Arama sonuçları: *

1. joeldrake18

Spider-Man Brand New Day Türkçe Fragman

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok’un dünya çapındaki rekor kıran başarısının ardından, Örümcek-Adam: Yepyeni Bir Gün, Peter Parker için tamamen yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Son filmde yaşanan olayların üzerinden dört yıl geçmiştir. Sevdiği insanların hayatlarından ve hafızalarından...
  2. joeldrake18

God of war dizisinde kratos'u canlandıracak oyuncu belli oldu.

God of War dizisi Kratos'u belli oldu! Amazon MGM Studios ve Sony Pictures Television, Prime Video God of War dizisinde Kratos rolünü God of War Ragnarok'un deneyimli oyuncusu Ryan Hurst'un üstleneceğini duyurdu. Amazon MGM Studios, canlı çekim video oyunu uyarlaması için yıldız arayışını bugün...
  3. joeldrake18

Yeni nesil konsollar ram modülleri aşırı fiyat artışından dolayı ertelenebilir

Teknoloji dünyasının yeni gözdesi yapay zekâ, oyuncuların hevesini kursağında bırakmaya hazırlanıyor. Insider Gaming cephesinden gelen kulis bilgileri, donanım sektöründe işlerin hiç de yolunda gitmediğini gösteriyor. Yapay zekâ altyapılarına ve sunucularına duyulan aşırı ihtiyaç nedeniyle RAM...
  4. joeldrake18

The Odyssey ilk fragmanı yayınlandı

Christopher Nolan'dan yine bir başyapıt olacak kalitede film geliyor. Ve ayrıca oyuncu kadrosu olarak Matt Damon, Tom Holland, Anne Hathaway, Robert Pattinson ve Lupita Nyong’o, ayrıca Zendaya ve Charlize Theron gibi başarılı oyuncular yer alıyor. The Odyssey, Truva Savaşı’nın ardından evine...
  5. joeldrake18

Yakın gelecekte optimus robotlar robot üretebileceğini Elon Musk Söyüyor

[H2 id='Teslann+insans+robotu+Optimus+hakknda+iddial+konumaya+devam+eden+Elon+Musk+yakn+bir+gelecekte+Optimuslarn+baka+Optimuslar+tarafndan+retileceini+sylyor.++']Tesla'nın insansı robotu Optimus hakkında iddialı konuşmaya devam eden Elon Musk, yakın bir gelecekte Optimus'ların başka Optimus'lar...
  6. joeldrake18

En sevdiğiniz film ve dizi müzikleriniz nelerdir?

Ben bazı film ve yabancı dizi müziklerini çok seviyorum. Ve sizlerin de beğendiğiniz favori yabancı dizi veya filmlerin müziklerinizi paylaşabilirsiniz.
  7. joeldrake18

Microsoft Xbox konsollarına ve aksesuarlarına zam yaptı

Söz konusu fiyat artışı Xbox konsollarını, kontrolcülerini, kulaklıklarını ve bazı oyunları kapsıyor. Konsollar ve aksesuarlar için fiyat artışları bugün, yani 1 Mayıs itibarıyla derhal yürürlüğe girdi. Oyun fiyatları şu an için değişmemiş olsa da Noel civarında çıkacak yeni, birinci parti...
  8. joeldrake18

Superman film 2025 yeni tanıtım ve bilgiler

Süperman filminde ana düşman Lex luthor olacak. Umarım bu sefer ki! Lex luthor ciddi olur. Çünkü Batman VS Superman'deki Lex luthor çok kötüydü. Bu film DC sinematik evrenin ilk fazı olacakmış. Bence James Gunn başarılı bir yönetmen ve başarılı bir senarist. Bence bu Superman filmi tam çizgi...
  9. joeldrake18

PlayStation Plus deluxe oyun önerileri

Bugün PlayStation 5 konsolun da Deluxe plus abonelik üyelik aldım. Days Gone merak ettiğim için indirdim. Ve days gone güzel bir Sony oyununa benziyor.Ve bana başka plus deluxe oyunlar önerir misiniz.
  10. joeldrake18

Naughty Dog imzalı İntergalactic oyunu Elden Ring'den büyük ilham alıyormuş.

Intergalactic: The Heretic Prophet şüphesiz ilk videosu ile birlikte oyuncuların radarına giren en önemli yapımlardan birisi. Hal böyle olunca oyunla ilgili gelen en ufak detay bile önem teşkil ediyor. Yeni iddialar ise oyunun açık dünyası ile ilgili ve bu dinamiklerin Elden Ring'den fazlasıyla...
Geri