Arama sonuçları: *

• Users: Razzwil
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Razzwil

İncehesap kargo mağduriyeti sizce hakkım varmı?

Arkadaşlar merhaba Geçen gün GPU için konu açmıştım görenler vardır illa. Konu şuydu kargo şubesi sabah aramıştı ve kutu ıslak olduğu için gelmemi söylemişlerdi bende kabul etmedim kargoyu almadım Kargonun durumunu ek olarak bırakıyorum normal bir durum değil bu kesinlikle gerek firmadan çıkışta...
  2. Razzwil

Çözüldü✓ Nb 160 aldım ancak monitör uymuyo

arkadaşlar nb 160 aldım yan monitörü taktım ama ana monitör rampage ellipse 240hz uymuyo geçmeli yapısı var takma kısmını monitörün kendi arasını kullanabilir miyim
  3. Razzwil

Kargodan gelen haber ile iade etmelimiyim?

Arkadaşlar geçen gün GPU almıştım konuyu görenler bilir Az önce şubeden görevli birisi aradı ve şu adresteki kargonuz geldi Sanırım içinde ekran kartı var dedi evet dedim Teslimi normalde yarın ama bugün gelip bakmak isteyebilirsiniz çünkü kutunun altı bize ıslak geldi kontrollerinizi sağlayın...
  4. Razzwil

Çözüldü✓ 5070 alıp geçeyim mi

Arkadaşlar Normalde 50 Serisinde gpu almayacaktım 60 serisini bekleyecektim ama kriz falan derken 60 serisine kadar ne olur bilemiyorum şuanda durum daha da kötüleşmeden gaming gecesinde 5070 alayım mı? kredi kartı ile alacağım ve yazın ödeyeceğim 3 taksit ile sizce değer mi
  5. Razzwil

Ortama En uygun Masa Sizce nasıl olmalı

Arkadaşlar Şuan kullandığım masa beni bir hayli kısıtlıyor görsellerde gördüğünüz üzere 2 farklı seçeneğim var. Şuanda kullandığım gibi yerleştireceğim bir masa almak daha geniş ya da yatağa paralel şekilde bir masa yerleştirmek eğer paralel şekilde koyar isem Sağ tarafta L olmasını isterim...
  6. Razzwil

İnternet var ancak Steam bağlantı yok

Arkadaşlar Şuanda kullanmış olduğum internet ile forum yt video izleme gibi basit şeyleri çok rahat olmasada yapabiliyorum ancak konu microsofta girmeye steamdan dosya inidrmeye vs gelince bağlantı yok diyor ve yapamıyorum minecraft sunucularınada aynı şekilde giremiyorum ancak bütün sorun vpn...
  7. Razzwil

Microsoft Sunucuları patladı mı

Arkadaşlar Microsoft açılmıyor giriş yapmak imkansız gibi bir şey aynı şekilde minecraft launcherı da açılmıyor bilgisi olan varmı?
  8. Razzwil

Mini oyun yapmak için bilgi

Arkadaşlar merhaba, Oyun yapma konusunda 0 tecrübem var ve arkadaşlarım ile oynamak için ve birlikte yapmak için bir oyun yapmayı düşünüyoruz Maceraya başlamadan önce merak ettiğim şeyler var sonrasında macera için gerekli şeyleri soracağım Öncelikle Sunucu olarak kendi bilgisayarımı...
  9. Razzwil

Super online discord açılmıyor

Arkadaşım Super online kullanıcısı ve discorda goodbydpi ile arada sırada zorlyarak girebiliyordu bi var bi yok gibi DNS değiştirmesine izin vermediği için sağlayıcı DNS ile de çözemiyorum goodbydpi da çalışmıyor bu durumda bir önerisi olan varmı?
  10. Razzwil

Rog eye s / altarnetifi

Arkadaşlar itopya üzerinde düz 4k ya düşmüş bu bütçede alınabilecek başka bir ürün varmı? Açıkcası yan çevre ürünlerim Rog Kamera da Rog olsun istiyorum ancak bu fiyata şu daha iyi derseniz onuda alabilirim https://www.itopya.com/asus-rog-eye-s-fhd-5mp-60fps-webcam_u14929
  11. Razzwil

