Arama sonuçları: *

• Users: heloguys
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

İŞÇİLERE İMZALATMAK İÇİN SÖZLEŞME

MERHABA ARKADAŞLAR SİGORTACIYIM 30.12..2025 DE 10 YILLIK ÇALIŞANIM BENDEN AYRILDI VE BENİM MÜŞTERİLERİMDEN ALDI HER AY TAHMİNİMCE 70K 80K ÇALACAK BUNUN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN HER ÇALIŞANA İMZALATACAK BİR SÖZLEŞME YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM BANA ÖRNEK BİR SÖZLEŞME ATABİLİRİMİSİNİZ TEŞEKKÜRLER
  2. H

Cefsharp için yapay zeka önerisi hata yapmayan

jules ve gemini plus kullandım hata veriyorlar varmı hata vermiyen yapay zeka
  3. H

THH ne kadar sürer benmi abartıyorum s25u 4 saat ekrand süresi

merhaba arkadaşlar s25 u satın aldım 24.10.2025 tarihinde ilk günden beri en yüksek 6 saat ekran süresi aldım ve full hd 4.5g nfc kapalı yani herşeyi kapattım daha fazla kullanmak için ama ortalama 4 5 saati geçmedi arkadaşlar 80k verdiğim telefonda normalmidir yani her özelliği süper ama bu...
  4. H

S25 U Samsung ilgisizliği

Merhaba arkadaşlar 2 3 aydır s25 U kullanıyorum her ozelliginden memnunum ama şarjı bazen 4 bazen 5 saat ekran süresi çıkıyor maksimum ve bu günde 2 kere şarj demek 2 kere servlse götürdüm yazılım artık düzeldi diyorlar 3 aylık cihaz ne yapmam gerekli
  5. H

Fps için tasarımı ve performansı güzel mousepad önerisi

valo oynuyorum tasarımı güzel 3 4 k ya çıkarım
  6. H

Bu mousepad alınır mı?

wraith de stok yok https://meyergaming.com/dream-gamer-thunder-dragon-glass-mousepad alınır mı? sizce
  7. H

Telefonum orjinal kılıfla 'toz' yüzünden çizilmiş

Merhaba beyler s25 u cihazım 2 aydır kullanıyorum orjinal kılıf ile kullandım sürekli geçen bir çıkardım kılıfı arkasında dikey bir çizgi samsunga dedim toz girmiş çizmiştir diyor eee benim ne suçum var birde nerede uyarı kılıfı alırken de uyarmadılar şimdi bana dönecekler kendileri yaparsa...
  8. H

8k telefon sigortasına vereyimmi

Merhaba beyler sizce garanti yeterlimi yoksa sigortada yaptırayımmı s25 u cihaz
  9. H

Sizce ne yapmalıyım meslek seçimi

Merhaba arkadaşlar öncelikle sadece fikrinizi merak ediyorum konum şu şimsü 17 yaşındayım iyi bir lisedeyi ama okuma hevesim yok babam sigortacı ve muhasebeci onla da iş yapabiliyoruz durumumuz da gayet iyi ben sigorta muhasebe ile devam etmek istiyprum babam tıp okumamı istiyor sizce ne...
  10. H

Api kodlama için kullanabileceğim en iyi yapay zeka

merhaba beyler kendi sitemi açıcağım elimde api dökğmasyonu var sizce yazabilecek en iyi yapay zeka hangisi gemini prom var ama çok yapamadı
  11. H

Dolandırıldık dönermi yanarmı

Beyler selamün alryküm işyerine bir eleman alalım dedim kadının birini bulduk muhasabe biliyormuş fln işte özel arabayla gidip aldık havalimanından yani baya iyidir dedik sonra başlarken bizden borç istedi 200k her ay ödeyeyim dedi maaşınıj bir kısmıyla bizde salaklık yapıp yazık diyip yardım...
  12. H

Epic games ve steam düşük indirme hızı

merhaba arkadaşlar hız testinde 940 950 almama rağmen steam epic 650 üstü görmüyor neden olabilir
  13. H

Watch 7 vs watch 6 47mm

Beyler watch 7 44mm mi yoksa watch6 47mm mi sizce hangisi
  14. H

Türktelekom sitesinden aldığım e-sime bayi yardımcı olurmu

Türktelekom sitesinden aldığım esime bayi yardımcı olurmu çünkü müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor
  15. H

Kutu yok ama fiber kablo var

Beyler sa b blokta internet var tt kutusuda var bizim binada yoktu dün oradan buraya kablo çektiler ama tt kutusu yok bugün kurulum randevusu var bugün kurarlarmı yoksa bekletirlermi
  16. H

Türk telekom ne bu aga

Merhaba beyler 3 hafta önce eski evimden taşınmak için tt yi aradım yeni evimde altyapı yapılmışmı sordum ve 1000mps var yapılmış 2 güne kurulur dediler bende ok diyip bilgisayarımı eşyalarımı taşıdım fakat ne işse beni arayıp başvurun başvurun diyen türktelekom sistem yok diyip 3 haftadır...
  17. H

Alt yapı var sistem yok nedir

Merhaba beyler dün tt ekibi geldi ama kurulum yapnadılar altyapı var sistem yok dediler kurmadılar türktelekom binasına gittim bugün için sistem yapıcaz dediler yaptılarmı nasıl öğrenebilirim ve bu sistem yok nedir aga beni kaç zamandır uğrasştırıyorlar
  18. H

Mousepad önerisi lazım

Beyler nousepad önerisi lazım fps oynuyorum şu işini görür dediğiniz varsa link koyarsanız iyi olur bütçe belirlemedim ama yani şu işini görür derseniz alırım
  19. H

S25 ultra pil sorunu ve samsung ilgisizliği

Öncelikle şunu belirteyim telefonun nerdeyse tüm özelliklerinden memnunum öneririm fakat 1 ay önce s25 ultra aldım ilk günden beri oyun oynamama rağmen 1 gün çıkaramıyor telefon batarya kalibrasyonu fln dediler hikaye 2.hafta yetkili servise verdim yazılım attık diyip gönderdiler yine çözülmedi...
  20. H

Sesli fanlara çözüm ve fan önerisi

merhaba beyler bir süreliğine rampagae sirius kasa kullanıcağım ama fanları molex çok sesli bana sessiz fan önerisi yaparmısınız veya çözümü varmı çok pahalı olmasın belli bir süre kullandıktan sonra çöp olacak ona göre önerirseniz güzel olur
Geri