Arama sonuçları: *

1. MiskÖküzü

7.5-8k ya kadar monitör önerisi

bu 3 monitör ilgimi çekti...
  2. MiskÖküzü

70K bütcede leptop önerisi

Kuzen Leptop alacak bu bütcelerde ne var? 5070 gelir mi? Bu arada 70 i aşmasın İş amaçlıda kullanılacak ( çizim vs ) Oyun içinde oyunlar valo cs asetto forza felan
  3. MiskÖküzü

Aoc G2590FX monitör ne kadar eder?

Şuan bunu kullanıyorum satıp 2k ya geçmeyi planlıyorum 2. Elde ne kadara satabilirim? Maximum fiyatı söylerseniz sevinirim. Kutu fatura garanti yok ölü pikseli ghostingi yok 7-9k bandında 1440p monitörde önerebilirsiniz. https://www.epey.com/monitor/aoc-g2590fx.html
  4. MiskÖküzü

Wifi ile 1000 mbps hız vermiyor

Merhaba 100 mbps fiber altyapım vardı türknet kullanıyordum geçenlerde 1000 mbps geldi dediler +200 tl fark ile geçtik ama geçtikden sonra 1000 mbps vermedi zaten vermeyeceğini biliyordum 800-900 vermesini bekliyordum ama ortalama 250mbps civarlarında takılıyor bazen 450 vs oluyor ama stabil...
  5. MiskÖküzü

ATK Dragonfly A9 Plus için mouse pad önerisi

Bugün aldım genel olarak beğendim ama benim mousepadıma uyumsuz geldi Herhalde. Kitap masa koltuk vs gibi yüzeylerde sorunsuz bütce fazla değil en ucuza çözülmesi önemli eğer bu mousepadı seçmiyorsa çalışıyorsa...
  6. MiskÖküzü

0-2000 arası Kablosuz mouse önerisi

şuan aoc agm700 kullanıyorum ve bu mousenin lod değeri hikayeli oyunlarda bile çıldırtıyor mouseyi baya yukarı kaldırsam bile algılıyor onun dışında kablolu olması büyük problem benim için araya sıkışıyor rahat edemiyorum bide baya ağır bir mouse bütce 2000 dedim ama ne kadar düşük olursa o...
  7. MiskÖküzü

İnternet sağlayacı önerisi

Şuan türknet 100mbps fiber paketini kullanıyorum 700 tl ödüyorum hızdan yana sıkıntım yok her şey stabil lakin modem arayüzğne giremiyorum modeme reset atıyorum uygulamadaki bilgileri vs giriyorum olmuyor yani ama buna kızmıyorum kızdığım muhattap yok gibi bişi telefonlara cevap vermiyolar direkt...
  8. MiskÖküzü

Hikayeli Oyun önerisi..

Last of us 1-2 Resident evil 4 rameke Spiderman serisi A plague reqium Space marine 2 Expedition 33 Rdr2 Witcher3 ( en sevdiğim ) Gow serisi Mafia serisi Alan wake 2 Battlefiel 5 ve 1 Need for speed heat Days gone Bazı call of duty oyunları Death strandingin ilk oyunu bitirdiklerim arasında...
  9. MiskÖküzü

İphone 16 dan 14 pro max'a geçilir mi?

İphone 16 dan 14 pro maxa geçilir mi üstüne cüzi bir miktar verilip? 120 hz hariç çok bir şey gözüme takılmadı benim açımdan..
  10. MiskÖküzü

Yeni ram taktıktan sonra mavi ekran sorunu

Dün 16 gb ramın üstüne bir 16 daha ekledim aynı model sıkıntı çıkarmadı memtest yapmadım ama oyun oynadım vs sistem gayet stabildi bugün pc yi açarken verdi bu ekranı sonra resetledim pc açıldı lakin kısa süre sonra yine bu ekranı verdi.. Sizce sorun nerede biostan dün değiştirdiğim ayarlarıda...
  11. MiskÖküzü

Alan wake 2 save dosyası

oyunun save dosyasını yedeklemiştim aslında ama sürüm uyuşmadığı için çalışmıyor büyük ihtimalle konumuza gelecek olursak kaldığım yerden save dosyası olan varsa paylaşabilir mi ? kaldığım yer alan ile saganın hayaletinin konuştuğu sahne şehre 2. kez çıktığı yer diye de ifade edebilirim yada...
  12. MiskÖküzü

Sistem ram ekledikden sonra açılmıyor

Patriot 6000 mhz cl 30 16 gb ram kullanıyordum aynı ramdan bi tane daha aldım bugün taktım ama görüntü gelmedi yeni aldığım ramı söktüm eskisiyle denedim çalışmadı sisteme görüntü gelmiyor kasa çalışıyor anakartta şu ışıklar yanıyor ve bir süre sonra sönüyor ve ramları iyi oturttuğuma eminim...
  13. MiskÖküzü

Monster abra a5 17.4?

Merhaba. Bir yakınım dizüstünü satıp masaüstüne geçecekmiş. Elinde bu modelden var 2. elde bu cihazın ederi nedir? 3050 Ti. 16 GB RAM vs var 1 TB'ye yakında depolama varmış.
  14. MiskÖküzü

2. Elde ryzen 7 3800XT alınır mı?

Bu işlemci 4k fiyata satılıyor daha pazarlık için vs yazmadım ama sıfır olarak işlemci alsam ryzen 5 5600 alabiliyorum o da 1080pde 7700xt ile darboğaz yapabilir sizce bu işlemci alınır mı üzer mi? Isınan bi işlemci midir? Şuan msi b450 tomahawk var sıfırdan ddr5 sistem için bütce çıkmıyor...
  15. MiskÖküzü

Afmf2.1 ne kadar iyi

Merhabalar yakın zamanda amd kart almayı düşünüyorum dlss frame gen gibi teknolojilerle bir derdim yok kullanırım gözümede batmaz ama fsr3 baya görüntüyü bozuyor gibi hissettiriyor bana neyse afmf 2.1 gibi bi teknoloji var amd tarafında ve her oyunda çalışıyormuş bu teknoloji fsr yi açmadan vs...
Geri