Yemeyi Sevdiğiniz Garip yiyecekler

Evet arkadaşlar herkesin yemeyi sevdiği garip şeyler vardır. mesela birçok kişiye garip gelen ketçap mayonezli tavuk pilav gibi şeyler gibi gibi ben başlayacağım labne ketçap makarna yoğurt yerine labne bence çok daha iyi aynı şekilde labne ketçap pilav tavuk tonbalığı labne bitter çikolata...
  12. Razzwil

Z870 mi alternatif mi?

Arkadaşlar 3 yıl gibi bir süredir apex 3 kullanıyorum sessizliği ve bilek desteği için almıştım hala taş gibi ancak membran yerine mekanik klavyeye geçmek istiyorum uzun süredir gözüme gerek keycaps gerek özelleştirilebilir switch olsun bu model çok çarpıyor aşırı kararsız kaldım gümrükte vs...
  13. Razzwil

Raspberry pi ile internet "düzeltmek"

arkadaşlar öncelikle merhaba bu videodaki kara kutuyu yapmak için zero 2w yeterli olurmu? stabil olurmu? yoksa 1-2 tık daha üst modellere bakmak gerekir mi ve merak ettiğim şey şu şuanda altyapısız çanak bir internet kullanıyorum modem resetlenince bağlanmak içni gerekli olan kullanıcı adı...
  14. Razzwil

Microsoft Hesabı çalınması

arkadaşlar microsoft Hesabım çalındı öncelikle bir gün iznim dışında bir olay farkettim ve hesaba girmeye çalıştığımda şifre değişmişti kurtarma formu ile geri girdim ancak 2 faktörlü doğrulamayı nasıl geçti bilmiyorum ve 2. maili değişmiş o maili kesinlikle değiştiremiyorum sadece şifre...
  15. Razzwil

Discord ilizyon temalı sunucu

Arkadaşlar İlizyon temalı discord sunucusu açıyorum pek bilgim yok Tema konusunda fikir verebilecek varmı ve sunucu isimleri? bakınmak isteyen olursa sunucuya sevinirim
  16. Razzwil

2k bütçeli en f/p kamera önerisi

arkadaşlar merhaba yayın yapmayı düşünüyorum bu yüzden kamera arayışındayım 60fps olması en öncelik onun dışında şu özellik işine yarar dediğiniz ne var bilmiyorum Bütçem 2000TL ancak şu fiyat farkına değer derseniz duruma göre gözden geçirebilirim
  17. Razzwil

Asus Rog Gladius 3 Aimpoint wireless Led sorunu

Arkadaşlar başlıktaki mouse var ve daha yeni farkettim kendi yazılımında kablo ile ledi kapatıyorum ancak dongle geçince tekrar led aktif oluyor driverı güncel farenin signal rgb vardı çakışmıştır diye kapattım hala daha aynı
  18. Razzwil

Microsoftun destek rezilliği

Arkadaşlar geçen gün konu açmıştım belki görmüşsünüzdür. bu konuyu microsoftun rezil desteği yüzünden açıyorum geçen gün ansızın SADECE microsoft hesabıma saldırı gerçekleşti ve birkaç geç uzaklaştırmama rağmen 2. güvenlik mailini değiştirmeme izin vermediği için tamamen atamadım kişiyi hesaptan...
  19. Razzwil

Dying light the Beast RTX performansı

Arkadaşlar bugün beaste büyük güncelleme gelmiş yeni indiriyorum deneyimleyen oldu mu hiç? RTX performansı nasıl iyi mi? ben oyunu 3070ti ile 2k da orta ayarlarda oynuyordum 1080 alıp orta ayarlar RTX ile oynasam nasıl bir sonuç elde ederim
  20. Razzwil

Çözüldü✓ Bluetooth çalışmıyor

Bluetooth birkaç gün öncesine akdar görünüyordu açılıyordu ancak şuanda açamıyorum görünmüyor Colorful cvn b850m frozen gaming 14a
Geri