arkadaşlar merhaba entarasan bir sorun yaşıyorum mouse uygulama taşımıyor sag tıklanmıyor ama sol tık yapınca uygulamaları açıyor mouse mi bozuldu acaba ?
arkadaşlar merhaba steam ve epic games kullanıyorum alacam oyun nerde ucuzsa ordan alıyorum steam de var ama Dispatch epic games de yok eklenir mi eklenmezse steam den alacam ?
Abby görev bölümünde tek seferde 3 yakın dövüş silahını yükseltme görevi olmuyor 1 turda 3 farklı yakın saldırı silahını yükseltiyorum görev tamamlanmıyor anlayan var mı_ ?
arkadaşlar merhaba cyberpunk 2077 bütün yan görevler ana görevler bitti hiç bişey kalmadı sadece NCPD görevleri kaldı onlarda 10 saniyede bitiyor oyunda arabayla boş boş geziyorum kaçırdım bişeyler kalmışmıdır ? :)
Arkadaşlar merhaba ekran kartı alacağım da 4090 ve 5080 arasında kaldım hangisini alsam 5 serisi sorunlu üretildi gibi haberler görmüştüm o yüzden sormak istedim ?
Arkadaşlar merhaba kule tipi sogutucu almıştım ama işlemci ayağı ile uyuşmadı fanla işlemci ayak uyumlulugunu nasıl anlarız fandaki çertik çok kısa kaldı ?
Arkadaşlar merhaba PC de oyun açtıgım zaman kasanın arka fan kısmından normal sıcak hava geliyor kasanın yan camı bile ısınıyor bu oyunlarda daha önce böyle bir şey olmuyordu sıcak hava felan bundan 3-4 ay önce şimdi böyle bir şey oldu ben GPU CPU verilerini paylaştım sıvıcı sogutucu...