Arama sonuçları: *

• Users: Razzwil
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Razzwil

Edit İçin fikir önerileri ya da yardım

Arkadaşlar Edit bilgim bulunmamakta ve Şöyle bir planım var Ben ilizyon ile uğraşıyorum ve kendi profilime arada video atmak istiyorum ancak nasıl edit yapmam gerek bilmiyorum 1-2 ufak düzeltme yeterli olurmu? Yoksa gerçekten güzel editleme bilgisine ihtiyacım varmı dikey formatta oalcak videolar
  2. Razzwil

Gentopure markasından alışveriş yapıp deneyimi olan varmı?

Gentopure cheddar sos çıkartmış arkadaşlar fiyatı da makul gibi duruyor ancak markaya önyargılıyım daha önce kullanan ve deneyen varmı bu markayı? 10 stok var ve açıkcası emin olamadım ürün ve marka hakkında...
  3. Razzwil

Klavye ve kulaklık sapıtması Valorantta

Arkadaşlar merhaba öncelikle ekipmanlarım şu şekilde ROG 96 scope 2 NX Snow ROG pelta ROG harpe ace 2 Sorunu sadece valorantta gözlemliyorum kulaklık için ayrı klavye için ayrı Öncelikle Sorun internetim kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ama emin değilim altyapım yok ve pingim çok dalgalanıyor...
  4. Razzwil

Asus Çevre bilimleriönerisi (Beyaz)

Arkadaşlar merhaba kulaklık arayışındaydım daha doğrusu indirim bekliyordum delta 2 ye ancak gelmeyecek gibi onun yerine peltaya geldi delta 2 ye vereceğim para ile hem pelta hem de mouse almak daha mantıklı olacak gibi sanırım sizin fikirlerinizi alabilir miyim...
  5. Razzwil

4000TL en iyi mouse sizce nedir?

Kuzenime sistem aldık ve şimdi mouse bakıyoruz ATK dragonfly A9 ultimate düşünüyoruz şuanda çünkü elleri çok terliyor ve buz kaplaması baya öenmli bir faktör oldu şarj süresi gibi özellikleri için başka önerisi olan varmı...
  6. Razzwil

Çözüldü✓ Manyetik switch için alacağım. Uygun mu? ne almalıyım

Arkadaşlar merhaba Kullandığım klavye mekanik memnunum ancak fps oyunlarında daha iyi olması için manyetik switch alıp wasd yi değiştirmek istiyorum ancak birkaç sorum var https://www.itopya.com/asus-rog-strix-scope-ii-96-nx-snow-switch-turkce-rgb-kablosuz-beyaz-mekanik-gaming-klavye_u25734...
  7. Razzwil

Çözüldü✓ Arkadaşa monitör alacağız 2k 240hz öneriler

Arkadaş 5070 ile 2k ve 240hz olacak şekilde bir monitör arıyoruz kriter olarak: pivot renk gamutu Fast ips @Tayfunns Hocam sizin fikirlenriniz bekliyorum bütçe 12 ancak monitöre göre 13-15 arası esnetilebilir
  8. Razzwil

Arctis Nova 3PW mi? Delta 2 mi değer mi

Rog delta 2 almayı planlıyordum ama gaming gecesinde 5kya görünce direkt yapışasım var sizce delta 2 ye 7k fazladan varmeye değer mi? ekipmanlar full rog olsun istiyorum [H3 id='Arctis+Nova+3PW']Arctis Nova 3PW[/H3]
  9. Razzwil

Masa düzenini nasıl yapmalıyım sizce

Arkadaşlar masadaki monitörün vesa desteği yok kola takılmıyor 2. Ekran için takacağım kolu kasa üstte olsun istiyorum ve 32’’ tv koymayı düşünüyorum sağda sizce en mantıklısı nasıl ve temiz görünür pek becerikli değilim bu konularda
  10. Razzwil

North bayou Vesa desteği olmayan monitöre kit almak?

