Arama sonuçları: *

• Users: heloguys
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Sizce ne yapmalıyım meslek seçimi

Merhaba arkadaşlar öncelikle sadece fikrinizi merak ediyorum konum şu şimsü 17 yaşındayım iyi bir lisedeyi ama okuma hevesim yok babam sigortacı ve muhasebeci onla da iş yapabiliyoruz durumumuz da gayet iyi ben sigorta muhasebe ile devam etmek istiyprum babam tıp okumamı istiyor sizce ne...
  2. H

Api kodlama için kullanabileceğim en iyi yapay zeka

merhaba beyler kendi sitemi açıcağım elimde api dökğmasyonu var sizce yazabilecek en iyi yapay zeka hangisi gemini prom var ama çok yapamadı
  3. H

Dolandırıldık dönermi yanarmı

Beyler selamün alryküm işyerine bir eleman alalım dedim kadının birini bulduk muhasabe biliyormuş fln işte özel arabayla gidip aldık havalimanından yani baya iyidir dedik sonra başlarken bizden borç istedi 200k her ay ödeyeyim dedi maaşınıj bir kısmıyla bizde salaklık yapıp yazık diyip yardım...
  4. H

Epic games ve steam düşük indirme hızı

merhaba arkadaşlar hız testinde 940 950 almama rağmen steam epic 650 üstü görmüyor neden olabilir
  5. H

Watch 7 vs watch 6 47mm

Beyler watch 7 44mm mi yoksa watch6 47mm mi sizce hangisi
  6. H

Türktelekom sitesinden aldığım e-sime bayi yardımcı olurmu

Türktelekom sitesinden aldığım esime bayi yardımcı olurmu çünkü müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor
  7. H

Kutu yok ama fiber kablo var

Beyler sa b blokta internet var tt kutusuda var bizim binada yoktu dün oradan buraya kablo çektiler ama tt kutusu yok bugün kurulum randevusu var bugün kurarlarmı yoksa bekletirlermi
  8. H

Türk telekom ne bu aga

Merhaba beyler 3 hafta önce eski evimden taşınmak için tt yi aradım yeni evimde altyapı yapılmışmı sordum ve 1000mps var yapılmış 2 güne kurulur dediler bende ok diyip bilgisayarımı eşyalarımı taşıdım fakat ne işse beni arayıp başvurun başvurun diyen türktelekom sistem yok diyip 3 haftadır...
  9. H

Alt yapı var sistem yok nedir

Merhaba beyler dün tt ekibi geldi ama kurulum yapnadılar altyapı var sistem yok dediler kurmadılar türktelekom binasına gittim bugün için sistem yapıcaz dediler yaptılarmı nasıl öğrenebilirim ve bu sistem yok nedir aga beni kaç zamandır uğrasştırıyorlar
  10. H

Mousepad önerisi lazım

Beyler nousepad önerisi lazım fps oynuyorum şu işini görür dediğiniz varsa link koyarsanız iyi olur bütçe belirlemedim ama yani şu işini görür derseniz alırım
  11. H

S25 ultra pil sorunu ve samsung ilgisizliği

Öncelikle şunu belirteyim telefonun nerdeyse tüm özelliklerinden memnunum öneririm fakat 1 ay önce s25 ultra aldım ilk günden beri oyun oynamama rağmen 1 gün çıkaramıyor telefon batarya kalibrasyonu fln dediler hikaye 2.hafta yetkili servise verdim yazılım attık diyip gönderdiler yine çözülmedi...
  12. H

Sesli fanlara çözüm ve fan önerisi

merhaba beyler bir süreliğine rampagae sirius kasa kullanıcağım ama fanları molex çok sesli bana sessiz fan önerisi yaparmısınız veya çözümü varmı çok pahalı olmasın belli bir süre kullandıktan sonra çöp olacak ona göre önerirseniz güzel olur
  13. H

Türk telekom rezaleti bu kadar zormu

merhaba beyler geçen hafta pazartesi taşınmak için türktelekomu aradım dedimki ne kadar sürede kurulum yaparsınız 2 gün dediler ona göre taşındım 1 hafta oldu 3 gün önce aradım bugüne randevu verdiler kurulum için saat 8.30 13.30 gelen giden yok arkadaşlar bu kadar zormu yani 1000 tl para...
  14. H

Geçmeye değermi mantıklımı VA mı İPS mi

Merhaba beyler [H3 id='VIEWSONIC+24+VX2479A-HD-PRO+bu+monitr+ips+ben+uanda+R25F-30+var+sizce+va+dan+ipse+gemeye+deermi']VIEWSONIC 24" VX2479A-HD-PRO bu monitör ips ben şuanda R25F-30 var sizce va dan ipse geçmeye değermi [/H3]
  15. H

Türktelekom fiber altyapısı ne kullanılır

Hangi sağlayıcı kullanılır türktelekom iyi midir yayın açıyorum ve valorant oynuyorum
  16. H

Ne kadar daha öldürsem hemen satabilirim

Merhaba beyler z790 pro s anakart var 4k 4.5 k ya satıyorum şuanda sıfırı 12 k ikinci elde en uygun 8k ne kadar daha düşürüreyim sizce
  17. H

Kulak İçi kulaklık önerisi

merhaba beyler kulak içi kulaklık arıyorum müzik dinlemek ve youtube izlemek amacım su geçirmez ses kalitesi iyi ve samsung ile sorun yaşamıyacapım kulak içi kulaklık önerir misiniz? 4k ya kadar bütçe eğer çok çok iyi derseniz biraz daha çıkabilirim
  18. H

Samsung Galaxy Buds 3 FE

[H3 id='Samsung+Galaxy+Buds+3+FE+NASLDIR']Samsung Galaxy Buds 3 FE NASLDIR MÜZİK DİNLİYORUM ELİMDE 520BT VAR BUNDAN İYİMİDİR VEYA YAKINMIDIR PERFORMANSI[/H3]
  19. H

Laptop temizliği ve termal macun yeniledim fan hızı arttı

Merhaba beyler temizlik ve macun yeileme yaptım sıcaklı çok fazla düştü ama fan hızı arttı nasıl düşürebilirim
  20. H

Çözüldü✓ Windows varken başka bir ssdye windows atma

Merhaba beyler
Geri