Arama sonuçları: *

• Users: femomadnes
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Öneri 420mm Radyatör Destekli Siyah Kasa Önerisi

Yeni sistem topluyorum ve özellikle akvaryum kasa tasarım arıyorum. Ama standart kasalardan farklı olarak 420mm radyatör desteği benim için şart. Fiyat performans olmasına bakıyorum, elimde fanlar mevcut bu bağlamda fansız kasa alabilirim
  2. F

Yardım GPU Altı Fanlar Türbülans Yapıyor

Merhaba, Görseldeki gibi GPU'nun altında 2 adet fan kullanıyorum, yakında 3. fanı da eklemeyi düşünüyorum. Ancak kafama takılan bir sorun var. Fanlar GPU'nun metal kısmına (shroud / heatsink altı) çok yakın olduğu için ciddi bir türbülans ve gereksiz rüzgâr sesi oluşuyor. Tüm sistemi sessiz...
  3. F

Öneri Colorful Battleax RTX 5070TI NB EX 16GB Alınır mı, Alınmaz mı?

Merhaba arkadaşlar, Rastgele bakarken Colorful Battleax GeForce RTX 5070TI NB EX 16GB-V GDDR7 modeline denk geldim. Aşağıda görseli ve videoyu ekleyeceğim, ama izlediğim kadarıyla bu kartın soğutması neredeyse Asus TUF seviyesinde gibi duruyor ve performans değerleri de birbirine çok yakın gibi...
  4. F

Ekran kartı fanları havayı içeri mi çeker yoksa dışarı mı iter?

GeForce RTX 4070 Super 1-Click OC 2X V2 ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartı fanlarının çalışma mantığını netleştirmek istiyorum; fanlar havayı kartın üzerine doğru mu çekiyor yoksa kasanın dışına doğru mu itiyor? Bunu anlamak için tütsü ile duman testi yaptım ancak hava akışı net bir şekilde...
  5. F

GIGABYTE GeForce RTX 5080 AERO OC Alınır mı?

Merhaba, 20k kadar hediye kartım var, bu model alınır mı bu fiyata yoksa 5070ti mi almalıyım? Amazonda şuan 70k civari.
  6. F

RTX 4070 Süper’den 5070 Ti Geçmek Mantıklı mı

Şu anda RTX 4070 Super ekran kartı kullanıyorum ve 2K (1440p) çözünürlükte oyun oynuyorum. Mevcut kartımın 1 yıl daha devam eden garantisi var. RTX 5070 Ti için şu an bazı kampanyalar mevcut. Belirli sitelerde kullanabileceğim, nakde çevrilemeyen yaklaşık 20.000 TL değerinde bir kuponum var. Bu...
  7. F

16k 7800x3d Alınır mı?

Merhaba, İşlemci fiyatları malum, şu anda 16 bin TL civarında. Alternatifi olan 9700X ise yaklaşık 1,5–2 bin TL daha ucuz. Global fiyatlara baktığımızda aradaki fark 100–150 dolar seviyesindeyken, Türkiye’de bu fark yaklaşık 45 dolar civarında kalıyor. Bu nedenle benim için 9700X yerine 7800X3D...
  8. F

7500F PBO, Curve Optimizer Ayarları Nasıl Olmalı?

Merhaba, PBO ve curve optimizer için ayarlar nasıl olmalı, internet üzerinde araştırdım fakat PPT, TDC,EDC gibi ayarların biosta tam olarak ne olduğunu anlayamadım. İnternette 250 gibi değerler yazarken bios üzerinde 500000 tarzı değerler gördüm. Ekran görüntüsü ve tüm donanım bilgileri...
  9. F

Öneri Wifi Genişletici Modem Önerisi

Merhaba, yanlış hatırlamıyorsam wifi extender moduna alabildiğimiz modemler vardı. Şuanki durumda bana 5ghz destekleyen ve kablosuz wifi genişletici lazım. Fakat alıyorken hem wifi genişletic hem de modem görevi gören modellerden birini almak istiyorum. Bu tarz hangi modellerde öneri bekliyorum.
  10. F

Yardım Hava Akışı Doğru mu?

Merhabalar, kasa kendisi dahilinde gelen fanlara ek (Darkflash C7A ARGB), Thermalright TL-C12C-S ARGB model fan almıştım. Yeni aldığım kule tipi ile tüm fanları montajladım. Aşağıdaki gibi bir yön ve akış sağladım. Sarı olanlar havayı ok ile gösterilen şekilde alacak, kırmızı olanlar iste...
  11. F

AM5 Anakart İşlemci Önerisi

Merhaba, aşağıdaki anakarta sahibim, aklımda f/p için 7500F vardı fakat biraz daha bütçem var 7500F sonrası alınabilecek en mantıklı işlemciler nelerdir? COLORFUL BATTLE-AX B650M-WHITE WIFI V14 DDR5 7600MMHz mATX AM5
  12. F

Yardım R5 7500F ve B650M için DDR5 RAM Önerisi

Merhabalar, 5700F ve BATTLE-AX B650M-WHITE WIFI V14 DDR5 7600MMHz mATX için 4k civarı RAM önerisine ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz? Acelem yok indirim için de bekleyebilirim fakat önerilere ihtiyacım var. Bir kaç gün önce aşağıdaki modelin önerildiğini gördüm. 1-Patriot 32GB(2x16)...
Geri