Arama sonuçları: *

• Users: rino90
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Hepsiburada Yurtdışından Alışverişi

Arkadaşlar almak istediğim bir kılıf var ülkede bulamıyorum, yalnızca Hepsiburada'da yurtdışından olarak var. Yakın zamanda alan oldu mu ekstra vergi vs çıkıyor mu yoksa yalnızca yazan fiyat mı gümrüğe vs takılır mı bilenler rica etsem bilgilendirebilir mi? 1000tl fiyatı, normalde tabi 300 falan...
  2. R

Nintendo switch lite vs oled vs asus rog ally z1 extreme

Başlığı okuyunca saçma gelmiş olabilir açıklayayım. Normalde PC gamer'ım ama her yaz PC'den uzakta internetsiz bir yerde kalıyorum ve bu yüzden vakit geçsin diye elde kullanmalık baş ağrısız bir cihaz istiyorum. Nintendo alırsam çip taktıracağım, 15 yıl önce ds lite alıp uzun yıllar kullanmıştım...
  3. R

🔥İndirim GamePower Kaze Q80 27″ Fast IPS 180Hz 0.5Ms QHD 2K Gaming Monitör 5.919,30TL

Merhaba arkadaşlar, GamePower Kaze Q80 27″ Flat Fast IPS 180Hz 0.5Ms QHD 2K Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili)'i incehesapta gördükten sonra incelemek üzere Gamepower mağazasına gittim İstanbul/Canpark Avm'deki, indirim varmış 5.919,30TL'ye aldım. 2k 180hz bir monitör için bedava, renk...
  4. R

Yardım 10.000TL 'ye kadar koltuk önerisi

Selamlar, Boy kg sıkıntım yok şuan kullandığım bir ofis koltuğu ve sol omzumda ağrı yapıyor o yüzden rahat bir şey almak istiyorum, koltuktan pek anlamadığım için sormak istedim, dün JYSK'ya gidip aşağıdaki ürünü denedim rahat geldi, sizce linkteki ürünü almak mantıklı mı değilse ne önerirsiniz...
  5. R

Yardım E-sim destekleyen akıllı saatler?

Arkadaşlar android telefon kullanıyorum. Kanoyla çıkarken koluma takmak ve telefon taşımamak için akıllı saat almak istiyorum. Sorunum şu: küçük çaplı kasaya sahip (kadın bileğinde absürt durmayacak) apple watch dışında e-sim destekleyen bir saat bulamadım. Operatörler hangi markaları...
  6. R

Çözüldü✓ Rtx 3080'li sistem toplanır mı? İşlemci ne olmalı?

Merhabalar arkadaşlar, Yaklaşık 25-30binTL bütçem var, diğer parçaları sıfır alıp ekran kartını ikinci el alarak sistem toplamayı düşünüyorum. Performans karşılaştırmalarına baktığımda f/p olarak geforce rtx3080'i gördüm, ikinci eli 12bin-13bin TL civarında, 2025'te alınır mı? Nvdia broadcast...
Geri