık almak da pek istemiyorum, hoparlörün...
Benim ekipmanlar 25kg ya yakın kasa dahil baya sağlam alalı çok olmadı ama 2 haftadır baya iyi sallanma falan yok kablo gizleme yeride çok iyi masanın ne...