sweco isimli üyenin son içerikleri

1. S

South-Facing Switch Önerisi

Merhaba arkadaşlar bende aula f75 max klavye var ve kola döküldü yeni switch almak istiyorum ama almışkende daha iyisini almış olayım diyorum Şu anki Switc im bu fabrikadan yağlanmış gelirse daha iyi olur birde benim klavyem South-Facing ışıklı switchin South-Facing led li olmasıda önemli
  2. S

Masaüstü Pc İçin Soundbar Önerisi

Merhaba arkadaşlar, benim kulaklığım kırıldı. Şu anda monitörün hoparlörünü kullanıyorum ve bana yetmiyor. Kulaklık almak da pek istemiyorum, hoparlörün rahatlığını sevdim. Zaten sadece hikayeli oyunlar oynuyorum. Masada şık duracak, işimi görecek soundbar önerebilir misiniz? Bütçe...
  3. S

Çözüldü✓ Sağlam 160cm Masa Önerisi

Benim ekipmanlar 25kg ya yakın kasa dahil baya sağlam alalı çok olmadı ama 2 haftadır baya iyi sallanma falan yok kablo gizleme yeride çok iyi masanın ne üstünde ne altında 1 tane kablo yok sallanmamda yok
  4. S

Hocam ben ms2 aldım sallanma yok dencek kadar az rahatsız etmiyor öneririm fiyatına göre baya iyi
  5. S

Kablosuz %75 manyetik switch klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar, ben yüzde 75'lik kablosuz manyetik klavye arıyorum. Fiyatını hak edecek ve 2-3 yıl götürecek bir klavye, her tuşun ARGB'si olsun yeter. Bütçe belirlemeyeceğim, F/P bir ürün arıyorum ama bozulmasın hemen. 3 yıldır kaç tane klavye değiştirdim, önümdeki 3 yıl değişmek istemiyorum.
  6. S

Ps4 sıfır lutfen yardim

Hocam ps4 çok eskidi ps6 çıkacak yakında bulursun bulmasına ama çok para isterler koleksiyoncularda bulursun anca
  7. S

Hocam siz nerden aldınız ve kaç günde geldi ev kalabalık diye sipariş vermemiştim bi iki güne sipariş vericemde ne zaman gelir
  8. S

Teşekkür ederim bilgi için sizede hayırlı olsun masa bide ben kol olarak https://www.northbayouturkiye.com/urun/nbh100 düşünüyorum monitörüm monster aryond a32v2 sizce güzelmi bu kol
  9. S

@MehmtÇ hocam naptınız
  10. S

TEşekkürler
  11. S

Teşekkürler hepinize ozamam 70x160 olandan alıcam
  12. S

Merhaba arkadaşlar. Bende şu an 130Cm'lik masa var ama yeni sistem dizince yer kalmadı. Mouse alanı bile yok doğru düzgün. Şu an benim kasa+monitör 20 25 kg ben masa aldıktan Max 2 ay sonra da monitör kolu alacağım. Monitörüm 32 inç ve ağır olduğu için monitör kolumda ağır olacak + ileride 27...
  13. S

S25fe magesafeli kılıf öneri

Merhaba arkadaşlar şimdiye kadar hep telefon kutusundan çıkan kılıfları kullandığım için kılıf markalarının hepsini ilkkez duyuyorum,bana powerbank i iyi tutacak şeffaf kılıf ve yanınada lens koruma önerebilir misiniz?.
  14. S

MCHOSE Ace 68 alınır mı??

Kral hangi klavyeyi aldın memnunmusun
  15. S

70 bin bütçe ile TV önerisi

https://app.hb.biz/6Lj3mNZ7BgNq Bence samsung en iyi tv markası ve 8k çözünürlük istersenizde 4k çözünürlükde daha büyük tv de alabilirsiniz tabi bütçeyi biraz aşıyor 1754022585 https://app.hb.biz/jLaVynqB4FgQ tizen yani linux tabanlı olsun ama 75 inç olsun dersen bu yada...
Geri