Arama sonuçları: *

• Users: kskral00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kskral00

mouse masaüstü uygulaması taşımıyor toplu seçme yapmıyor v.s

arkadaşlar merhaba entarasan bir sorun yaşıyorum mouse uygulama taşımıyor sag tıklanmıyor ama sol tık yapınca uygulamaları açıyor mouse mi bozuldu acaba ?
  2. kskral00

Epic Games İndirme hızı çok düşük

indirme hızı neden böyle oluyor ?
  3. kskral00

Epic Games Dispatch oyunu eklenir'mi ?

arkadaşlar merhaba steam ve epic games kullanıyorum alacam oyun nerde ucuzsa ordan alıyorum steam de var ama Dispatch epic games de yok eklenir mi eklenmezse steam den alacam ?
  4. kskral00

Wifi ismi ag baglantıların'da farklı görünüyor

wifi ismi degiştirdim ama bilgisayarda Ağ Baglantıları kısmın da Wi-fi bölümünde wifi eski adı görünüyor yazım ile mi ilgili
  5. kskral00

Modem arayüz wifi users cihaz ismi görünmüyor

arkadaşlar merhaba benim bilgisayarımın cihaz ismi Modem arayüzde wifi users bölümünde * işareti olarak görünüyor neden böyle ?
  6. kskral00

Red Dead Redemption 2 Nvidia APP

arkadaşlar merhaba RDR2 oyunu optimize ettim zaman oyunun rengi soluyor gri beyaz oluyor neden böyle oluyor?
  7. kskral00

Mount and blade bannerlord nvidia app

arkadaşlar mount and blade bannerlord neden optimize edilmiyor oyun sürümü v1.3.9
  8. kskral00

The Last of Us II'de Dönüş Yok modu

Abby görev bölümünde tek seferde 3 yakın dövüş silahını yükseltme görevi olmuyor 1 turda 3 farklı yakın saldırı silahını yükseltiyorum görev tamamlanmıyor anlayan var mı_ ?
  9. kskral00

Call of Duty Modern Warfare II #2022 Steam Yorumlar !!!

Steam de Call of Duty®: Modern Warfare® II 2022 hakkında neden bu kadar olumsuz yorum var oyunu alacaktım vazgeçtim gerçekten oyun bu kadar mı kötü ?
  10. kskral00

Wemod the last of us I çalışmıyor

arkadaşlar merhaba Wemod uygulamasın da the last of us I çalışmıyor böyle bir hata veriyor ?
  11. kskral00

Cyberpunk 2077 GÖREVLER

arkadaşlar merhaba cyberpunk 2077 bütün yan görevler ana görevler bitti hiç bişey kalmadı sadece NCPD görevleri kaldı onlarda 10 saniyede bitiyor oyunda arabayla boş boş geziyorum kaçırdım bişeyler kalmışmıdır ? :)
  12. kskral00

RTX 4090 5080 Ekran kartları

Arkadaşlar merhaba ekran kartı alacağım da 4090 ve 5080 arasında kaldım hangisini alsam 5 serisi sorunlu üretildi gibi haberler görmüştüm o yüzden sormak istedim ?
  13. kskral00

Kule Tipi sogutucu işlemci ayağı

Arkadaşlar merhaba kule tipi sogutucu almıştım ama işlemci ayağı ile uyuşmadı fanla işlemci ayak uyumlulugunu nasıl anlarız fandaki çertik çok kısa kaldı ?
  14. kskral00

PC Oyunu Açarken kasa arka fandan sıcak hava geliyor

Arkadaşlar merhaba PC de oyun açtıgım zaman kasanın arka fan kısmından normal sıcak hava geliyor kasanın yan camı bile ısınıyor bu oyunlarda daha önce böyle bir şey olmuyordu sıcak hava felan bundan 3-4 ay önce şimdi böyle bir şey oldu ben GPU CPU verilerini paylaştım sıvıcı sogutucu...
Geri