Arkadaşlar linkteki Rampage ellipse El27R240Q monitörüm var https://www.rampage.com.tr/products/27-240-hz-0-5ms-qhd-oyuncu-monitoru ve 2 monitör lullanıyorum bunun vesa desteği yok ve 1 kol boşta hoş olmuyor alttaki gibi bir kit alsam sorunumu çözer mi? monitöre bir zarar verme durumu düşme...
  11. Razzwil

Furmark GPU ismi farklı görünüyor neden olabilir

Arkadaşlar merhaba öncelikle eski gpu imzada ve yeni bir gpu almıştım zorlu bir süreç olsada 5070ti Inspire modelini taktım ve driver kurup test edeyim dedim ama furmarkta Ventus 3x olarak görünüyor başka nereden teyit edebilirim? DDU ile eski driverlerı silip temiz kurulum yaptım
  12. Razzwil

İncehesap? Yurtiçi kargo? Suç kimde, hakkımı nasıl aramam gerek?

Merhaba arkadaşlar, 9 Ocak tarihinde İncehesap üzerinden bir ekran kartı satın aldım. Süreç normal ilerlerken, 12 Ocak sabahı saat 08:00 - 09:00 sularında Yurtiçi Kargo şubesinden şahsi bir numara aracılığıyla arandım. Görevli ile aramızda geçen diyalog şu şekildedir: Kargo Görevlisi...
  13. Razzwil

İncehesap kargo mağduriyeti sizce hakkım varmı?

Arkadaşlar merhaba Geçen gün GPU için konu açmıştım görenler vardır illa. Konu şuydu kargo şubesi sabah aramıştı ve kutu ıslak olduğu için gelmemi söylemişlerdi bende kabul etmedim kargoyu almadım Kargonun durumunu ek olarak bırakıyorum normal bir durum değil bu kesinlikle gerek firmadan çıkışta...
  14. Razzwil

Çözüldü✓ Nb 160 aldım ancak monitör uymuyo

arkadaşlar nb 160 aldım yan monitörü taktım ama ana monitör rampage ellipse 240hz uymuyo geçmeli yapısı var takma kısmını monitörün kendi arasını kullanabilir miyim
  15. Razzwil

Kargodan gelen haber ile iade etmelimiyim?

Arkadaşlar geçen gün GPU almıştım konuyu görenler bilir Az önce şubeden görevli birisi aradı ve şu adresteki kargonuz geldi Sanırım içinde ekran kartı var dedi evet dedim Teslimi normalde yarın ama bugün gelip bakmak isteyebilirsiniz çünkü kutunun altı bize ıslak geldi kontrollerinizi sağlayın...
  16. Razzwil

Çözüldü✓ 5070 alıp geçeyim mi

Arkadaşlar Normalde 50 Serisinde gpu almayacaktım 60 serisini bekleyecektim ama kriz falan derken 60 serisine kadar ne olur bilemiyorum şuanda durum daha da kötüleşmeden gaming gecesinde 5070 alayım mı? kredi kartı ile alacağım ve yazın ödeyeceğim 3 taksit ile sizce değer mi
  17. Razzwil

Ortama En uygun Masa Sizce nasıl olmalı

Arkadaşlar Şuan kullandığım masa beni bir hayli kısıtlıyor görsellerde gördüğünüz üzere 2 farklı seçeneğim var. Şuanda kullandığım gibi yerleştireceğim bir masa almak daha geniş ya da yatağa paralel şekilde bir masa yerleştirmek eğer paralel şekilde koyar isem Sağ tarafta L olmasını isterim...
  18. Razzwil

İnternet var ancak Steam bağlantı yok

Arkadaşlar Şuanda kullanmış olduğum internet ile forum yt video izleme gibi basit şeyleri çok rahat olmasada yapabiliyorum ancak konu microsofta girmeye steamdan dosya inidrmeye vs gelince bağlantı yok diyor ve yapamıyorum minecraft sunucularınada aynı şekilde giremiyorum ancak bütün sorun vpn...
  19. Razzwil

Microsoft Sunucuları patladı mı

Arkadaşlar Microsoft açılmıyor giriş yapmak imkansız gibi bir şey aynı şekilde minecraft launcherı da açılmıyor bilgisi olan varmı?
  20. Razzwil

Mini oyun yapmak için bilgi

Arkadaşlar merhaba, Oyun yapma konusunda 0 tecrübem var ve arkadaşlarım ile oynamak için ve birlikte yapmak için bir oyun yapmayı düşünüyoruz Maceraya başlamadan önce merak ettiğim şeyler var sonrasında macera için gerekli şeyleri soracağım Öncelikle Sunucu olarak kendi bilgisayarımı...
Geri